Welderust

Vergaderen in het groen

Gilze
Noord-Brabant
14
 personen
2
 kamers
8
bedden
10.0
 uit 
2
 reviews

Welkom bij Welderust, een smaakvolle vergaderlocatie gelegen tussen Tilburg en Breda, met ruimte voor gezelschappen tot 14 personen. De boerderij, met 1,4 ha eigen grond, is omgeven door prachtige natuur en mooie vergezichten. Hier kun je naar hartenlust ongestoord brainstormen, vergaderen of trainingen geven. Dit alles onder het genot van huisgemaakte lekkernijen door gastvrouw Roos. En voor een frisse neus tussendoor stap je vanuit de vergaderruimte zo de natuur in. Waarom naar Welderust? Inspirerend, huiselijk, van alle gemakken voorzien, landelijk, makkelijk bereikbaar en een streling voor de zintuigen.

Modern atelier met veel licht

De vergaderruimte bij Welderust is een voormalige koeienstal, ingericht tot atelier, met mooie designelementen en met een warme, bijna huiselijke uitstraling. De lunch wordt door Roos zelf verzorgd met pure ingrediënten. De rustige omgeving, het vele licht, de ruimte rondom het atelier en het mooie uitzicht over de landerijen dragen allemaal bij aan een geslaagde bijeenkomst. Je kunt hier heerlijk wandelen of genieten van de mooie beeldentuin.

Ruimte

Het atelier heeft een afmeting van 55 m2 en biedt plaats aan maximaal 14 personen. Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals goede wifi, een groot scherm, beamer, flipover en een geluidsinstallatie. Maar ook goede koffie en cappuccino van verse biologische melk of havermelk. Bij mooi weer kun je buiten lunchen onder het mooie afdak. En indien nodig zijn er meerdere break out ruimtes voorhanden met een schitterend uitzicht. Met recht 'heisessie' waardig.

Inspirerende vergaderbreaks

Wat maakt Welderust anders dan iedere andere vergaderlocatie? Door het aanbod van unieke zintuiglijke vergaderbreaks. Denk aan een Geurconcert, gegeven door gastvrouw Roos. Een geurconcert is een unieke en ontspannen ervaring in de sfeer van yoga en meditatie, maar dan met geur en muziek. Roos heeft alle 100 % natuurlijke geuren zelf samengesteld. Een andere bijzondere ervaring is een Geurproeverij. Deelnemers ruiken aan bijzondere geurcomposities, al dan niet in combinatie met de lunch.

Overnachten

Naast vergaderen kun je bij Welderust ook overnachten. In de voormalige kippenschuur zijn twee prachtige huisjes gebouwd met veel licht en ruimte. De huisjes bieden plek voor 8 personen. Een ideale aanvulling op het geheel.

Ligging & Bereikbaarheid

Welderust is rustig gelegen tussen Tilburg en Breda en heel gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de A58 ben je binnen 5 minuten op de plaats van bestemming, terwijl je toch helemaal tussen de landerijen zit. Er is ruime parkeergelegenheid.

Over ons

Wij zijn Roos en Joost. Met trots heten wij je welkom op Welderust. Een plek die uitnodigt om tot rust te komen en gewoonweg ‘te zijn’. Toen wij in 2018 op deze mooie plek terecht kwamen, was het terrein een en al beton. De 2200 (!) m2 voormalige kippenschuren stonden te wachten op een nieuwe bestemming. En dat is gebeurd. In het voorjaar van 2020 onderging het terrein een transformatie. Van intensief agrarisch naar nieuwe natuur. Al het beton werd verwijderd, het grootste deel van de schuren werden gesloopt en slechts een klein deel bleef staan. Dat is nu de plek waar je kunt overnachten. In samenwerking met Brabants Landschap is een kikkerpoel gecreëerd die in contact staat met de nabij gelegen ecologische verbindingszone. Met inheemse kruiden en aanleg van struweel zijn alle vogels, kikkers en andere dieren nu blije gasten op ons terrein. Ook kun je genieten van de prachtige bronzen en stenen beelden op het terrein, gemaakt door kunstenaars Jan de Goede en Hank Beelenkamp.Wat doen wij verder? Joost heeft hiervoor ruim 40 jaar zijn eigen grafisch ontwerpbureau gehad en legt nu ziel en zaligheid in onze mooie plek Welderust. Roos is ruim 20 jaar onafhankelijk geurspecialist. Daarnaast heet zij alle gasten van Welderust welkom en inspireert zij met bijzondere, zintuiglijke workshops.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij Welderust in Gilze, Noord-Brabant via BuitenBusiness
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem