Organisatiebureau

Hulp nodig? Bel met ons organisatiebureau!
We zitten voor je klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte vergaderlocatie en het samenstellen van een inspirerend programma.
Van brainstorm tot heidag, van teamevent tot meerdaagse training,
je ontvangt vandaag nog een voorstel op maat!
In het kort

Wat is onze werkwijze?

Het kan een hele klus zijn om de best passende vergaderlocatie te vinden. Hieronder alvast 3 tips:
Gebruik onze handige zoekfilters en kies uit meer dan 400+ vergaderlocaties, gelegen op de mooiste plekjes in de natuur.
Plaats je vraag gratis op ons prikbord en ontvang per ommegaande reacties van passende vergaderlocaties in je mailbox.
Maak gebruik van ons organisatiebureau: voor slechts 10% boekingsfee nemen wij al het werk uit handen.
Voordelen

Ontdek de voordelen van ons organisatiebureau

Via onze website kun je zelf zoeken en direct contact opnemen met de locatie van je keuze. Wil je het zoekwerk uit handen geven? Of misschien wil je wel een compleet voorstel op maat voor jullie heidagen, inclusief overnachting, catering en activiteiten? Bekijk hieronder alle voordelen van ons organisatiebureau.

Objectief advies

Wij adviseren je gratis en objectief over de best passende locatie (en activiteiten) voor jullie heidag, training, teambuilding, vergadering, brainstorm of andere zakelijke meeting.

Tijdsbesparing

Ons organisatiebureau neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het opvragen van offertes, boeken, plannen, organiseren en de uitvoering op de dag zelf, zodat jij de handen vrij hebt.

Vrijblijvende online offertes

Onze vrijblijvende offertes ontvang je in een online omgeving. Wijzigingen worden direct doorgezet en het draaiboek is altijd up-to-date en op ieder moment voor jou inzichtelijk.

15 jaar expertise

15 jaar ervaring in het boeken van locaties en het plannen van evenementen, zorgt ervoor dat we de beste locaties, activiteiten en leveranciers voor jullie kunnen regelen.

Creatief maatwerk

Onze offertes worden afgestemd op jullie wensen. Heb je een bepaald thema? Zijn er specifieke bedrijfsdoelen? Geef het aan ons door, ons creatieve brein gaat direct aan de slag.

Kostenbesparing

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij vaak voordelig inkopen, deze kostenbesparing wordt direct aan jullie doorberekend. Alles op één factuur? Wij regelen het voor je!
We zijn trots om voor onze klanten te mogen werken
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Company logo
Dashboard mockup
Vergoeding

Eerlijk en transparant

Onze werkwijze is, evenals onze offertes, eerlijk en transparant. Maak je gebruik van ons organisatiebureau voor het vinden van een locatie of het organiseren van jullie heidag, dan betaal je 10% boekingsfee over het offertebedrag. Op deze manier kunnen we bedongen kortingen direct aan jullie doorberekenen en profiteer je optimaal van alle voordelen.
Wij doen
100 %
van het werk,
voor maar
10 %
van het offertebedrag *
* Wij vragen een vergoeding van 10% over het gehele offertebedrag, exclusief btw, voor het zoeken en boeken van locaties via het organisatiebureau.
Klantervaringen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

De klanten hieronder hebben hun heidag laten organiseren door ons organisatiebureau.

De activiteiten van BuitenBusiness zijn origineel en vernieuwend , geheel van deze tijd. De organisatie is telkens weer tot in de puntjes verzorgd, dank daarvoor!

10.0
 - 
Rabobank
Brug bouwen
November 2022

Very good experience. Well organised, prepared, started and ended on time as planned, good weather (fortunately), activities were fun , challenging and good with groups. Overall we all had a good day! Thanks Buiten Business team!

9.0
 - 
Schuberg Philis
Heidag op maat
November 2023

Combinatieprogramma voor onze leiderschapsdag was echt geweldig. Hele heldere feedback die één op één naar de dagelijkse praktijk leidinggeven vertaald kan worden. Het was een superdag, het programma is door de deelnemers in de evaluatie hoger gescoord dan ooit. Top geregeld, BuitenBusiness bedankt!

10.0
 - 
Nuon
Heidag op maat
August 2019

Leuk teambuildings uitje. Een heel geslaagde middag gehad. In een mooie omgeving rondrijden met de paarden en koetsen. Tussendoor nog even een hapje en drankje en daarna het parcours doen. Het personeel dat meerijdt en de dame die de hapjes en drankjes verzorgt zijn allemaal zeer vriendelijk en zorgen mede voor een goede sfeer.

9.0
 - 
Strukton
Paarden mennen
April 2024

We would like to thank the team for organizing the activity at the beautiful location near Rotterdam; we had a lot of fun and it was very impressive to be able to communicate all together with animals; very appreciated activity by the whole group too.

10.0
 - 
Coca Cola
Heidag op maat
October 2022

Wat een geweldige dag hebben wij gehad en hoe leuk is het om een dag vol presentaties en strategie te onderbreken met iets leuks/luchtigs als het schapendrijven. Collega's waren ontzettend blij verrast, waren vooraf wat sceptisch toen ze het hoorden, maar toen ze terug kwamen lopen had iedereen een big smile op hun gezicht. Klasse en een absolute aanrader!

10.0
 - 
Carpetright
Heidag op maat
August 2023

Prachtplek voor kleine groep! Gelegen op een mooie landelijke plek, biedt de locatie ook ruimte voor buitenactiviteiten. Catering is prima geregeld met een heerlijke ambachtelijk gemaakte lunch. Grote gastvrijheid met veel persoonlijke aandacht! Kortom, inspirerende locatie en een echte aanrader.

10.0
 - 
Cumulus Nederland
Werkschuur Buitenhaar
November 2022

Wij hebben een fantastische dag gehad! Alles klopte: de villa was prachtig, de service geweldig en jullie begeleider heeft een hele goede basis gelegd voor ons team. Veel dank voor jullie voorwerk en als we jullie weer nodig hebben, weten we jullie zeker te vinden. Nogmaals dank!

10.0
 - 
Ahold
Heidag op maat
November 2023

De omslag maken van wetenschappelijk en geld georiënteerd naar de verbinding met de natuur en Moeder Aarde via de Haka was voor veel mensen heel moeilijk. Het duurde best lang voordat zij de boodschap snapte. Jullie docent was uitstekend maar had zijn handen vol aan deze groep. Hij heeft het heel goed gedaan en wij hebben genoten. De zelf verzonnen Haka wordt nog steeds binnenshuis gebruikt en we gaan het zeker bijhouden!

9.0
 - 
TNO
Haka workshop
September 2021

Wij hebben, samen met BuitenBusiness, een eigen programma opgezet met o.a. mountainbiken, Jeeptransport en blind boogschieten. Het gehele programma is door BuitenBusiness tot in de puntjes verzorgd en "aan elkaar geregen". Ook de terugkoppeling na elke activiteit door de begeleider van BuitenBusiness was waardevol voor ons team. Al met al een leuke en inspirerende middag!

 - 
AkzoNobel
Heidag op maat
July 2023

Wij hadden deze sessie geboekt in het kader van verbetering van de samenwerking. De activiteit Brug Bouwen leent zich daar uitstekend voor, omdat je zonder een goede samenwerking ook echt niet komt tot een goed brugontwerp (en uitvoering daarvan). Het heeft zeker de samenwerking bevorderd!

9.0
 - 
Rijkswaterstaat
Brug bouwen
August 2023

Met 60 personen hebben we een hele mooie dag gehad op een prachtig landgoed in Vollenhoven. In de middag een heuse Expeditie Robinson op het Landgoed begeleid door BuitenBusiness. Een hartstikke leuke en goede dag in het kader van teambuilding met een hoop actie. De dag werd afgesloten met een zeer verzorgde BBQ. Een mooie dag met heerlijk weer in een fantastische en goed verzorgde omgeving en dat zo dicht bij Utrecht.

10.0
 - 
ASR
Heidag op maat
July 2019

Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige dag. De locatie was heel mooi, echt een prachtige plek voor teambuilding. De service was goed, het eten was heerlijk. Iedereen heeft echt genoten van de verschillende activiteiten. De tai-chi was echt de perfecte manier om de dag te beginnen en iedereen weer even uit zijn comfort zone te krijgen. En het spiegelen met honden was echt een geweldige afsluiting (natuurlijk ook door de goede coaches ;).

10.0
 - 
De Nederlandsche Bank
Heidag op maat
October 2023

Het was een super leuke dag met het schapendrijven op een prachtige locatie. Er was een goede interactie waarbij samenwerken en leiderschap naar voren kwamen. We zijn zeer positief hierover en kunnen BuitenBusiness van harte aanbevelen.

10.0
 - 
Thales
Heidag op maat
July 2019

Wat een prachtige locatie! De zeer ruime meetingruimte is tot in de puntjes afgewerkt en er is echt overal aan gedacht om een team meeting succesvol en sfeervol te laten verlopen. En de verzorging is uitmuntend! Van binnenkomst met koffie/thee met wat lekkers, naar tussendoortjes, borrel en diner. Rondom de meeting ruimte voldoende buitengebied om bij goed weer te kunnen genieten.

10.0
 - 
Roche
Heidag op maat
September 2022

Dear BuitenBusiness Team, Thanks a lot for getting organised this great Team Event: we’ve really enjoyed to work together with your trainer Pieter, as he was enabling us to get to this obvious insights and to a very successful Teambuilding! Please find as follows a short feedback on the training and preparation of the training: * Preparation work, working together with BuitenBusiness, went very well – got to know BuitenBusiness as a very competent business partner (discussions on location, alternatives, how to pay, timings, flexibility,…) * Training itself: Perfect training for Teambuilding, you get to know out of it… - how groups are acting / re-acting - finding out leaders and check on communication skills - building effective teams - visualising where the weakness / strength of a team is * Trainer – Pieter - very flexible during the training (timings, etc.) - having a great approach on 1) let them do and see the weakness 2) jump then in and make the weakness visible 3) support the teams on the next steps, way of working, find the right way - he was really friendly, experienced and brought the team building to a great success Very well done Pieter!!! So thanks for making this happen!

10.0
 - 
Mars Chocolate Europe
Heidag op maat
March 2016

Mooie locatie, leuke afwisselende activiteiten onder goede begeleiding. Team dynamiek stond centraal.

9.5
 - 
Leaseplan
Outdoor Teamwork
December 2021

Mooie locaties, bijzondere en verrassende activiteiten. Professioneel begeleid met daarnaast ruimte voor humor.

10.0
 - 
Ministerie van BZK
Teambuilding Schapendrijven
April 2024

Ik heb enorm genoten van deze dag! De uitleg en de passie is enorm goed overgekomen, incl. de humor maakte het samen tot een hele leuke ervaring. Wat mij betreft is dit de manier om met dieren en hun gedrag/reactie op ons mensen het mooiste wat er is. Eerlijk, zuiver en oprecht.

10.0
 - 
Coöperatie Boer en Zorg
Teambuilding Schapendrijven
September 2021

En garde. Terug naar de tijd van de 3 musketiers. De basis van het schermen met een instructeur met prachtige verhalen. Leuk om het gevecht aan te gaan met je collega's. Op een prachtige locatie.

9.0
 - 
Enexis
Workshop Schermen
October 2023

We hebben een superdag gehad! De communicatie vooraf was goed geregeld, jullie zijn goed bereikbaar en denken goed mee. Zowel de organisatie, als de activiteiten en de begeleiding waren allemaal top. Het eten was heerlijk en de locatie werkelijk fantastisch. BuitenBusiness bedankt!

10.0
 - 
Nederlandse Spoorwegen
Heidag op maat
July 2023

Buiten het leerzame en teambuildingaspect, ook heel plezierige buitenactiviteiten. Begeleiding is fantastisch!

10.0
 - 
PostNL
Outdoor Teamwork
March 2021

Geweldige Teamactiviteit Fontys Economie & Communicatie opleiding Communicatie. Een geweldige ervaring voor het team. Leuk, voor iedereen (jong en oud), lekker buiten in de natuur met beesten en zeer zinvol om elkaar beter te leren kennen en om het natuurlijk gedrag (rollen) van de collega's te zien (ontstaan). Mijn collega's waren onverdeeld enthousiast. Daarnaast doen jullie het ontzettend leuk, heerlijk informeel maar serieus en met liefde voor jullie honden en schapen. Dank je wel voor deze leuke, mooie en zinvolle ervaring.

10.0
 - 
Fontys
Teambuilding Schapendrijven
August 2023

Super leuke dag gehad! Collega's hebben genoten van het aanbod aan activiteiten.

9.0
 - 
KPMG
Heidag op maat
October 2021

Deze teambuilding heeft mijn verwachtingen overtroffen. Drie begeleiders ter plaatse. Vooral het vuurtje maken in het bos was erg leuk om te doen en vervolgens zelf aan de slag gaan met super verse ingrediënten. Er was een mooi 3 gangen menu opgesteld met lekkere ingrediënten waar op verschillende soorten vuur werd gekookt. Buiten koken met de buitenkok was erg inspirerend. De locatie was goed verzorgt en een goede combinatie met het Outdoor Cooking.

10.0
 - 
Enexis
Outdoor Cooking
October 2019

In één woord geweldig! Prachtige teambuildingsactiviteiten die door iedereen heel goed zijn ontvangen. De begeleiding van de teambuilding was erg goed en enthousiast! De passie voor het werk was voelbaar. Het werd in zijn geheel een buitenactiviteit door het prachtige weer waardoor de ontvangst, borrel en buffet ook buiten gehouden kon worden. Vanaf de locatie was er prachtig uitzicht op de natuur. Ik zal jullie zeker aanraden bij anderen en hopelijk tot ziens!

10.0
 - 
Radboudumc
Heidag op maat
May 2019

Heerlijke locatie voor onze 2-daagse break-out. Deels op locatie, deels in de buitenlucht en prachtige omgeving. Gastvrije eigenaren en de catering prima en van kwaliteit. Fijne, ruime kamers voorzien van lekkere boxspring bedden. Wij kunnen deze locatie zeker aanbevelen en komen graag terug.

10.0
 - 
TenneT
De Manderhoeve
January 2023

We zijn erg tevreden over de teambuilding! Het was erg grappig en leuk om te doen en fijn om te zien dat iedereen zo open was. We zijn zeker wat meer naar mekaar toegegroeid door deze dag. Dus bij deze ontzettend bedankt voor de organisatie! Ik bewaar jullie contactgegevens, voor eventuele volgende evenementen en voor andere afdelingen binnen ons bedrijf.

9.5
 - 
Aegon
Heidag op maat
December 2022

Goed georganiseerd. Uiteindelijk gekozen voor de Highland Games en daar hebben we geen spijt van gehad. Goed georganiseerd, de locatie heeft ook zeker bijgedragen aan het succes. Bedankt BuitenBusiness!

10.0
 - 
Euretco
Highland Games
July 2023

Heerlijke tweedaagse met ons team! Ruime, schone kamers met eigen sanitair. Prettige vergaderfaciliteiten en zeer veel buitenruimte voor activiteiten. We zijn de tweede ochtend van start gegaan met een sportieve teambuilding activiteit. De lunches en ontbijt waren perfect verzorgd. Het diner hebben wij met ons team zelf bereid in de zeer complete keuken! We zullen reclame maken en zeker nog eens terug komen:-)

10.0
 - 
Ahold Delhaize
Heidag op maat
November 2022

Last minute offerte aangevraagd, heel goed geregeld door de mensen van BuitenBusiness. Alle deelnemers deden actief mee, een heerlijk einde van een dag vol overleggen en presentaties.

9.0
 - 
Eventions
Drone vliegen
October 2021

Bijzondere goede ervaring gehad met de activiteit schapendrijven. Enorm interessant om hier meer over te leren en de honden in actie te zien. Zat ook een competitie element in en teambuilding is echt van toepassing hier! Echt een aanrader. Daarbij vond ik de communicatie en contact met BuitenBusiness medewerkers ook zeer goed.

10.0
 - 
PWC
Teambuilding Schapendrijven
September 2022

Prachtige locatie en erg leuke activiteiten om teambuilding en plezier in samenwerking te bevorderen! Professioneel en Engelstalig uitgevoerd door de trainers, die niet alleen de schapen maar ook de 75 collega’s flink hebben laten lopen. Een aanrader! Zeker in combinatie met het Outdoor Cooking diner: een heerlijk diner op een bijzondere manier klaargemaakt. De mooie locatie maakte het helemaal af.

9.5
 - 
Nutreco Nederland
Heidag op maat
May 2019

Het was een zeer geslaagde ervaring. Het kasteel, de ambiance in combinatie met het paarden mennen was heel uniek! de koetsiers zijn heel enthousiast en weten je om een geheel 'eigen' wijze te enthousiasmeren voor dit bijzonder vak!

9.0
 - 
SIDN
Paarden mennen
September 2019

Wat een bijzondere en leerzame ervaring was dit! We hebben elkaar op een hele andere manier leren kennen maar ook mochten we (onverwachte) overeenkomsten in elkaar zien. Alle collega's hebben een geweldige dag gehad. We zullen het hier nog lang over hebben!

10.0
 - 
Leger Des Heils
Heidag op maat
October 2021

Mogen wij je helpen met jouw heidag?

Laat hiernaast je naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij je z.s.m. op. We helpen je graag met het organiseren van jouw heisessie.
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.