Alle foto's bekijken

Spiegelen met Paarden

Kijk naar jezelf door de ogen van het paard

2 tot 3 uur
1
 tot 
50
 pers.

Paardencoaching voor bedrijven, wat vertelt het paard over je eigen communicatie en gedrag? Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier direct behulpzaam zijn bij persoonlijke coaching en persoonlijke ontwikkeling. Met als uiteindelijk doel beter op het werk, in het team of op de afdeling te kunnen functioneren. Het spiegelen met paarden kan uitstekend op een serieuze manier worden ingezet voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten en teamdevelopment-processen. Paardencoaching zorgt ervoor dat mensen op een essentieel niveau met zichzelf en met elkaar in gesprek komen.

No items found.

Spiegelen met paarden

Spiegelen met paarden voor bedrijven: kijk naar jezelf door de ogen van het paard. Wat vertelt het paard over onze communicatie en gedrag? En wat betekent dit voor onze positie binnen het team of bedrijf? Het paard reflecteert perfect het menselijk gedrag en kan op deze manier confronterend en direct behulpzaam zijn bij zelfonderzoek. Paardenspiegelen is een boeiende metafoor als het om personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis en zelfontwikkeling gaat. Om hierdoor uiteindelijk beter op het werk, in het team of op de afdeling te kunnen functioneren. Paardencoaching kan ook prima op een serieuze manier worden ingezet voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten en teamdevelopment-processen. Het spiegelen met paarden zorgt ervoor dat mensen op een essentieel niveau met zichzelf en met elkaar in gesprek komen.

Hoe gaat het spiegelen met paarden?

Tijdens het paardenspiegelen komen de deelnemers één op één met een paard in contact. In hun ontmoeting ervaren ze communicatie in een wel zeer pure vorm. Het paard spiegelt het gedrag van de mens en de directe lessen daaruit zijn krachtig. Het is de bedoeling dat de betreffende manager of medewerker contact met het paard maakt, het paard op zijn of haar gemak stelt en uiteindelijk opdrachten geeft. Uiteraard krijgt iedereen die dit wil ervaren een uitvoerige coachende instructie van de professionele paardencoach. Na afloop wordt op een respectvolle wijze het bereikte resultaat geëvalueerd, met persoonlijke groei als ultiem doel.

De paardencoach

Het paardenspiegelen, ook wel paardencoaching genoemd, wordt uitgevoerd door een ervaren coach. Deze paardencoach heeft naast de reguliere opleiding, een professionele opleiding tot paardencoach gevolgd en is gespecialiseerd om de uitkomsten te vertalen naar de dagelijkse situatie op de werkvloer. De coaching kan verzorgd worden met eigen paarden van de coach of met paarden die op de locatie aanwezig zijn.

Enkele reacties over het coachen met paarden

"Het programma heeft onze verwachtingen overtroffen en heeft echt nieuwe inzichten gegeven"

"Zeer kundige coaches, het programma zat goed in elkaar en de ontknoping was geweldig"

"Het programma was tot in de puntjes verzorgd door BuitenBusiness."

"Het werken met de paarden heeft diepe indruk gemaakt en er wordt nog steeds over gepraat"

Paardencoaching op iedere locatie in Nederland

Het spiegelen met paarden kan op vrijwel iedere inspiratie-locatie in Nederland verzorgd worden of op een locatie naar eigen keuze. In de wintermaanden raden wij aan om voor een overdekte locatie te kiezen. Wij beschikken over een groot bestand met overdekte locaties waar we terecht kunnen met de paarden en coaches en waar de paardencoaching volledig tot zijn recht komt. Voor meer informatie over het paardenspiegelen kan je bellen met ons organisatieburo op 0575-470258 of het aanvraagformulier invullen. Wij helpen graag en kosteloos met het samenstellen van een inspirerend programma en het vinden van een passende, inspirerende locatie.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: deze workshop "Spiegelen met Paarden" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

Veelgestelde vragen

Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kan het thema worden aangepast aan onze doelstellingen?
Ja, dat kan. Voorafgaand kan een (gratis) intakegesprek plaatsvinden, waarbij we jullie doelen bespreken. De inhoud van het programma wordt vervolgens afgestemd op samen overeengekomen doelstellingen.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Kunnen jullie ook de culinaire invulling voor ons regelen?
Ja, dat kan. Bij al onze vergaderbreaks kan aanvullend een lunch en/of diner worden verzorgd. Denk ook eens aan BBQ om de activiteit mee af te sluiten of bijvoorbeeld onze BuitenBusiness-catering.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem