Alle foto's bekijken

Corporate Yoga Workshop

Van inspanning naar ontspanning en focus

1.15 uur
2
 tot 
250
 pers.

Wil je voor, tijdens of na het vergaderen even helemaal tot rust komen en opladen voor het vervolg? Neem dan samen met je collega's deel aan de Yoga workshop. Deze workshop is speciaal voor de zakelijke markt en zorgt voor stressvermindering, verbetering van de teamgeest en een ontspannen lichaam. In de workshop worden elementen uit mindfulness, yoga en breathwork gecombineerd. Doe mee aan deze ontspannende workshop, zodat jullie helemaal opgeladen door kunnen met het vervolg van de dag.

No items found.

Corporate Yoga

Corporate Yoga is yoga in een vernieuwend jasje, ontwikkeld voor zakelijke teams en mensen in het bedrijfsleven. We leven in een maatschappij die continue aan verandering onderhevig is; waarin individuen en klanten steeds veeleisender worden en meer en meer ‘instant gratification’ wensen. Aan de andere kant wordt de druk op de individu als werknemer ook alsmaar groter: “learn and earn” en “if you do not grow; you go”. Hoe zorg je voor een juiste balans tussen inspanning en ontspanning op kantoor? Deze Corporate Yoga Workshop kan het begin zijn naar meer ontspanning en daardoor meer prestatie op de werkvloer.

Van inspanning via ontspanning naar prestatie

Onze Corporate Yoga Workshop is gericht op het doorbreken van stress en het weer terugvinden van de persoonlijke balans en ‘flow’ op de werkvloer. Stress en onbalans kunnen veroorzaakt worden door het werk zelf, de organisatie of (het ontbreken van) de samenwerking tussen collega's. Het is vaak lastig om als individu deze stress te doorbreken. Deze workshop geeft je handvaten waarmee je de onbalans voor jezelf kunt herstellen en daardoor meer ontspannen kunt functioneren. Vanuit deze ontspanning is het slechts een kleine stap naar betere samenwerking en prestatie, zonder dat daarbij meer werkdruk wordt ervaren.

Wat mag je verwachten van Corporate Yoga?

Coporate Yoga leidt tot meer ontspanning en betere prestaties op de werkvloer. Ons programma biedt een aantal tools aan waarmee een blijvende verandering ingezet kan worden. Deze tools ondersteunen het streven naar een vitaler teamlid; hetgeen weer leidt tot een vitaler team, een vitaler bedrijf en vitalere bedrijfsresultaten.
* Medewerkers zijn energieker en blijer
* Medewerkers zijn opgeladen en kunnen daardoor weer productiever aan de slag
* Medewerkers zijn even uit het hoofd en daarmee ook uit de werkmodus
* De geest wordt weer helder en daardoor productiever
* Medewerkers zijn meer ontspannen
* Medewerkers zijn wendbaarder en weerbaarder
* Yoga is de beste preventie tegen ziektes als burn-out, overspannenheid en depressiviteit
* Yoga zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer

Wat is Yoga?

Yoga leert ons beter te reflecteren, zowel zakelijk als privé. Door je bewust te worden van je lichaam, je ademhaling en hoe deze reageert op stress, leer je het stress-moment te doorbreken of het zelfs voor te zijn. Verschillende soorten yoga, verschillende soorten ervaringen met uiteindelijk hetzelfde doel, uit je hoofd, naar het lichaam naar balans. Leren ontspannen, leren uit een situatie te stappen, afstand te nemen om vervolgens helder en beter te presteren onder de werkdruk die waarschijnlijk hetzelfde blijft, maar omdat jij er anders mee om leert gaan; zal er veel veranderen.

Waarom Corporate Yoga?

Yoga heeft ontzettend veel voordelen. Zowel voor het lichaam als de geest is Yoga voor iedereen aan te raden. De Coporate Yoga Workshop wordt begeleid door een specialist die alle kneepjes van het ''Yogavak'' kent en gespecialiseerd is om deze te vertalen naar het bedrijfsleven. Na deze workshop ben je als het ware gereset en heb je de tools geleerd om dit ook zelf toe te passen. Dit zal invloed hebben op je humeur, concentratievermogen en lichamelijke gesteldheid. Al met al een workshop die voor iedereen een toegevoegde waarde heeft.

Mogelijk op iedere locatie, ook op kantoor

De Yoga workshop is op iedere locatie mogelijk. Dit kan een externe vergaderlocatie zijn, maar ook bijvoorbeeld jullie eigen kantoor of kantine. Mocht het mooi weer zijn, dan kan de workshop ook buiten plaatsvinden. Geniet van de zon in je gezicht en het voelt alsof je even weg bent van alle dagelijkse druktes. Neem contact met ons op en je ontvangt nog een vrijblijvend voorstel voor onze Corporate Yoga workshop.

Veelgestelde vragen

Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?
Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.
Kunnen jullie ook de culinaire invulling voor ons regelen?
Ja, dat kan. Bij al onze vergaderbreaks kan aanvullend een lunch en/of diner worden verzorgd. Denk ook eens aan BBQ om de activiteit mee af te sluiten of bijvoorbeeld onze BuitenBusiness-catering.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem