Heidag op maat

All-in offerte voor jullie heisessie

Hele dag of meerdere dagen
4
 tot 
1000
 pers.

Een heidag is de ultieme gelegenheid om nieuwe plannen te maken voor jullie bedrijf en de onderlinge sfeer en samenwerking binnen jullie team te bevorderen. Het vinden van de juiste locatie en de invulling van het programma kan een hele klus zijn. We helpen jullie graag met het vinden van de perfecte locatie voor jullie heisessie en kunnen desgewenst behulpzaam zijn bij de complete organisatie van jullie heidagen.

No items found.

Heilocaties

Op de website van BuitenBusiness tref je meer dan 400 locaties, verspreid over Nederland en België, waar jullie heisessie kan plaatsvinden. Deze heilocaties bevinden zich, zonder uitzondering, allemaal midden in de natuur. Op veel locaties verblijf je exclusief met jullie groep, er zijn geen andere gasten. Er is rust, ruimte en jullie privacy wordt gegarandeerd. Er zijn vaak meerdere ruimtes waar je gebruik van kunt maken en op sommige locaties kun je ook overnachten. Wij helpen graag en gratis met het vinden van de perfecte locatie voor jullie heisessie.

Heidag op maat

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste locatie voor jullie heisessie? Geef dan het aantal personen, de datum en het budget aan ons door en we gaan voor jullie aan de slag. Je ontvangt van ons een voorstel met één of meerdere passende locaties waar jullie heisessie kan plaatsvinden. Jullie heidagen kunnen aangevuld worden met inspirerende activiteiten en vergaderbreaks, dit kan in dezelfde offerte worden verwerkt. Daarnaast kunnen we ook behulpzaam zijn met de invulling van het complete programma, waaronder lunches, diners, overnachten etc.

Compleet draaiboek

Nadat jullie de locatie hebben gekozen, gaan we aan de slag met het draaiboek. Wanneer jullie dit liever in eigen hand houden, is dat uiteraard akkoord. Wanneer jullie het liever aan ons uitbesteden, kunnen we dit gratis voor jullie verzorgen. Wij beschikken over een handige online tool, waarmee jullie draaiboek in een handomdraai in elkaar gezet wordt. De hele dag in een handig overzicht met alle tijden en activiteiten erbij.

All-in facturatie

Jullie ontvangen van ons één factuur voor de complete heidag of heidagen. Geen gedoe met meerdere inkoopnummers voor meerdere activiteiten, maar een totaaloverzicht op één factuur. Organiseren jullie vaker heidagen of teambuildingbijeenkomsten? Dat kunnen we de complete organisatie voor jullie verzorgen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een back-office systeem voor onze klanten. Hierin kun je straks al jullie eerder georganiseerde heidagen en eerder ontvangen facturen terugvinden.

Specialist in heisessies

BuitenBusiness is specialist in heisessies. Maar wat is een heisessie? Volgens Wikipedia is een heisessie (ook wel heidag) een bijeenkomst voor leidinggevenden van een bedrijf, of medewerkers van een afdeling, op een externe, vaak afgelegen locatie. Deelnemers kunnen in alle rust vergaderingen, seminars, lezingen en training volgen gedurende een aantal dagen. Een heisessie kan plaatsvinden in een conferentieoord op de hei, maar in principe is inmiddels iedere prikkelarme omgeving met voldoende faciliteiten geschikt. BuitenBusiness beschikt over een uitgebreid aanbod aan locaties en activiteiten die geschikt zijn voor jullie heisessie.

Over BuitenBusiness

BuitenBusiness is de grootste aanbieder in Nederland op het gebied van heilocaties en activiteiten voor heisessies. Wat BuitenBusiness uniek maakt is dat je alle locaties direct via de website kunt boeken. Je hebt rechtstreeks contact met de locatie zelf, geen tussenpersonen. Op iedere locatie kunnen naar wens vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten bijgeboekt worden, passend bij de buitenbeleving van BuitenBusiness. De activiteiten kunnen naar wens afgestemd worden op het doel van de bijeenkomst. Daarnaast kan BuitenBusiness behulpzaam zijn bij de invulling van jullie complete heisessie. Via de handige online tool is de complete verzorging van jullie heisessie in een handomdraai geregeld. Van offerte tot draaiboek, van uitvoering tot facturatie, BuitenBusiness is er voor jullie. Overzichtelijk, compleet en helemaal gratis.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail via [email protected], telefonisch via 0575-470258 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie naast de activiteiten, ook de catering en het verblijf regelen?
Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgd teamevent, inclusief activiteiten, locatie en catering. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat ons het werk voor je doen.
Wij verblijven meerdere dagen, kunnen jullie een totaal offerte maken?
Dat kan, wij kunnen een offerte maken voor het hele verblijf. Je ontvangt een voorstel met daarin meerdere activiteiten, die naar wens in het programma gepast kunnen worden. Desgewenst kunnen we ook de locatie en catering opnemen in de offerte.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor onze heidag?
Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie heidag. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties waar jullie heisessie uitstekend tot zijn recht zal komen. Afhankelijk van jullie wensen, kunnen wij een eerlijk en ojectief advies geven welke locatie het beste past bij de doelstelling van jullie heidag of heidagen.
Kan het thema worden aangepast aan onze doelstellingen?
Ja, dat kan. Voorafgaand kan een (gratis) intakegesprek plaatsvinden, waarbij we jullie doelen bespreken. De inhoud van het programma wordt vervolgens afgestemd op samen overeengekomen doelstellingen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem