Alle foto's bekijken

Laser Kleiduifschieten

Wie is de scherpschutter in jullie team?

1,5 uur
5
 tot 
50
 pers.

Altijd al eens willen schieten met een echt geweer? Of op zoek naar een spannende activiteit ter onderbreking van jullie vergaderdag? Ontdek de scherpschutter in jezelf en kies voor een workshop laser kleiduifschieten. Spanning, sensatie en competitie komen aan bod in deze verrassende activiteit. Op iedere locatie mogelijk en ook in het donker!

No items found.

Laser Kleiduifschieten

Laser KIeiduifschieten is een onvergetelijke beleving. Op een mooie buitenlocatie in de natuur ga je samen met je collega's een spannende uitdaging aan. Stel je schietskills op de proef en ga op jacht naar de weggeschoten kleiduif. Wie van jullie weet de meeste kleiduiven uit de lucht te schieten? Ontdek de scherpschutter in jezelf en ervaar deze verrassende en sensationele sport!

Schieten met laser sportgeweren

Het programma start met een korte uitleg over het systeem en de wapens waar we mee gaan werken. Bij het laser kleiduiven schieten wordt er geschoten met lasersportgeweren, dit zijn omgebouwde dubbelloops jachtgeweren. Er wordt geschoten op herbruikbare "duiven". Geen echte duiven natuurlijk, maar plastic schijven. Deze gaan tot wel 50 meter de lucht in! Na de introductie krijgen jullie uitleg over de juiste schiethouding en -techniek. Wanneer iedereen dit onder de knie heeft volgt er een oefenronde, waarin we testen of jullie allemaal "trefzeker" zijn. En dan begint het echte werk!

Wie wordt de schutter van de dag?

In groepjes van 5 personen nemen jullie plaats op de aangewezen schietplek. Vanaf nu zijn jullie even geen vrienden meer, maar strijden jullie alle vijf om de titel voor beste scherpschutter! Opperste concentratie is vereist en een scherp richtingsgevoel is onmisbaar tijdens dit onderdeel. Tegelijkertijd wordt er geschoten op de kleiduif die door de lucht vliegt. Je reflexen, ogen en vaste hand worden hierbij flink op de proef gesteld. Wanneer je de trekker overhaalt klinkt er een schot, gereproduceerd door het door ons meegenomen geluidssysteem. Op het automatische scorebord kun je direct zien of je raakt hebt geschoten en hoeveel punten je hiermee hebt gescoord. Het systeem registreert wie er als eerste, tweede, derde, vierde of vijfde de kleiduif heeft geraakt.

Verschillende spelelementen

Er zijn meerdere spelvormen mogelijk die het laser kleiduiven schieten een extra competitie-element geven. Hierbij krijgt zelfs de beste schutter het moeilijk... Wie zal zich uiteindelijk de beste scherpschutter van de dag mogen noemen? Leuke tip: voor een extra spannende dimensie kun je het kleiduifschieten laten plaatsvinden in het donker. Er wordt dan geschoten op lichtgevende duiven die door het donker vliegen. Een leuke afsluiting van een dag vergaderen!

Spannend, veilig en milieubewust

Laser kleiduifschieten is een programma waar bijna iedereen aan mee kan doen. Je wordt niet vies, je gaat niet zweten (oké, misschien een beetje van de spanning ;)) en je hebt geen speciale kleding nodig. Ook ervaring met schieten is geen vereiste! We schieten niet met een kogel of hagel, maar met een laserstraal die zeer accuraat wegschiet. Hierdoor is het kleiduiven schieten vrijwel overal mogelijk. Door te schieten met een laser is het programma veilig en door gebruik van herbruikbare duiven is het programma ook nog eens milieuvriendelijk. We laten niets achter na afloop, behalve een grote glimlach op de gezichten van de deelnemers!

Professionele begeleiding

Deze activiteit wordt begeleid door een professionele instructeur die is voorzien van alle benodigde (wapenwet-)vergunningen. Het programma duurt ca. 1,5 uur, maar kan desgewenst verlengd worden.

Kleiduiven schieten is mogelijk op iedere locatie

Laser kleiduifschieten kan plaatsvinden op één van onze Inspiratie-Locaties of op een locatie naar eigen keuze. Het laser kleiduivenschieten vindt buiten plaats, bij slecht weer nemen we luifels mee. Op zoek naar een dag(deel)vullend programma of ben je met een grotere groep? Laser kleiduifschieten kan uitstekend worden gecombineerd met één van onze andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld Bamboe Bouwen, Blind Boogschieten, Katapult Bouwen of Schermen.

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kan ik een vergaderbreak bij ons op het bedrijf organiseren?
Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij iedere vergaderbreak staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem