Alle foto's bekijken

Katapult bouwen

Bouwen en schieten in een spannende competitie

1,5 uur
8
 tot 
100
 pers.

Katapult bouwen is een unieke teambuilding activiteit met een spannend competitie element. Ieder team maakt een eigen, levensgrote katapult van palen en touwen. Hierbij komt het aan op samenwerken, leiding geven en nemen en goed communiceren. Welk team heeft de katapult als eerste klaar en kan het andere team gaan beschieten? Het competitie-element maakt deze activiteit extra leuk...

No items found.

Katapult bouwen

Katapult bouwen is een spannende teambuilding activiteit, waarbij verschillende teams hun eigen, levensgrote katapult bouwen. Hierbij komt het aan op goed communiceren, leiding durven nemen en soms letterlijk de touwtjes uit handen durven geven. Welk team werkt het beste samen en heeft als eerste de katapult klaar?

Het programma

Het programma start met een korte veiligheidsinstructie en enkele tips. Daarna wordt de groep verdeeld in twee of meerdere teams, afhankelijk van het aantal deelnemers. Ieder team gaat aan de hand van een voorbeeld een enorme, robuuste katapult bouwen. De instructeur zal hier en daar wat tips geven en bijsturen, maar het doel is om zelf te bedenken hoe een solide constructie kan worden gemaakt van de aanwezige palen en touwen. Communicatie en samenwerking is hierbij erg belangrijk; alleen door goed met je team te overleggen kan de katapult gebouwd worden. Het competitie-element maakt deze activiteit extra spannend: welk team heeft de katapult als eerste af en kan het andere team gaan bestoken met waterbommen of ballen?

Ervaringsgericht leren

De teambuilding activiteit Katapult Bouwen daagt uit om samen met je team spelenderwijs te leren. De thema’s samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking zitten op een leuke, ontspannen manier verstopt in het programma. Het programma wordt begeleid door professionele instructeurs die tijdens het programma de deelnemers van feedback voorzien. Veiligheid staat voorop:  er wordt alleen met de katapults geschoten wanneer de constructies stevig genoeg zijn.

Mogelijk op iedere locatie

Het programma kan door ons op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd. Op onze website vind je meer dan 400 unieke Inspiratie-Locaties waar dit programma volledig tot zijn recht komt. Wij helpen graag en gratis met het vinden van een passende locatie. Bel of mail ons voor een voorstel op maat.

Combineren met andere activiteiten

Het programma duurt ca. 1½ uur en is naar keuze uit te breiden met bijvoorbeeld brug bouwen, een wandelende A, blind boogschieten, schermen of een andere activiteit naar keuze. Meer informatie of een voorstel op maat? Neem dan contact op met ons organisatieburo.

WKR regeling: Katapult Bouwen is 100% aftrekbaar

Goed om te weten: de activiteit "Katapult Bouwen" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

Veelgestelde vragen

Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?
Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.
Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor onze heidag?
Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie heidag. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties waar jullie heisessie uitstekend tot zijn recht zal komen. Afhankelijk van jullie wensen, kunnen wij een eerlijk en ojectief advies geven welke locatie het beste past bij de doelstelling van jullie heidag of heidagen.
Kunnen wij meerdere activiteiten combineren voor ons teamuitje?
Ja, dat is mogelijk. Alle activiteiten zijn naar wens te combineren. De tijdsduur kan per activiteit worden aangepast, zodat het goed past binnen de tijdsplanning van jullie teamuitje.
Kunnen jullie naast de activiteiten, ook de catering en het verblijf regelen?
Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgd teamevent, inclusief activiteiten, locatie en catering. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat ons het werk voor je doen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem