Alle foto's bekijken

Workshop Schermen

Eén voor allen en allen voor één

1,5 uur
4
 tot 
200
 pers.

Eén voor allen en allen voor één! Schermen, ook wel zwaardvechten genoemd, is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument. Wat is jouw manier van duelleren? Ben je aanvallend of juist verdedigend ingesteld? Schermen is dé sport van moderne ridders (m/v). Het draait allemaal om een goed evenwicht tussen inzicht, techniek en snelheid. Pak de floret, sabel of degen en ontdek in een duel met je collega of je een verdediger of een aanvaller bent. In deze dynamische workshop leer je de grondbeginselen van het schermen en komen op een sportieve manier thema's als respect en omgaan met weerstand aan bod. Ontdek jouw onverwachte kwaliteiten in deze leuke workshop schermen.

No items found.

Schermen, waarbij het accent ligt op de teamgeest

Schermen is een bijzondere ervaring, leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument voor bedrijven en organisaties. Onder begeleiding van ervaren professionals maak je kennis met alle faciliteiten van de schermsport. Indien gewenst kan een bepaald thema verwerkt worden en kunnen opgedane ervaringen vertaald worden naar de werkvloer.

De workshop

Na de kennismaking met de Floret, Degen en Sabel ontvangt je een passende uitrusting. Wanneer iedereen de maskers op heeft en de vesten aan, is het tijd om de degens te kruisen. Het aanleren van de grondbeginselen zorgt vaak voor een aantal hilarische momenten, echter het duel is een serieuze aangelegenheid. Het duelleren wordt zowel individueel als in teamverband uitgevoerd en wordt afgesloten met een Grande Finale!

Schermen als vergaderbreak of teambuilding activiteit

Tijdens de workshop schermen kan het accent op een bepaald thema gelegd worden. De benodigde concentratie en het masker zorgen ervoor dat eventuele andere maskers afgezet worden. Een goed moment voor trainers om de individuele deelnemers en het team als geheel te observeren. Mogelijke thema’s die in de workshop verwerkt kunnen worden:

  • Respect
  • Leiden of laten leiden
  • Omgaan met weerstand
  • Persoonlijke effectiviteit in onderhandelen
  • Omgaan met druk
  • Teambuilding

Workshop schermen op iedere locatie

Deze workshop is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. De workshop duurt ca. 1½ uur, maar kan naar wens korter of langer duren. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde instructeurs en materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: deze workshop schermen valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

Veelgestelde vragen

Kan de workshop schermen ook binnen plaatsvinden?
Ja, wij kunnen onze workshop schermen zowel binnen als buiten verzorgen. Wanneer de workshop binnen plaatsvindt, dient het plafond hoog genoeg te zijn en er moet voldoende ruimte zijn voor de deelnemers om het duel te kunnen aangaan.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Kan het thema worden aangepast aan onze doelstellingen?
Ja, dat kan. Voorafgaand kan een (gratis) intakegesprek plaatsvinden, waarbij we jullie doelen bespreken. De inhoud van het programma wordt vervolgens afgestemd op samen overeengekomen doelstellingen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem