Alle foto's bekijken

Blind Boogschieten

Geblinddoekt schieten op een target, unieke teambuilding

1,5 uur
2
 tot 
120
 pers.

Boogschieten heb je misschien al weleens gedaan, maar blind boogschieten is uniek! Blind Boogschieten doe je samen: de één is geblinddoekt en mag schieten, de ander begeleidt. Een uitdaging: hoe vertel je iemand waar te schieten, terwijl diegene niets ziet? Hoe filtert de schutter de informatie en hoe wordt dit omgezet in een handeling? Welke begeleidingsstijl zet je in en hoe wordt dat ervaren door de ander? Deze unieke workshop blind boogschieten belooft een onvergetelijke ervaring!

No items found.

Boogschieten, maar dan anders

Door beweging mensen stil te zetten en naar zichzelf te laten kijken is onze uitdaging. Buitensportactiviteiten worden als middel ingezet om ervaringsgericht te leren, waarbij reflectiemomenten gebruikt worden om de deelnemers inzicht te geven in hun eigen rol in het interactieproces met anderen. Onderstaande teambuildingactiviteit is een dynamisch en krachtig middel om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren.

Blind boogschieten, een avontuur!

Boogschieten heb je vast weleens gedaan, maar blind boogschieten is uniek! Samen boogschieten waarbij de één geblinddoekt is en de ander begeleidt. Hoe geef je informatie aan iemand die wel weet dat er een doel is maar hem niet kan zien? Wat filter je aan informatie die je krijgt en hoe zet je dit om in een handeling? Welke begeleidingsstijl zet je in en hoe wordt dat ervaren door de ander? Samen op avontuur, geef je over!

De workshop

Na een welkomstwoord, het doornemen van de veiligheidsmaatregelen en een korte schietinstructie start het programma. Er wordt geschoten met een recurveboog, deze boog heeft de kenmerken van de vroegere jachtboog. Er wordt op relatief korte afstand geschoten, technisch maar zeker ook competitief! Je zult merken dat je snel progressie boekt en dat het schieten met de recurveboog erg bijzonder is. Het competitie-element maakt deze workshop extra spannend!

Samenwerken, communicatie, vertrouwen...

Thema’s die aan deze activiteit kunnen worden gekoppeld zijn vertrouwen/veiligheid, samenwerken, communicatie, teamontwikkeling en kennismaking. Bij minder goed weer wordt een aantal luifels geplaatst, zodat de schietplaatsen altijd droog zijn. Achter de opstelling met de blazoenen wordt een goedgekeurd veiligheidsnet opgehangen.

WKR regeling: 100% aftrekbaar

Goed om te weten: de workshop "Blind Boogschieten" valt in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven. Lees hier meer over de werkkostenregeling.

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan ik een vergaderbreak bij ons op het bedrijf organiseren?
Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij iedere vergaderbreak staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Kunnen wij meerdere vergaderbreaks combineren?
Ja dat kan. Alle vergaderbreaks kunnen naar wens worden gecombineerd.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem