Het Perfecte Plaatje

Het perfecte plaatje van jullie team, gemaakt met je eigen smartphone... wie wordt de winnaar?

2.5 uur
15
 tot 
100
 pers.

Een unieke workshop waarbij je alles leert over mooie foto's maken met je eigen smartphone. Hetgeen je leert ga je direct in de praktijk brengen, samen met je teamleden. Wie maakt het perfecte plaatje en wordt de winnaar van deze interactieve en inspirerende teambuilding activiteit?

No items found.

Ontdek je team door de lens van je smartphone en maak Het Perfecte Plaatje!

Wil je samen met je team de geheimen van professionele fotografie ontdekken en leren hoe je de mooiste teamfoto's maakt? Boek dan de foto workshop "Het Perfecte Plaatje"! Tijdens deze inspirerende en interactieve workshop leer je alle ins en outs van de fotografiemogelijkheden op je telefoon. Je gaat oefenen met je collega's en het doel is om uiteindelijke de ultieme team-foto te kunnen maken. Wie van jullie team maakt het Perfecte Plaatje?

Wat kun je verwachten?

Onze ervaren fotograaf begint de workshop met een uitgebreide uitleg over de verschillende functies van je smartphonecamera. Van belichting en uitsnijden tot handige accessoires en verborgen functies, je leert alles wat je nodig hebt om professionele foto's te maken met je telefoon. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

  • Belichting: Ontdek hoe je de perfecte belichting krijgt in verschillende situaties, van buitenfotografie tot indoor portretten.
  • Uitsnijden: Leer hoe je je foto's het beste kunt bijsnijden om de compositie te verbeteren en de focus op het onderwerp te leggen.
  • Handige accessoires: Maak kennis met accessoires die je fotografie naar een hoger niveau tillen.
  • Verborgen functies: Ontdek verborgen functies van je telefooncamera die je helpen om betere foto's te maken, zoals HDR, burst mode en handmatige instellingen.

Praktijkvoorbeelden en interactieve sessies

Tijdens de workshop krijg je de kans om je nieuwe kennis direct toe te passen op praktijkvoorbeelden. Samen met de begeleiding van onze professionele fotograaf oefen je verschillende technieken en krijg je persoonlijke feedback. Dit hands-on gedeelte zorgt ervoor dat je het geleerde effectief kunt inzetten om prachtige foto's te maken. Dit kunnen foto's van je collega's zijn, maar ook van jullie bedrijf, de locatie waar jullie verblijven, de natuur om jullie heen en nog veel meer.

Sluit af met een spannende fotowedstrijd

De workshop wordt afgesloten met een uitdagende fotowedstrijd. Samen met je teamleden ga je op zoek naar de perfecte setting en het ideale moment om de winnende teamfoto te maken. Wie weet, misschien wint jouw team de titel van "Het Perfecte Plaatje"!

Waarom deze workshop?

  • Teambuilding: Versterk de band met je collega's door samen te werken aan een creatieve en leuke activiteit.
  • Praktische vaardigheden: Leer bruikbare fotografietechnieken die je zowel op het werk als privé kunt toepassen.
  • Professionele begeleiding: Krijg tips en trucs van een ervaren fotograaf en verbeter direct je fotografiekwaliteiten.
  • Mogelijk op iedere locatie: deze workshop kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd, ook op jullie eigen bedrijf.

Mis deze unieke kans niet om je fotografieskills te verbeteren en fantastische herinneringen vast te leggen met je team. Boek vandaag nog de workshop "Het Perfecte Plaatje" en ontdek hoe leuk en makkelijk het is om professionele en originele team-foto's te maken met je telefoon!

Mogelijk op iedere locatie

De workshop Het Perfecte Plaatje duurt ca. 2,5 uur en kan op iedere locatie worden verzorgd. De tijdsduur kan naar wens worden aangepast. Wil je de workshop op jullie eigen bedrijf verzorgen? Ook dat is mogelijk, we komen graag naar jullie toe.

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan ons teamuitje ook in Engels worden verzorgd?
Ja, onze teamuitjes kunnen ook in het Engels worden verzorgd.
Kunnen jullie dit programma op iedere locatie verzorgen?
Ja, dat kan mits er voldoende ruimte aanwezig. Wanneer je ons de naam van de gewenste locatie doorgeeft, dan kunnen wij aangeven of het mogelijk is om de activiteit op die locatie te verzorgen.
Kan ik een vergaderbreak bij ons op het bedrijf organiseren?
Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij iedere vergaderbreak staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.
Kunnen jullie ook de culinaire invulling voor ons regelen?
Ja, dat kan. Bij al onze vergaderbreaks kan aanvullend een lunch en/of diner worden verzorgd. Denk ook eens aan BBQ om de activiteit mee af te sluiten of bijvoorbeeld onze BuitenBusiness-catering.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem