Duurzaam vergaderen

Wil je graag duurzaam vergaderen? Op deze pagina vind je onze selectie met mooie en duurzame vergaderlocaties. De meeste vergaderlocaties hebben een Green Key certificering, maar sommige locaties gaan nog een stapje verder en hebben het hele pand duurzaam gebouwd. Bij het selecteren van een werkelijk duurzame vergaderlocatie zijn o.a. de volgende milieu- en sociale aspecten van belang: energieverbruik, waterverbruik, gescheiden inzamelen en aanbieden van afval, chemicaliënverbruik, duurzaam gebruik van linnengoed, handdoeken, water, zeep etc, bereikbaarheid met openbaar vervoer of aanbieden van groepsvervoer, gebruik van biologische drank en voedselproducten, fair trade, eerlijke handel is onderdeel van een duurzame bedrijfsvoering.

Duurzame vergaderlocaties

Duurzaam vergaderen? Kies dan voor één van onze duurzame vergaderlocaties. Van huiselijke boerderij tussen de weilanden tot stijlvol landgoed in het bos: onze duurzame locaties liggen op de mooiste plekjes in het groen. Zelfvoorzienend vergaderen en genieten van biologische streekproducten, op deze locaties kan het! Bekijk alle vergaderruimtes hieronder en boek vandaag nog jouw favoriete duurzame vergaderlocatie. Wil je snel weten welke duurzame vergaderlocaties nog beschikbaar zijn? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Duurzaam vergaderen

Op zoek naar de ideale setting voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst? Ontdek de voordelen van duurzaam vergaderen op milieuvriendelijke locaties met een Green Key-certificering. Bij onze geselecteerde vergaderlocaties staat duurzaamheid centraal, waardoor je niet alleen een productieve vergadering hebt, maar ook een positieve impact op het milieu maakt.

Locaties met het Green Key certificaat

Wat maakt onze vergaderlocaties zo speciaal? Allereerst zijn ze stuk voor stuk trots drager van het Green Key-certificaat, wat betekent dat ze voldoen aan strenge milieunormen en duurzame praktijken hanteren. Van energiezuinige verlichting tot recyclingprogramma's, deze locaties streven ernaar om hun ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken.

Inspirerende locaties in de natuur

Bovendien bieden onze duurzame vergaderlocaties een inspirerende omgeving die creativiteit en innovatie stimuleert. Omgeven door natuurlijke schoonheid en groene landschappen, zal jouw team zich geïnspireerd voelen om tot baanbrekende ideeën te komen. En dankzij moderne faciliteiten en state-of-the-art technologieën zijn deze locaties perfect uitgerust voor elke zakelijke bijeenkomst, van kleine brainstormsessies tot grote conferenties.

Hart voor het milieu

Of je nu kiest voor een afgelegen landgoed omringd door bossen, een huiselijke boerderij tussen de weilanden of een stijlvolle villa met een groen hart, onze duurzame vergaderlocaties bieden voor elk wat wils. En met de nadruk op lokale en biologische cateringopties, kun je tijdens je vergadering genieten van eerlijke en heerlijke gerechten die met zorg zijn bereid en met respect voor het milieu.

Duurzame vergaderlocaties

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame en inspirerende omgeving voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst, zoek dan niet verder dan onze duurzame vergaderlocaties met een Green Key-certificering. Maak een positieve impact terwijl je samenkomt om te brainstormen, plannen te smeden en successen te vieren. Boek vandaag nog jouw duurzame vergaderervaring en maak de wereld een beetje groener, één vergadering tegelijk.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.