De Vuurplaats Buitenkeuken

De Vuurplaats Buitenkeuken

De Bilt
Utrecht
250
 personen
0
 kamers
0
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Locatie De Vuurplaats is een unieke evenementen locatie, waar vergaderen in het groen, duurzaamheid, en koken op open vuur op een unieke manier samen komen. De Vuurplaats is gelegen op een prachtige locatie, verscholen in de bossen van Landgoed Vollenhoven. Slechts op 10 minuten afstand van de stad Utrecht, tussen De Bilt en Zeist; in het groen en toch centraal en goed bereikbaar. De Vuurplaats biedt een binnen en buiten locatie; twee magische plekken op één landgoed. Wij werken met biologische en lokale producten die tijdens jullie evenement op open vuur worden omgetoverd tot gerechten met waanzinnige smaken; een echte open-fire experience! De Vuurplaats biedt daarnaast een uitgebreid aanbod in workshops aan. Teambuilding en culinair genieten komen hier op een waanzinnige manier samen. Bij De Vuurplaats ontvangen wij jouw gezelschap van 25 tot 350 gasten voor een evenement op maat.

Vergaderen in de het groen.

Natuur en frisse lucht vormen de perfecte ingredienten voor de benodigde inspiratie en nieuwe ideeën. Bij de Vuurplaats ben je hiervoor aan het perfecte adres. Midden in de natuur, maar tegelijkertijd met de vergader faciliteiten van nu. Van heisessies tot plenaire sessies; bij de Vuurplaats verwelkomen wij jou voor een effectieve dag waarbij onze workshops en een open-fire experience jouw dag compleet maken. De Oranjerie en de Houtschuur bieden de mogelijkheid om binnen te vergaderen en te dineren. Dit maakt onze locatie het gehele jaar aantrekkelijk.

De Vuurplaats; een duurzame locatie.

Voor een culinaire ervaring werken wij bij de Vuurplaats met zoveel mogelijk ingrediënten van het landgoed. Dit gaat hand in hand met ons field to fork principe; wat letterlijk betekend “van het veld op je bord”. Zo komen de groentes uit de naastgeleden historische moestuin. Wild en vlees van dieren die een goed leven hebben gehad halen we uit de regio. Het liefst koken we volgens de 70-30 formule; 70% groente en 30% vlees en vis, Op deze manier zetten we groente centraal in de opbouw van onze gerechten. Geloof ons; in combinatie met een bereiding op open vuur levert dat geweldige smaken op! Ook een vega of vegan menu past bij de Vuurplaats en wordt bij ons een culinaire beleving!

De workshops; hier komt teambuilding en culinair genieten samen.

Onze open fire workshops creëren een echte beleving. Van de dagvullende field to fork experience tot kleinere workshops als afsluiting van jullie dag. Tijdens onze open-fire workshops staan vuur en samenwerken centraal Zelf houthakken, samen groentes oogsten in de naastgelegen moestuin en vervolgens gezamenlijk de snacks voor de afsluitende borrel op open vuur bereiden. Of jullie kiezen voor een 4 gangen open-fire experience en creëren samen een smaakvol en uniek 4 gangen diner, waar jullie vervolgens aan lange tafels van genieten. Ook schapendrijven, een borrel teambuilding of een sessie luchtige feedback behoren tot de mogelijkheden. Samen met onze partners zijn de opties eindeloos maar altijd van hoogstaande kwaliteit.

Waar ligt De Vuurplaats?

De Vuurplaats ligt verscholen in de bossen van Landgoed Vollenhoven. Slecht op 10 minuten afstand van de stad Utrecht, tussen De Bilt en Zeist. Lekker buitenaf in het groen en toch centraal en goed bereikbaar. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het landgoed en ook per OV zijn wij goed bereikbaar; er is een uitstekende verbinding met Utrecht CS. Met een OV fiets vanaf Utrecht Centraal is het 20 minuten fietsen. De Vuurplaats en het terras voor de Oranjerie bieden een inspirerende buitenruimte, de Houtschuur en de Oranjerie zorgen ervoor dat er altijd de mogelijkheid is om binnen te vergaderen en dineren. Op deze manier is de Vuurplaats het gehele jaar door de ideale plek voor vergaderingen, brainstormsessies en inspirerende teambuilding activiteiten.

Het verhaal achter De Vuurplaats.

De Vuurplaats is een initiatief van Janine Baker en Martijn Korving. Janine is vinoloog, event stylist en gastvrouw, Martijn de creatieve chef. Het idee achter hun culinaire samenwerking is het field to fork principe, zoveel mogelijk lokale en seizoensproducten van het veld op het bord. Alle gerechten worden gekookt boven een knisperend houtvuur, op een van de Asado BBQ’s. Er worden verschillende open-fire technieken gebruikt om de gerechten smaak en diepgang te geven. Deze manier van koken zorgt voor een culinaire beleving in het groen waarin gasten middels de creatieve workshops ook zelf kennis kunnen maken met koken op open vuur.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij De Vuurplaats Buitenkeuken in De Bilt, Utrecht via BuitenBusiness
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem