Wierschuur

Inspiratielocatie Wierschuur: een trainings- en vergaderlocatie, retraitecentrum en groepsaccommodatie waar u ongestoord samen kunt zijn.

Hippolytushoef
Noord-Holland
30
 personen
15
 kamers
9.5
 uit 
12
 reviews

Wierschuur

Op dit geheime Waddeneiland heeft sinds kort een prachtige nieuwe inspiratie locatie haar deuren geopend. De Wierschuur is een provinciaal monument, stijlvol, luxe en verrassend comfortabel. Helemaal voor jullie zelf beschikbaar en met 15 slaapkamers met eigen badkamer ideaal om meerdaagse bijeenkomsten, retreats e.d. te organiseren waarbij privacy gewaarborgd is. Met trots stellen wij aan je voor: de Wierschuur!

Samen zonder anderen

De Wierschuur: optimale privacy in een recent comfortabel gerestaureerd provinciaal monument dichtbij de Waddenzee. De Wierschuur wordt altijd aan slechts één gezelschap tegelijk verhuurd waardoor u alle tijd en aandacht voor elkaar kunt hebben zonder afgeleid te worden. De vijftien slaapkamers met eigen badkamer garanderen een plekje waar je je indien gewenst even terug kunt trekken. Het meest gehoorde statement van onze gasten: "de locatie heeft enorm bijgedragen aan de procesvorming". Wees welkom in de Wierschuur: dichtbij de Randstad maar gevoelsmatig aan het einde van de wereld.

Geheime Waddeneiland Wieringen

Het Geheime Waddeneiland Wieringen is van oudsher een stuwwal. Sinds de aanleg van de Afsluitdijk is Wieringen officieel geen eiland meer, maar het eilandgevoel leeft hier nog steeds. Ver weg van alle hectiek en tegelijkertijd zo makkelijk bereikbaar vanuit de Randstad is Wieringen een ideale uitvalbasis om het leven in al zijn eenvoud te genieten. Er zijn kilometerslange boerenweggetjes die uitnodigen tot fiets- en wandeltochten, je kunt er eindeloos over het wad zwerven en genieten van rust, ruimte en natuur. Een oase om inspiratie op te doen, knopen door te hakken of gewoon te genieten van het samen zijn.

Een zee aan ruimte

De Wierschuur biedt een zee aan ruimte. Ruimte voor heidagen, brainstorm sessies, teambuilding, training of creatieve processen. Maar ook ruimte voor jezelf om je even terug te kunnen trekken in één van de mooie slaapkamers met eigen sanitair. Er zijn talloze zitjes en vergaderruimtes waar je privé gebruik van kunt maken, er zijn namelijk geen andere gasten aanwezig. De Wierschuur wordt altijd exclusief aan één gezelschap verhuurd.

Wadlopen of schapen drijven?

Rondom De Wierschuur vind je 2 hectare aan buitenruimte en iets verderop ben je al bij de Waddenzee. Een ideale omgeving voor een inspirerende teambuildingactiviteit. Op en rondom deze locatie zijn diverse activiteiten mogelijk, het complete overzicht van alle activiteiten vind je op onze activiteitenpagina.

Waar ligt de Wierschuur?

Deze inspirerende vergaderlocatie ligt in Hippolytushoef, nabij de Waddenzee in de Kop van Noord-Holland. Door de ligging aan de voet van de Afsluitdijk is deze locatie uitstekend bereikbaar. Op het terrein van de Wierschuur is ruim voldoende parkeergelegenheid en er is mogelijkheid tot het opladen van elektrische auto's.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem