Noordertuin

Noordertuin, duurzaam vergaderen in het groen aan de rand van Utrecht

Utrecht
Utrecht
400
 personen
0
 kamers
0
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Noordertuin is een inspirerende plek in het groen voor jullie vergadering, training, workshop of teambuilding. In tuincentrum Steck Utrecht vind je dit tuincafé, waarbij je de mogelijkheid hebt om een ruimte, een aantal tafels of het hele restaurant te huren. Net onder de rook van Utrecht, midden in het groen, vind je de Noordertuin. Deze unieke plek is gelegen in natuur- en recreatiegebied Noorderpark Ruigenhoek. Restanten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie worden hier omringd door water, weides en bossen. Het groen van de omgeving loopt naadloos over in de buiten- en binnentuin van de Noordertuin. Een inspirerende locatie voor jullie vergadering, training, workshop of teambuilding.

Vergaderen in het Tuincafé of in het Tuinhuis

Bij de Noordertuin kun je kiezen uit twee verschillende ruimtes voor jullie meeting. In Het Tuincafé kun je gratis vergaderen tot een maximum van 10 personen. Een afname van een vergaderarrangement is hierbij verplicht. Boven de 10 personen zijn de kosten in overleg. Er is in het café een vrije tafelkeuze en kan er een TV bijgeboekt worden. Het Tuinhuis is 50m2 groot en biedt plaats aan maximaal 100 personen. Het betreft een afgesloten ruimte die exclusief door jullie te boeken is.

Culinair genieten van eigen bodem

Na een ochtend vergaderen is iedereen wel toe aan een goede lunch. Bij de Noordertuin ben je dan zeker aan het juiste adres. Er wordt een (h)eerlijke groene lunch verzorgd, met producten van lokale leveranciers en ondernemingen. Kwaliteitsproducten hoeven niet van ver te komen, Utrecht heeft namelijk zoveel lekkers te bieden. Hierbij wordt ook een steentje bijgedragen aan een beter milieu. Als het lekker weer is, maakt het keukenteam graag een picknickpakket voor je klaar. De lunch kan genuttigd worden in het Noorderpark, aan het water of met je voeten in het gras. Na een succesvolle vergadering de dag afsluiten met een borrel? Ook hiervoor kan gezorgd worden. Drink een biertje of wijntje met je collega's en geniet van de overheerlijke oesterzwambitterballen en brood met huisgemaakte dip van de achterburen De Clique.

Een vergaderbreak tussen water, weides en bossen

Tussen het vergaderen door een frisse neus halen? Geen probleem, je wordt hier omringd door water, weides en bossen. Ideaal om voor, tijdens of na het vergaderen een wandeling te maken. Op de locatie zelf worden diverse workshops verzorgd zoals een rondleiding door de Voedseltuin, meehelpen in de tuin, leren inleggen en fermenteren, een workshop Oesterzwammen growkits of een inspiratieworkshop Circulaire Economie. Ook via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks worden verzorgd.

Hoe bereik je de Noordertuin?

De Noordertuin is gemakkelijk te bereiken via de A27, aan de rand van Utrecht. Binnen 1 minuut ben je vanaf de snelweg ter plaatse. De Natuurtuin ligt aan een natuur- en recreatiegebied Noorderpark Ruigenhoek, waardoor je je direct in een groene omgeving bevindt. Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is de locatie (na een klein stukje lopen) goed bereikbaar.

Een gezonde balans tussen mens en milieu

De Noordertuin voedt Utrecht van eigen bodem om op deze manier een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Samen met omliggende leveranciers en ondernemingen wordt een gezonde balans gecreëerd tussen mens en milieu. Denk hierbij aan afvalstromen van voedsel die de basis vormen voor nieuwe producten. De oesterzwammen worden bijvoorbeeld gekweekt op koffiedrab en alle producten komen bij voorkeur uit Utrecht of nabij gelegen plaatsen. Het standaard vergaderarrangement bestaat uit vers fruit, (on)kruidenthee van Wilderland en koffie van Utrechtse koffiebranderij Nordkapp. De lunch kan naar wens bijgeboekt worden en varieert van een broodje falafel, Syrische halloumi en soep uit de tuin tot een broodje mushroom steak.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem