Alle foto's bekijken

Vlot bouwen

Een avontuurlijke teambuilding op het water!

1,5 uur
8
 tot 
100
 pers.

Vlot bouwen, een avontuurlijke teambuilding op het water! Ieder team krijgt een aantal palen, drijvers en touwen en moet daarmee een eigen vlot bouwen. Het is natuurlijk de bedoeling dat het vlot blijft drijven en daarbij het hele team kan dragen. In een spannende competitie op het water wordt uiteindelijk bepaald welk team het snelste vlot heeft gebouwd. Blijven jullie drijven of krijgen jullie als team een nat pak? Het programma Vlotten bouwen is teambuilding, competitie en plezier!

No items found.

Vlot bouwen

Een goed vlot bouwen en daarmee samen met je team in een spannende vaar-wedstrijd de andere teams verslaan, dat is vlot bouwen bij BuitenBusiness. De activiteit vlot bouwen kan door ons op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd, mits er water aanwezig is. Teambuilding, competitie en fun in een verrassend leuk programma!

Bouw een vlot van palen, drijvers en touwen

Na een korte instructie wordt de groep in twee of meerdere teams verdeeld. Ieder team krijgt de beschikking over een aantal palen, drijvers en touwen. Een goed vlot bouwen lijkt niet zo moeilijk, totdat je zelf het aantal drijvers moet bepalen en de knopen moet leggen. Kies je bijvoorbeeld voor een snel te bouwen vlot? Of gaan jullie voor het lastiger te maken, maar veel sterkere vlot? Samen een goed en stevig vlot bouwen vraagt om een goede communicatie. Hoe verloopt jullie samenwerking? Lukt het jullie om samen een vlot te bouwen waarbij iedereen de voeten droog houdt?

Is het vlot sterk genoeg voor het hele team?

Nadat de vlotten gebouwd zijn, worden alle vlotten te water gelaten, uiteraard inclusief bemanning. Een spannend moment: houdt iedereen het droog? De meeste vlotten blijven wel drijven, maar is jullie vlot sterk genoeg gebouwd om het hele team te dragen? Of zijn er enkelen die toch natte voeten krijgen? Dan moet je weer terug om het vlot opnieuw te bouwen.

Spannende vaar-competitie

Wanneer alle vlotten stabiel in het water liggen met de voltallige teams erop is het tijd voor het klapstuk van deze teambuilding: de vaar-competitie. Welk team heeft het snelste vlot gebouwd? Welk team is het slimst en weet door goed samen te werken de overwinning binnen te slepen? Spanning en plezier verzekerd tijdens de vaar-competitie!

Locatie en tijdsduur

De activiteit vlot bouwen kan op iedere gewenste locatie in Nederland worden verzorgd. Heb je nog geen locatie, neem dan contact met ons op. Inmiddels kennen wij de mooiste plekjes voor het bouwen van een vlot, we adviseren je graag en gratis hierover. Het programma duurt ca. 1½ uur, maar kan naar wens korter of langer ingevuld worden.

Vlot bouwen als vergaderbreak of i.c.m. andere activiteiten

De activiteit vlot bouwen is bedoeld als vergaderbreak. Het is vaak prettig om een mentaal intensieve vergaderdag te onderbreken met inspirerende activiteit, zoals vlot bouwen. De deelnemers komen door het vlot bouwen in een heel andere mindset, waarna zij weer met frisse energie de vergadering kunnen hervatten. Vlot bouwen kan ook uitstekend ingezet worden als onderdeel van een groter activiteitenprogramma. Vlot bouwen is bijvoorbeeld goed te combineren met één van onze andere activiteiten zoals Blind Boogschieten, Katapult Schieten of Brug Bouwen.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie ook de culinaire invulling voor ons regelen?
Ja, dat kan. Bij al onze vergaderbreaks kan aanvullend een lunch en/of diner worden verzorgd. Denk ook eens aan BBQ om de activiteit mee af te sluiten of bijvoorbeeld onze BuitenBusiness-catering.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kunnen jullie de tijdsduur van deze vergaderbreak aanpassen?
Jazeker, we kunnen de inhoud van de vergaderbreak passend maken, zodat de tijdsduur overeen komt met de tijdsplanning van jullie dag.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Wij verblijven meerdere dagen, kunnen jullie een totaal offerte maken?
Dat kan, wij kunnen een offerte maken voor het hele verblijf. Je ontvangt een voorstel met daarin meerdere activiteiten, die naar wens in het programma gepast kunnen worden. Desgewenst kunnen we ook de locatie en catering opnemen in de offerte.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem