Alle foto's bekijken

Windmolen Bouwen

Duurzame energie challenge: wie bouwt de best werkende windmolen?

2.5 uur
12
 tot 
125
 pers.

Unieke teambuilding, waarbij jullie de strijd met elkaar aangaan om de best werkende windmolen te bouwen en de meeste energie op te wekken. Ieder team bouwt een eigen, levensechte en werkende windmolen. In de grande finale zal blijken welke windmolen het meeste energie weet op te wekken. Een duurzame energie-challenge in een inspirerend teambuilding programma.

No items found.

Windmolen Bouwen

In het teambuilding programma Windmolen Bouwen gaan jullie zelf meerdere levensechte en werkende windmolens bouwen. Wanneer de windmolens naar eigen ontwerp zijn gebouwd, gaan jullie er daadwerkelijk energie mee opwekken. Welk team heeft de beste windmolen gebouwd en wekt de meeste energie op?

Duurzame energie challenge

In deze duurzame teamchallenge gaan jullie aan de slag met enorme constructiematerialen. Door middel van een 3D bouwtekening en jullie eigen creativiteit, wordt een enorme windmolen gebouwd van ca. 5 meter lang en wel 4 meter hoog. In de finale gaat de wind waaien en zal blijken welk team de best werkende windmolen heeft gebouwd.

Teambuilding met competitie

Jullie gezelschap wordt in meerdere kleinere teams verdeeld, waarbij ieder team bouwt aan een eigen windmolen. Een deel van het team zal de windmolen gaan bouwen met behulp van een 3-D tekening. Een ander deel van het team zal duurzame opdrachten moeten oplossen, waarmee punten verdiend kunnen worden. Met deze punten kun je nieuwe onderdelen verdienen, waarmee jullie windmolen verder gebouwd kan worden. Hoe meer opdrachten goed worden uitgevoerd, hoe meer onderdelen het team verdiend. Bij het bouwen zorgen de wieken voor de grootste uitdaging: deze moeten jullie zelf ontwerpen. Communicatie, samenwerking en oplossingsgerichtheid is nodig om de windmolen uiteindelijk goed werkend te krijgen.

Welk team wekt de meeste energie op?

Wanneer alle windmolens gebouwd zijn, is het tijd voor de grande finale. De windmolens moeten binnen een bepaalde tijd geparkeerd worden  vóór de windmachine, waarbij er zoveel mogelijk energie opgewekt moet worden met behulp van windenergie. Elke molen drijft met de wieken een dynamo aan. Welke windmolen heeft de meeste omwentelingen? Welk team zorgt voor de hoogste piekmeting en wint deze duurzame energie challenge?

Hoeveel personen kunnen deelnemen aan Windmolen Bouwen?

Het programma duurt 3 tot 3,5 uur en is geschikt voor groepen tot maximaal 125 personen. Bij meer dan 125 personen adviseren wij een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten. Het programma valt onder teambuilding waardoor het binnen de WKR regeling valt en 100% aftrekbaar is voor bedrijven.

Mogelijk op iedere locatie

Deze duurzame teamchallenge Windmolen Bouwen kunnen wij op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgen. Wij komen graag naar jullie toe of helpen jullie met het vinden van een passende locatie. Het leukste is natuurlijk om te kiezen voor een duurzame locatie, zodat het programma volledig tot zijn recht komt. Wij beschikken over meer dan 400 unieke locaties in Nederland waar onze activiteiten plaats kunnen vinden, zodat er altijd een passende locatie bij jullie in de buurt is. Hebben jullie zelf al een locatie waar het programma kan plaatsvinden? Er is minimaal 150 m2 ruimte nodig bij 30 personen en de ondergrond moet verhard zijn (tegels, asfalt, sportveld, beton etc.)

Windmolen Bouwen in een volledig verzorgde team challenge

Teambuilding Windmolen Bouwen kan geboekt worden als onderdeel van een bedrijfsuitje, heisessie of teamdag. Het is ook mogelijk om een volledig verzorgde team challenge door ons te laten verzorgen, inclusief catering en verblijf op locatie. Bel ons op 0575-470 258 of mail ons en ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte in je mailbox voor het programma Windmolen Bouwen, afgestemd op jullie wensen en doelstellingen.

Veelgestelde vragen

Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor onze heidag?
Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie heidag. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties waar jullie heisessie uitstekend tot zijn recht zal komen. Afhankelijk van jullie wensen, kunnen wij een eerlijk en ojectief advies geven welke locatie het beste past bij de doelstelling van jullie heidag of heidagen.
Kunnen jullie naast de activiteiten, ook de catering en het verblijf regelen?
Ja, dat kan zeker. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, dan ontvang je van ons een voorstel voor een compleet verzorgd teamevent, inclusief activiteiten, locatie en catering. Ook meerdere dagen met een overnachting is mogelijk. Alles op één factuur? Ook dat kan geregeld worden. Geef je wensen aan ons door, leun achterover en laat ons het werk voor je doen.
Kan ons teamuitje ook in Engels worden verzorgd?
Ja, onze teamuitjes kunnen ook in het Engels worden verzorgd.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem