Kermis op de Basis - Park Vliegbasis Soesterberg

Kermis op de Basis - Park Vliegbasis Soesterberg

Den Dolder
Utrecht
20
 personen
0
 kamers
0.0
 uit 
0
 reviews

Verblijf op een historische vliegbasis

Op zoek naar een centraal gelegen locatie in Nederland voor vergaderingen, workshops, hei-sessies of andere events? Kom naar Kermis op de Basis! Deze unieke locatie is gevestigd op Park Vliegbasis Soesterberg. Op deze historische vliegbasis kun je groepen ontvangen in een shelter van 800 vierkante meter. De locatie ligt midden in een prachtig natuurgebied van het Utrechts Landschap en ligt op slechts 5 minuten rijden van de A28. Een unieke plek waar erfgoed, technologie, creativiteit en natuur bij elkaar komen. Tijdens de Koude Oorlog was de Vliegbasis Soesterberg een Amerikaanse basis waar vliegtuigen dagelijks testvluchten uitvoerden en in enorme shelters 24/7 klaar stonden om op te stijgen. Inmiddels is het een beschermd natuurgebied en is er een shelter ingericht als inspirerende en interactieve ruimte voor vergaderingen, trainingen of events.

Een interactieve en artistieke kermis als inspirerende omgeving voor uw event

Deze locatie is gebaseerd op een bijzonder concept. In de shelter staan allerlei kermisattracties uit het prijswinnende project De Koude Kermis van mediakunst-collectief DROPSTUFF MEDIA. In dit project worden de verschillende kermisattracties steeds verbonden aan de verhalen van morgen, de verbeelding van creatieve processen en de verwondering over nieuwe technologische mogelijkheden. Het biedt de perfecte start voor het ontleden van problemen en kansen en het ontwikkelen van nieuwe ideeën. In deze volstrekt unieke 'new media playground', kunnen uw gasten bijvoorbeeld de mogelijkheden van Virtual Reality, Augmented Reality of kunstmatige intelligentie ervaren. De locatie vormt zo de perfecte start en context voor bijvoorbeeld gezamenlijke innovatie- of transformatieprocessen.

Vergaderen en presenteren in de shelter

De shelter is ingericht met een grote centrale transparante dome tent en kleinere ruimten voor break-out sessies. Wij denken graag samen met u mee over het doel van uw dag en de mogelijkheden in sprekers, dagvoorzitters, workshop-vormen en technische mogelijkheden. En met de beeld- en geluidsinstallaties, verlichting, tafels, stoelen en bijvoorbeeld flipovers weet je dat je een perfecte uitvalsbasis hebt voor je bijeenkomst. Qua restauratieve verzorging bieden we een kwalitatieve selectie van koffie/thee, hapjes en drankjes, lunch, brunch, borrel en diner mogelijkheden. We bieden u graag een aanbod op maat aan in samenwerking met onze cateraar.

Even pauze... de natuur in!

Op deze locatie kun je op de perfecte manier je pauze houden. De shelter ligt namelijk midden in een natuurgebied. We bieden bijzondere rondwandelingen en fietstochten door de omgeving van de vliegbasis, eventueel begeleid door een rondleider van het Utrechts Landschap.

Centraal in het land, voor kleine en grote groepen

Het Park Vliegbasis Soesterberg is centaal gelegen langs de A28 tussen Utrecht en Amersfoort en is bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid op de basis en er gaan bussen vanaf station Den Dolder. Op de stations Den Dolder (1,8 km) en Bilthoven (3,5 km) zijn OV-fietsen beschikbaar. Ook kunnen we huurfietsen aanbieden. Standaard is Shelter 610 ingericht voor groepen tot ongeveer 65 personen. Grotere groepen zijn in overleg ook mogelijk. In samenwerking met het Utrechts Landschap kan een tweede shelter worden ingezet die standaard als grote plenaire zaal is ingericht met een gezamenlijke capaciteit tot ongeveer 450 gasten. Ook de buitenruimte direct voor de shelter kan gebruikt worden, een prachtige omgeving in bijvoorbeeld de lente en de zomermaanden.

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat?

We leiden u graag rond en spreken graag uw wensen met u door. De verse koffie of cappuccino staat klaar!

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem