Escape Game

Spanning, actie en teambuilding in een handzaam concept

1.5 uur
4
 tot 
60
 pers.

Heb je beperkt ruimte, maar wil je wel iets superleuks doen met je collega's? Kies dan voor onze Escape Box! Mogelijk op iedere locatie, ook op jullie eigen bedrijf. Geschikt voor kleine en grote groepen en het kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Spanning en actie in een handzaam concept, lukt het jullie team om als eerste de koffer te ontgrendelen?

No items found.

Escape Room in een koffer

Deze Escape Game is een soort Escape Room, maar dan in een handige en compacte koffer. Het spel wordt gespeeld in teams van ca. 5 personen, waarbij ieder team een eigen koffer heeft. Het competitie-element tussen de verschillende teams maakt dit spel extra leuk. De Escape Game kan gespeeld worden als teambuilding activiteit, vergaderbreak of als teamuitje. We komen naar iedere locatie toe, het spel kan dus ook op jullie eigen bedrijf gespeeld worden. Gedurende het spel is er begeleiding vanuit BuitenBusiness aanwezig.

De game

Het spel start met de uitbraak van de beruchte Rode Griep in Azië. In sneltreinvaart grijpt het virus om zich heen en verspreidt zich binnen enkele maanden over de hele wereld. Al snel zijn er meer dan een miljoen slachtoffers en er lijken nog vele te volgen. Er is echter iemand die het tij kan keren: de beste viroloog van de wereld die bekend staat om zijn vele uitvindingen. Hij heeft het vaccin ontwikkeld die de wereldwijde uitbraak van de Rode Griep kan stoppen. Maar terwijl het vaccin klaar ligt om zijn werk te kunnen doen, overlijdt de viroloog onverwacht zelf aan het dodelijke virus. Als collega-virologen het laboratorium onderzoeken, vinden ze de koffer waar het recept van het vaccin waarschijnlijk in zit. Maar wat ze ook proberen, de koffer gaat niet open... Helpen jullie om de koffer te ontgrendelen en het vaccin te achterhalen?

Superspannende Escape Game

Weet jullie team de wereldwijde verspreide Rode Griep te overwinnen? Zijn jullie sterker en slimmer dan het virus? Speel deze superspannende Escape game samen met je collega's. Nog leuker: speel de game tegen je collega's! Op tafel staat een koffer vol sloten, kluizen en geheime opdrachten om het virus te kunnen stoppen. Spannend van begin tot eind, waarbij samenwerking, teamspirit en "out-of-the-box" denken, zal helpen om deze game te winnen. Welk team heeft hun box als eerste ontgrendeld?

Teambuilding, spanning en actie

Je speelt met 5 à 6 spelers per koffer. Bij grotere groepen zijn er meerdere koffers aanwezig en gaat het er om wie het snelst de koffer weet te ontgrendelen. Het lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. Er moeten opdrachten gevolgd worden en puzzels opgelost, waarmee je iedere keer weer een kluis kunt kraken en bij de geheime vakken komt. Door goed samen te werken met jouw team, kom je steeds verder richting de eindcode. Het ontgrendelen van de koffer duurt ca. 1½ uur, waarbij goed samenwerken van levensbelang is.

Leuke onderbreking tijdens overleg of heidag

De Escape Box is geschikt als vergaderbreak, teambuilding of bedrijfsuitje. Ook leuk om te spelen tijdens de vrijdagmiddag borrel , tijdens een uitje met de collega's of als onderbreking bij een overleg of heidag.

Escape Experience op iedere locatie mogelijk

Vanuit BuitenBusiness is er gedurende het spel een begeleider aanwezig, die jullie op weg helpt met de koffer en tussendoor tips kan geven. Het spel duurt ca. 1½ uur en kan op iedere locatie worden gespeeld. Het is ook mogelijk om een Escape Experience op jullie bedrijf te verzorgen, wij komen graag naar jullie toe. De Escape Box kan gespeeld worden met zowel kleine als grote groepen. Per koffer is een tafel nodig, een laptop en een telefoon. Let op: er moet internet aanwezig zijn.

Veelgestelde vragen

Wij willen ook graag vergaderen, kunnen jullie een locatie voor ons regelen?
Jazeker, we helpen je graag met het regelen van een passende vergaderlocatie. Je ontvangt van ons een totaal-offerte inclusief vergaderlocatie en vergaderbreak. Ook de catering kunnen we desgewenst voor je regelen.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Kunnen jullie bedrijfsuitjes op iedere locatie regelen?
Ja, wij beschikken over meer dan 500 unieke locaties door heel Nederland waar wij jullie bedrijfsuitje kunnen verzorgen. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Dan komen wij graag naar jullie locatie toe. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje bij jullie op het bedrijf te organiseren.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem