Van Buitenzaken

's-Hertogenbosch
Noord-Brabant
8
 personen
0
 kamers
0.0
 uit 
0
 reviews

Welkom bij Van Buitenzaken: een mobiele plek om te vergaderen! Ben jij met je collega’s op zoek naar een unieke vergaderruimte? Dan is deze verbouwde camper iets voor jullie! Een bus vol inspiratie, precies daar waar jij wilt zijn en vanwaar je wilt vertrekken…! Wij komen naar je toe of klappen het sfeervolle kantoor uit op een gewenste en inspirerende plek voor iedereen die het kantoorleven even wil verruilen voor het “vrije” gevoel. Een dag aan het water, in het bos, op de hei of op industrieel erfgoed. Denk daarbij aan een camperplaats, camping, privéterrein, een plek bij het bedrijf of zomaar op een plek in de natuur. De locatie biedt een plek om te brainstormen, los te koppelen en op te laden, weg van het alledaagse om tot iets nieuws te komen of tot de kern, een ontmoeting, een plan of een besluit. Voor trainingen, workshops, teambuilding of een heel ander idee. Van uitzicht naar inzicht. Samen gaan we op zoek naar de ideale (passende) plek en denk en organiseer ik mee om de juiste invulling te geven aan deze buitenkans! Met mijn mobiele ruimte sta je midden in de natuur, dichterbij kom je niet. En inmiddels is bekend wat de natuur kan doen: ze geeft niet alleen rust en helderheid, maar kan ook een inspiratiebron zijn, een verfrissende verruimende blik werpen op de dingen en hoofd- van bijzaken scheiden. 
 Daar waar creativiteit gaat stromen, geef jij je gedachten de vrijheid om buiten de gebaande paden te treden. Laten we vrij parkeren en verwonder, speel, wandel en werk. Haal het binnenste naar buiten! Hoe groots klein kan zijn...

Retro van buiten, hip en fris van binnen!

Binnen: Geschikt voor maximaal 8 personen Grote werktafel (met ruimte onderin voor laptop en telefoon) en de tafel kan er ook uit. Ruime zit & trendy inrichting Verwarming & airco Keukentje met Koffieapparaat, koelkast, gaspit en stromend water Veel daglicht en uitzicht naar buiten Toilet Techniek: Electra en USB aansluitingen Wifi Presentatiescherm Tafel Papierrol en flip-over Schrijf en tekenmateriaal Buiten: Luifel Picknicktafel Spelmateriaal (badminton, Jeux de boules en Cubb spel) Vuurschaal (indien mogelijk) met marshmallows!

Ligging & Bereikbaarheid

Wij plaatsen de vergadercamper, precies daar waar jij wilt zijn!!! Het proces is eenvoudig Je neemt contact op met ons, wij zoeken en regelen de gewenste locatie om de camper te plaatsen. Waarbij je kan denken aan een groene camping, een camperplaats, een privéterrein of een mooie plek midden in de natuur waar dat is toegestaan. Uiteraard hebben wij al tal van locaties in ons archief! Op de afgesproken dag wordt de camper geleverd, volledig uitgerust en gebruiksklaar voor maximaal 8 personen, zoals je van een vergaderlocatie mag verwachten.

Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

Om je bijeenkomst nog meer te verdiepen, te verfrissen of te ontspannen kan ik ondersteunen in creativiteitssessies, workshops aanbieden, brainstormen, meedenken, ordenen en structureren. En je bijeenkomst omlijsten met activiteiten als een spel, een wandeling of wat je maar wil.
Jouw wens is mijn vertrekpunt om op maat een voorstel te maken.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem