Alle foto's bekijken

Virtual Reality workshop

Stap samen met je collega's in een andere wereld

1,5 uur
2
 tot 
90
 pers.

Een unieke Virtual Reality Workshop, helemaal van deze tijd. Tijdens een workshop VR zul je je wanen in een andere wereld. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensors voelt het aan alsof je je echt in de digitale omgeving bevind. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld bevindt. Ontdek nieuwe eigenschappen van je collega's op een humoristische en informele manier. Samenwerken en communicatie zijn van groot belang tijdens deze spannende workshop!

No items found.

Virtual Reality Workshop

Ben je opzoek naar een activiteit waarbij de adrenaline je hart sneller laat kloppen? Tijdens deze Virtual Reality Workshop worden jullie op een spannende en vernieuwende manier uitgedaagd. Een spannende, intensieve maar vooral onvergetelijke ervaring waar jullie nog lang over zullen napraten.

Waan je in een andere wereld

Tijdens deze workshop VR voor bedrijven zullen jij en je collega's je in een andere wereld wanen. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensors voelt het alsof je je in een digitale omgeving bevindt. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld bevindt. Door het grote aanbod van thema's en spellen is de workshop volledig naar wens af te stemmen. Alle Virtual Reality ervaringen hebben één ding gemeen: het zijn onvergetelijke momenten waarin je jezelf en je team op een nieuwe manier leert kennen.

Uitdagende teambuildingactiviteit

De workshop Virtual Reality is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit. In een spannend spel ontdek je elkaars krachten en leidersschapsstijlen op een informele manier. Een deelnemer krijgt de VR-bril op en zit gevangen in een kamer met een tikkende tijdbom. Hij of zij ziet de bom voor zich, maar heeft geen idee hoe deze ontmanteld moet worden. De rest van het team heeft talloze handleidingen over hoe de bom ontmanteld moet worden, maar zij kunnen de bom niet zien. Alleen met de juiste communicatie en samenwerking tussen alle deelnemers is het mogelijk om de juiste handleiding te vinden en de bom te ontmantelen.

Spannend competitie element

De workshop kan in meerdere teams uitgevoerd worden, waardoor er een leuk competitie element ontstaat. Welk team kan de bom het snelst ontmantelen? Op het grote scherm kan je met het andere team meekijken. Dit zorgt niet alleen voor humoristische momenten, maar biedt ook inzichten in de wijze waarop je collega's samenwerking en met elkaar communiceren.

Informele spelletjes

Naast het teambuildingselement zijn er nog vele andere VR ervaringen mogelijk. Er zijn tientallen keuzemogelijkheden. Ga de uitdaging aan op grote hoogte: je staat in een lift, 80 verdiepingen hoog. Met knikkende knieën en zwetende handpalmen heb je de keuze: loop je over de plank of bevries je? Of laat je creativiteit er op los en teken in 3D. De kamer is je doek en de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Strijd in teams tegen elkaar door te raden wat je teamgenoot uitbeeld. De mogelijkheden zijn ontelbaar!

Virtual Reality op iedere locatie mogelijk

De workshop Virtual Reality is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. De activiteit wordt begeleid door een professionele instructeurs en je maakt gebruikt van de nieuwste VR mogelijkheden. Het programma duurt ca. 1½ uur. Vraag nu een offerte aan voor de VR workshop en boek vandaag nog jullie Virtual Reality beleving!

Veelgestelde vragen

Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kan ik een vergaderbreak bij ons op het bedrijf organiseren?
Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij iedere vergaderbreak staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.
Kunnen jullie dit programma op iedere locatie verzorgen?
Ja, dat kan mits er voldoende ruimte aanwezig. Wanneer je ons de naam van de gewenste locatie doorgeeft, dan kunnen wij aangeven of het mogelijk is om de activiteit op die locatie te verzorgen.
Kunnen jullie ook de culinaire invulling voor ons regelen?
Ja, dat kan. Bij al onze vergaderbreaks kan aanvullend een lunch en/of diner worden verzorgd. Denk ook eens aan BBQ om de activiteit mee af te sluiten of bijvoorbeeld onze BuitenBusiness-catering.
Kunnen jullie advies geven over een passende locatie voor onze heidag?
Jazeker, wij adviseren graag en gratis over de best passende locatie voor jullie heidag. Wij beschikken over een bestand met meer dan 500 prachtige buitenlocaties waar jullie heisessie uitstekend tot zijn recht zal komen. Afhankelijk van jullie wensen, kunnen wij een eerlijk en ojectief advies geven welke locatie het beste past bij de doelstelling van jullie heidag of heidagen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem