Alle foto's bekijken

Mentale Kracht Break

Mentale kracht, de belangrijkste vaardigheid in zakelijke teams

1,5 uur
2
 tot 
100
 pers.

Op zoek naar meer werkgeluk en minder stress? Dan is deze Mentale Kracht Break een aanrader. Je mentale weerbaarheid bepaalt hoe je omgaat met veranderingen, onverwachte situaties en stress op het werk. Personen die mentaal weerbaar zijn, beschikken over meer veerkracht, bereiken vaker hun doelen en functioneren beter in teams. De Mentale Kracht Break geeft jullie de juiste tools om mentaal sterker te worden. Hierdoor wordt minder werkdruk en meer plezier in het werk ervaren. Er kan beter omgegaan worden met veranderingen en de samenwerking binnen het team zal aanzienlijk verbeteren.

No items found.

Mentale kracht break

Mentale kracht is de belangrijkste vaardigheid voor mensen binnen zakelijke teams. Het bepaalt hoe er omgegaan wordt met veranderingen, stress en tegenslagen op de werkvloer. Het helpt ook om de juiste focus te houden en doelen te behalen. Iedereen kan zijn eigen mentale kracht leren ontwikkelen, zodat deze op de werkvloer ingezet kan worden. Tijdens deze unieke vergaderbreak worden diverse tools behandeld waarmee je de juiste mindset en focus ontwikkelt en je mentaal sterker wordt, waardoor de samenwerking en prestatie zal verbeteren.

Een mentaal sterk team

Teamleden die mentaal sterk zijn ervaren minder stress en kunnen beter omgaan met veranderingen en onverwachte tegenslagen. Mentale kracht kun je trainen, de juiste mindset zal bepalen of je je doelen zult behalen. Deze unieke vergaderbreak zal een verandering op de werkvloer teweeg brengen. Denk hierbij aan meer werkplezier en bevlogenheid, meer focus en zelfvertrouwen en een betere samenwerking waardoor er uiteindelijk ook minder uitval door stress zal zijn.

De juiste focus

Focussen lijkt niet meer vanzelf sprekend in een tijd waarin we blootstaan aan vele externe prikkels zoals social media, telefoon, mail en nog veel meer. Wie goed wil presteren moet z’n aandacht erbij houden. Dat klinkt eenvoudig, maar we laten ons steeds gemakkelijker afleiden van de taken waar we mee bezig zijn om ons doel te behalen. Bewezen is dat mensen beter presteren wanneer ze goed kunnen focussen. Aandacht, concentratie en focus zijn in deze tijd voor veel mensen geen vanzelfsprekende vaardigheden, maar vaker valkuilen. In deze Mentale Kracht Break is focus een belangrijk onderdeel.

Diverse tools om mentaal sterker te worden

Tijdens de Mentale Kracht Break krijg je de beschikking over diverse tools die je helpen om mentaal sterker te worden. Deze tools worden ook gebruikt bij topsporters om hun mentale kracht te versterken. Het heeft al vele nationale teams, topsporters en olympische sporters geholpen om hun doelen te behalen. De methode is inmiddels bewezen in de sport, maar is ook uitermate geschikt om mensen uit het bedrijfsleven te leren hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen. De tools waarmee jullie aan het werk gaan zijn:

  • Motivatie en doelen stellen
  • Aandacht en gedachten controle
  • Management van brein, voeding en ademhaling

Overige mogelijk tools die indien gewenst behandeld kunnen worden zijn:

  • Visualisatie
  • Energie
  • Actie - reflectie

Waar kan het programma bij helpen

Voor leidinggevenden kan de Mentale Kracht Break behulpzaam zijn om medewerkers te bereiken, op de juiste manier te kunnen motiveren en aan te sturen. Voor onderlinge teamleden helpt het programma om een goed functionerend team te krijgen met een duidelijke focus waarbij gebruik gemaakt wordt van elkaars talenten. Het programma is uitstekend in te zetten bij verandertrajecten of persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Na het volgen van de Mentale Kracht Break kunnen deelnemers beter omgaan met (onverwachte) veranderingen, stress-situaties of bij het veranderen van (persoonlijke) omstandigheden op het werk.

Duurzame mentale kracht

Deze Mentale Kracht Break helpt direct bij het ontwikkelen van je eigen mentale kracht. Je vergroot je mentale kracht door nieuwe gewoontes regelmatig toe te passen. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en weet hoe daar op te reageren. Je leert om de zes tools in je dagelijks leven toe te passen. Het resultaat zal verbluffend zijn, zowel op persoonlijk vlak als binnen het gehele team.

Waar kan het programma plaatsvinden?

De Mentale Kracht Break kan op iedere gewenste locatie worden verzorgd, bekijk ons aanbod met Inspiratie-Locaties. Het programma is ontwikkeld als vergaderbreak, een korte onderbreking van jullie zakelijke meeting met een inhoudelijke toevoeging. Het programma duurt ca. 1½ uur en kan naar wens verkort of uitgebreid worden.

Veelgestelde vragen

Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan de inhoud van de activiteit aangepast worden op het thema van ons teamuitje?
Ja, alle activiteiten kunnen aangepast worden op het thema van jullie teamuitje. Het programma kan volledig afgestemd worden op jullie persoonlijke wensen en doelstellingen van jullie team.
Kan ik een vergaderbreak bij ons op het bedrijf organiseren?
Ja dat kan, wij komen graag naar jullie toe. Bij iedere vergaderbreak staat aangegeven hoeveel binnen- en/of buitenruimte er nodig is.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem