Bij Kloeke

Vergaderen tussen natuur en historie

Westbeemster
Noord-Holland
14
 personen
9
 kamers
13
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Bij Kloeke is een kleinschalige vergaderlocatie in Westbeemster, bij Fort bij Spijkerboor. Op korte afstand van Amsterdam, maar toch midden in de natuur vol rust en privacy. Hier kun je vergaderen tot 75 personen en overnachten tot 13 personen in een huiselijke en sfeervolle omgeving.

Een curus, workshop of vergaderen Bij Kloeke

Vergaderlocatie Bij Kloeke ligt verscholen tussen de weilanden, midden in de natuur, net boven Amsterdam bij Westbeemster. Een unieke plek naast en in een robuust fort, in een waterrijke én een groene omgeving. Eenvoudig te bereiken op slechts 25 minuten rijden van Amsterdam met voldoende gratis parkeerruimte. Er is een fijne vergaderruimte met een huiselijke uitstraling. Tussen de vergaderingen door even een “break” heerlijk wandelen op de fortring en genieten van het uitzicht over de Beemster polder of Fort Bij Spijkerboor bezichtigen.

Meerdere vergaderruimtes

In het Fort bij Spijkerboor is een vergaderruimte geschikt voor 14 personen en een tent geschikt voor maximaal 75 personen. Een aparte huiselijke woonkamer (in het fort) maakt onderdeel uit van de vergaderruimte. Via een eigen opgang naar buiten is de fort-tent bereikbaar (max 75 personen) met leuke zitjes en een eigen vuurplaats. De tent is apart van de 14 persoons vergaderruimte te reserveren. Voor grotere groepen kan er een extra stretch tent opgezet worden (125 personen) totaal tent 1 + 2 = 200 personen. Er zijn twee ruimtes om te overnachten: Kleine Kloeke en Grote Kloeke. Beide ruimtes kunnen geboekt worden voor jullie meeting, afhankelijk van het aantal personen. Blijven jullie ook overnachten, dan kun je bij Kleine Kloeke genieten van ontspannende wellness faciliteiten zoals een jacuzzi, koud water bad en sauna.

Vergaderen en overnachten tot 13 personen

Totaal kunnen 13 personen overnachten bij kleine (5) en grote Kloeke (8), in 9 aparte slaapkamers, verdeeld over Kleine Kloeke en Grote Kloeke. In Fort bij Spijkerboor is een vergaderruimte geschikt voor 14 personen. Een aparte huiselijke woonkamer maakt onderdeel uit van de vergaderruimte. Via een eigen opgang is buiten een grote tent bereikbaar (max 75 personen) met eigen vuurplaats. De tent is apart te reserveren.

Eten & Drinken

Je kunt hier verblijven op basis van zelfverzorging of de gehele catering door ons laten verzorgen. Er is een vuurplaats op het fort en een buitenkeuken bij de. Huisjes, perfect om jullie vergadering in ontspannen sfeer af te sluiten met bijvoorbeeld een barbecue. Geef jullie wensen aan, alles is hier mogelijk

Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

Tussen het vergaderen en werken door is het heerlijk om even buiten te lunchen of te dineren in het groen. De mooie omgeving biedt bovendien de kans om buiten een lekkere wandeling te maken. Een bezoekje aan Fort Bij Spijkerboor met een gids ligt voor de hand, vanuit de huisjes kijk je uit op het fort. Ook is er gelegenheid om met een ervaren gids een rondleiding te doen in het fort want in het fort is ook een museum aanwezig. Daarnaast kunnen tal van inspirerende vergaderbreaks op deze locatie worden verzorgd.

Ligging & Bereikbaarheid

Bij Kloeke ligt aan de Westdijk van de Beemster, bij Spijkerboor in de Nederlandse provincie Noord-Holland tussen Krommenie, Castricum, Alkmaar en Purmerend, tussen de snelwegen A7, A8 en A9. Vanuit Amsterdam is deze unieke locatie binnen 25 minuten bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Fort Bij Spijkerboor

Fort Bij Spijkerboor is het grootste en modernste fort van de Stelling van Amsterdam. Compleet met twee verdiepingen, kanonnen en een gepantserd draaikoepel-geschut. Hier komen drie waterwegen samen: het Noordhollandsch Kanaal en de ringvaarten van de Beemster en de Starnmeerpolder. Het diende ter afsluiting en verdediging van de toegang gevormd door Westelijke Beemsterringvaart met de daarlangs lopende kaden en wegen. Het was in die tijd een van de modernste en zwaarst bewapende forten van de Stelling van Amsterdam, voorzien van een pantserkoepel met een dubbelloops 10,5 centimeter snelvuurkanon. Het fort telt twee verdiepingen vanwege de hoogte van de te verdedigen dijk. Binnen de stelling van Amsterdam is dit uniek te noemen, want alleen Fort bij Hoofddorp heeft dit ook. Fort bij Abcoude telt ook twee verdiepingen, maar dit is een bakstenen fort nog gebouwd volgens de standaarden van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd het fort gemobiliseerd. Er waren toen 300 soldaten gelegerd. Een leuk uitje in de prachtige werelderfgoed de Beemsterpolder!

Gelegen in een fantastisch natuurgebied

Bij Kloeke ligt in een fantastisch natuurgebied, dat deels beheerd wordt door Natuurmonumenten. Het populierenbos ten zuiden van Fort Spijkerboor wordt door deze vereniging geleidelijk omgevormd tot een gevarieerd loofbos. De volgende vogels zijn in dit natuurgebied te vinden: bruine kiekendief, kleine karekiet, kneu, rietzanger, steenuil en de torenvalk.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij Bij Kloeke in Westbeemster, Noord-Holland via BuitenBusiness
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem