Bijzondere en originele vergaderlocaties

Vergaderen op bijzondere en originele vergaderlocaties? Bekijk onze unieke collectie met speciale vergaderlocaties waar je bijzonder en origineel kunt vergaderen. Denk eens aan vergaderen in een kerk, op een boot, in een tipi-tent of zelfs op een onbewoond eiland. De allerleukste en meest originele vergaderlocaties hebben we op deze pagina op een rijtje gezet.

Bijzonder vergaderen op originele locaties

In Nederland en net over de grens vind je heel veel bijzondere vergaderlocaties. De allerleukste en meest originele locaties hebben we hieronder op een rijtje gezet. Op al deze locaties vergader je in een bijzondere omgeving: vergaderen in een boomhut, op een onbewoond eiland, in een tipi-tent, molen, schaapskooi of molshoop. Wil je snel weten welke bijzondere vergaderlocaties nog beschikbaar zijn? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord. Wij wensen je alvast een bijzonder geslaagde vergadering toe!

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Bijzonder vergaderen

Wil je jouw volgende zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke twist geven? Stap dan uit de conventionele vergaderruimtes en ontdek de magie van origineel vergaderen op bijzondere locaties. Bij ons vind je een scala aan unieke locaties die de perfecte setting bieden voor een inspirerende en productieve vergadering, of je nu kiest voor een knusse boomhut, een afgelegen onbewoond eiland, een sfeervolle tipi-tent, een rustieke schaapskooi, een historische kerk of zelfs een unieke molshoop.

Originele vergaderlocaties in de natuur

Vergaderen in een boomhut brengt je letterlijk naar nieuwe hoogten. Omgeven door de rust en schoonheid van de natuur, biedt deze unieke locatie een ideale omgeving om creativiteit te stimuleren en tot innovatieve oplossingen te komen. Met het gezang van vogels op de achtergrond en een frisse bries door de bladeren, zal jouw team zich zeker geïnspireerd voelen. Is een boomhut te hoog gegrepen? Bekijk dan onze andere vergaderlocaties, allemaal op de mooiste plekken in de natuur.

Vergaderen op een onbewoond eiland?

Liever vergaderen op een afgelegen eiland? Stap dan aan boord en laat je naar een paradijselijk stukje natuur brengen (jazeker, gewoon in Nederland ;), waar de zeebries en het ruisen van de golven de perfecte achtergrond vormen voor een constructieve discussie. Op deze idyllische locatie is er geen afleiding, waardoor jouw team zich volledig kan concentreren op het uitwisselen van ideeën en het nemen van belangrijke beslissingen.

Vergaderen in een tipi-tent

Voor een meer bohemien sfeer is een tipi-tent de ideale keuze. Onder de beschutting van de tentzeilen, omringd door kaarslicht en knisperend vuur, zullen jullie samenwerken aan nieuwe projecten en doelen. De informele setting zorgt voor een ontspannen sfeer, waarin iedereen zich vrij voelt om zijn of haar mening te uiten en bij te dragen aan het gesprek.

Nog meer bijzondere vergaderlocaties

Maar dat is nog niet alles - onze bijzondere vergaderlocaties omvatten ook unieke plekken zoals schaapskooien, kerken en zelfs molshopen! Of je nu kiest voor de landelijke charme van een schaapskooi, de historische grandeur van een kerk, of de gezellige intimiteit van een molshoop, elk van deze locaties belooft een unieke en gedenkwaardige vergaderervaring.

Boek onze bijzondere locaties voor jullie vergadering

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie, ben je bij ons aan het juiste adres. Maak van jouw volgende zakelijke bijeenkomst een avontuur om nooit te vergeten en boek vandaag nog een van onze bijzondere vergaderlocaties. Hulp nodig bij het vinden van een bijzondere vergaderlocatie? Neem contact met ons, we denken graag met je mee.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.