Boerderij 't Dommeltje

Boerderij 't Dommeltje

Boxtel
Noord-Brabant
400
 personen
0
 kamers
0
bedden
8.0
 uit 
1
 reviews

Inrichting en sfeer

Of u nu komt voor een ontspannen middag na een jaar hard werken, een belangrijke training, maandelijkse vergadering op locatie of een teambuildingsmiddag om die fusie eens lekker op de rit te krijgen. Mensen ontspannen, ego’s zijn minder groot en er is meer “ons en wij” besef. Kortom, een bezoek aan evenementenlocatie boerderij ’t Dommeltje zal een positieve en ontspannen werking hebben op u en uw team.

Into the barn – Out of the box

Op onze boerderij kunt u vergaderen op eigen geheel wijze. Dit anders vergaderen is een trend die steeds meer bedrijven ontdekken. Dit gebeurt omdat men in een andere sfeer en omgeving nou eenmaal ook anders gaat denken. Onze vergaderruimtes zijn op authentieke wijze ingericht met elk een uniek karakter om “Into the barn – Out of the box” te denken. We kunnen opschalen naar 10 sub ruimtes of meer.  Kom tijdens de break eens kijken bij de koeien in de stal of haal een frisse neus tijdens een wandeling langs de weilanden. Of wat denkt u van een vergadering in de hooiberg onder toezicht van de koeien? Deze bijzondere "comfort zone” brengt wellicht nieuwe frisse ideeën!  Weer iets anders de ergonomische bureaustoel die op kantoor staat. Met onze vele vergaderfaciliteiten en ruime opzet is er voor ieder gewenst programma een mogelijkheid. Of u nu met 5 of 500 personen komt. 

Teambuilding

Om de dag compleet te maken kunt u nog een leuke activiteit aan de dag toevoegen. Zet met een potje boogschieten alle neuzen dezelfde kant op, behaal je doel met boerengolf zonder in een verse vlaai te stappen of werk samen om onze escaperooms uit te komen. U kunt zelfs een diploma halen in de stoomcursus boer of boerin. Wellicht fiscaal aftrekbaar als cursus kosten?

Ligging en omgeving

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel d broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen, als ze niet langs de Dommel op ons weiland van bijna 40 voetbalvelden rondlopen. In onze ongedwongen en natuurlijke omgeving komt iedereen tot bloei. Er is volop gratis parkeerplek en gratis wifi op ons snelle glasvezel. Dit alles net onder Den Bosch, op 6 minuten vanaf A2.

Eten en drinken

Van een gezellige en productieve dag op de boerderij krijgt je trek, daarom zorgen wij voor een goede boeren lunch. Ook hebben wij (h)eerlijke boeren buffetten voor de avond om de dag af te sluiten, of om nog even door te kunnen. Wij werken zo veel mogelijk met producten uit eigen boerderij en uit de buurt. Zo hebben we melk en vlees van eigen koeien en de eieren komen van de buurman. Zo zetten wij een zo lokaal & sociaal mogelijke lunch of diner voor u neer. Wij roken onze hamburgers en rookvlees low en slow, waardoor het vlees lekker sappig blijft en een unieke rode kleur krijgt. We roken het vlees met hout uit eigen (berk)bos. Dit zorgt voor een unieke geur en smaakbeleving! U kunt dus lekker achteroverleunen en genieten van onze Boer-gondische producten. Uiteraard is het ook mogelijk om de dag af te sluiten met een borrel. Wij verzorgen het graag voor u. 

Sociaal & Maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk & Sociaal verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is ’t Dommeltje 2.0 gasloos geworden, wekken wij groene stroom op met 1350m² aan zonnepanelen op het dak. Afvalscheiding gebeurt hier al jaren, zo worden etensresten gebruikt bij het voerproces van onze eigen koeien. Wij gebruiken eigen melk, vlees van eigen koeien die een goed leven hebben gehad en kopen zo mogelijk lokaal in. Ook op sociaal aspect kijken wij waar onze producten vandaan komen. Zo doen wij zaken met Eeht & Cello bakkerij de Werf. Deze bedrijven bieden werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook werken wij samen met Made Blue. Hiermee verkopen wij tafelwater uit eigen duurzame bron, vervolgens zorgt Made Blue per fles voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens ons. Mede hierdoor mogen wij met trots zeggen dat wij het Certificaat Sociale Onderneming met 4 sterren hebben behaald! 

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem