Alle foto's bekijken

Outdoor Cooking

Een anders-dan-anders outdoor cooking workshop

3 uur
4
 tot 
200
 pers.

Een anders-dan-anders outdoor cooking workshop. Buiten koken met behulp van open vuur en kookketels. Verse producten uit de natuur. Verrassende en super lekkere recepten. Mogelijk op iedere gewenste locatie. Samen genieten van een heerlijke buiten-maaltijd op authentieke wijze bereidt met verse, biologische ingrediënten uit de omgeving.

No items found.

Outdoor cooking

Deze inspirerende workshop "Outdoor Cooking" is een bijzondere teamervaring. Met ingrediënten uit de natuur, een kampvuur en verse, biologische ingrediënten wordt er een verrassende en gezonde maaltijd klaargemaakt. Wij komen naar iedere locatie toe om ter plekke buiten met de deelnemers een heerlijk 3-gangendiner te bereiden. Vervolgens gaan jullie smullen van jullie eigengemaakte gerechten, bereidt met verse en gezonde ingrediënten. Puur, vuur en natuur, een unieke ervaring!

Buiten koken met ingrediënten uit de natuur

Elementen die centraal staan tijdens deze workshop zijn goed eten, buiten-beleving, authenticiteit, passie en duurzaamheid. De culinaire invulling van het programma bestaat uit duurzame en biologische producten. Terwijl jullie genieten van de buitenlucht, een drankje gaan jullie met zijn allen aan de slag onder begeleiding van onze kok om een heerlijke, verse maaltijd te bereiden boven het houtvuur.

Open vuur, rookovens en hooikisten

Er wordt op authentieke wijze gekookt, met open vuur en ketels. Koken met rook & vuur betekent onthaasten, een gevoel van vakantie. Je bent lekker buiten, in de vrije natuur. De mooie omgeving van onze zorgvuldig geselecteerde buiten-locaties geeft een extra dimensie aan deze unieke workshop. Jullie steken zelf de handen uit de mouwen en gaan zelf koken. Het koken gebeurt uiteraard onder deskundige begeleiding, maar altijd met de nodige ruimte voor de mens en de relatie binnen het team. Op deze wijze samen buiten koken is een teamversterkende ervaring, waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden.

Genieten van verse, biologische streekproducten

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met seizoensgebonden biologische producten. De superverse ingrediënten worden verwerkt in verrassende en lekkere recepten. Uiteraard krijg je een aantal lekkere recepten van ons mee naar huis. Deze workshop biedt een unieke ervaring die niet te vergelijken is met een gewone kookworkshop. Het buiten werken met open vuur en verse producten uit de natuur staat garant voor een unieke buiten-beleving. Alle zintuigen worden geprikkeld, het wordt een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Respect voor mens en milieu

De natuur is erg belangrijk en we willen hier verantwoord mee omgaan. Daarom wordt de keuze voor ingrediënten bewust gemaakt en wordt er niet voor niets geplukt. De ingrediënten die we meenemen zijn bij voorkeur biologisch en fairtrade. We proberen het gebruik van middelen zoveel mogelijk te beperken tot de belangrijkste middelen. Er zijn ruim voldoende ingrediënten voor een voedzame en gezonde maaltijd, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van producten van het seizoen. Koken met al het goede dat de natuur ons biedt en genieten van goed en gezond eten waarbij respect voor mens en natuur niet vergeten wordt.

Outdoor cooking als teambuildingactiviteit

Omdat er tijdens het samen koken automatisch een verbinding ontstaat tussen de deelnemers, is het programma zeer geschikt voor netwerkdagen en teamuitjes. Daarnaast is het outdoor koken ook in te zetten als onderdeel van een training gericht op leiderschap, samenwerking en communicatie.

Outdoor cooking workshop mogelijk op iedere locatie

De workshop Outdoor Cooking kan plaatsvinden op vrijwel elke inspiratie-locatie, of een locatie naar eigen keuze in Nederland. Het programma duurt tussen de 3 en 4 uur. Het menu en de inhoud van het programma wordt in overleg samengesteld. Voor meer informatie over een workshop outdoor koken, kun je contact met ons opnemen. Een pizza workshop met onze houtgestookte mobiele pizza-oven behoort ook tot de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Kan de instructie in het engels worden verzorgd?
Ja, al onze activiteiten kunnen in het engels worden verzorgd.
Kan de tijdsduur aangepast worden?
Ja dat kan. Wij kunnen iedere vergaderbreak op maat voor jullie inrichten en de tijdsduur van alle activiteiten kan naar wens aangepast worden.
Kunnen jullie de activiteiten op iedere locatie verzorgen?
Wij kunnen onze activiteiten op iedere gewenste locatie verzorgen, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Bij iedere activiteit staat aangegeven hoeveel binnen- of buitenruimte er nodig is en wat de locatie-eisen zijn.
Kunnen jullie een offerte maken inclusief een locatie erbij?
Jazeker, wij maken met veel plezier een offerte inclusief drie locatie-suggesties. Je kunt dan kiezen welke locatie het best past. Heb je al een locatie gevonden, dan kunnen wij deze meenemen in de offerte, zodat je een totaal-offerte ontvangt.
Is deze activiteit geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit?
Ja, deze activiteit is bij uitstek geschikt om in te zetten als teambuilding activiteit. De elementen samenwerken, teamrollen en communicatie lopen als een rode draad door het programma.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Vereisten

Reviews

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem