De Tapuit

De Tapuit

Wassenaar
Zuid-Holland
20
 personen
1
 kamers
0
bedden
8.3
 uit 
3
 reviews

Bijzonder vergaderen in de duinen van Meijendel

Tussen de Noordzee en Wassenaar, op korte afstand van Leiden en Den Haag, vind je een uniek stukje Nederland. Een duingebied van 1875 hectare, ontelbare vogelsoorten, wegschietende reetjes, bos, valleien en de zee... Midden in dit natuurgebied, in de vallei van Meijendel, kun je letterlijk vergaderen en trainen in de duinen. In de Randstad, maar toch in de natuur, vergeet je bijna dat je hier komt om te werken...

Natuurgebied Meijendel

Deze vergaderlocatie in de duinen is geopend in 2012 en heeft naast vergadermogelijkheden ook een maatschappelijke functie. De locatie is het bezoekerscentrum van Dunea, dat al 135 jaar het drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland produceert. Naast waterwinning maakt Dunea zich ook sterk voor het beheer van de natuurgebieden aan de Zuid-Hollandse kust, waarvan Meijendel het grootste natuurgebied is.

Bezoekerscentrum De Tapuit

Met de opening van bezoekerscentrum 'De Tapuit' creërt Dunea ruimte en mogelijkheden voor educatie over duin en water, voor zowel volwassenen als (school)kinderen uit de regio. De Tapuit biedt aan haar gasten de mogelijkheid om door middel van beleving het belang van natuur en milieu door te geven aan toekomstige generaties. De bijzondere naam voor de locatie is afgeleid van een vogeltje dat voorkomt in de duinen van Meijendel en woont in verlaten konijnenholen; een tapuit.

De Tapuit, een unieke vergaderlocatie in de natuur

De Tapuit is dé locatie om ontspannen te vergaderen op een unieke locatie, midden in de natuur. De vergaderlocatie in de duinen leent zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, lezingen en training tot ca. 40 personen. Het bezoekerscentrum in natuurgebied Meijendel is voorzien van alle vergadervoorzieningen, zoals beamer, laptop en flipover. Voor de lunch werkt de Tapuit samen met de naastgelegen pannenkoekenboerderij Meijendel, waar je terecht kunt voor verse soep, een lekker broodje en natuurlijk een echte boerenpannenkoek.

Teambuilding in de vallei van Meijendel

Tussen de zaken door mag een bezoekje aan de duinen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt zelf op ontdekkingstocht in het natuurgebied, Er zijn 3 leuke korte wandelingen van gemiddeld 3 km per wandeling die je ook kan combineren. Ga op excursie met de duinwachter van Dunea, of maak een fietstocht door de bossen en valleien.

Ligging van De Tapuit

De Tapuit ligt in natuurgebied Meijendel, nabij Wassenaar en grote steden als Leiden en Den Haag. Deze vergaderlocatie in de duinen is goed bereikbaar vanaf de Randstad maar biedt je toch de rust en de ruimte om ongestoord te kunnen vergaderen met je team.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem