PorcusCampus

PorcusCampus

Aarle-Rixtel
Noord-Brabant
70
 personen
7
 kamers
21
bedden
9.0
 uit 
2
 reviews

Porcus Campus, vergaderen tussen de varkens

Vergaderen bij PorcusCampus is gegarandeerd een unieke beleving. PorcusCampus is een kenniscentrum gericht op varkens, hier beleef je de oorsprong van ons voedsel. Je maakt hier kennis met verschillende varkens en hun leefwijze. De 2 vergaderzalen bevinden zich op de eerste verdieping boven de varkens met uitzicht op de varkens. Je kunt ze zien, maar ruikt ze niet! De zalen zijn luxe uitgevoerd met grote tv schermen en airco. Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 7 luxe gastenkamers beschikbaar. De meeting kan gecombineerd worden met een tour langs de varkens, een lezing of een BBQ. PorcusCampus is de poort tussen de stad en platteland, kom en ervaar deze inspirerende vergaderlocatie.

Vergaderen bij Porcus Campus

Vergaderen bij PorcusCampus is een ware beleving. De twee vergaderruimtes bevinden zich op de eerste verdieping boven de varkens met uitzicht op de varkens. Je kunt de varkens zien, maar je ruikt ze niet. De vergaderzalen zijn luxe uitgevoerd met grote tv schermen en airco. De zalen zijn ruim opgezet en zijn flexibel in te richten voor 20 tot 70 personen en zijn ook geschikt voor een workshop, feestje, borrel of receptie. In de nabije toekomst kan ook gebruik worden gemaakt van een grote evenementenhal die in ontwikkeling is. Vergaderen bij PorcusCampus is een unieke ervaring. Het is gelegen in het groene en rustige buitengebied in de omgeving van de Brabantse steden Helmond en Eindhoven.

Slapen met uitzicht op de varkens

Ook een meerdaagse meeting is hier mogelijk: PorcusCampus beschikt over 7 luxe hotelkamers. De mooie tweepersoonskamers zijn allemaal voorzien van een flatscreen tv, eigen sanitair met douche, airco en een tweepersoons of twee eenpersoons boxspring bedden. Iedere kamer heeft een eigen thema over varkens. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping, vanuit hier heb je een mooi uitzicht op de verschillende varkensrassen.

Eten & drinken

Tijdens of na afloop van een bijeenkomst kan gebruik worden gemaakt van de gezellige loungeroom, het prachtig buitenterras of de mooie binnentuin voor een kop koffie of drankje. Uiteraard kan er voor een lunch of buffet worden gezorgd. Bij goed weer is het heerlijk vertoeven op het buitenterras op de eerste verdieping. Lekker eten en ondertussen genieten van het geweldige uitzicht over het omringende landschap. Liever elders eten? Binnen 700 meter is een mooi restaurant gelegen. Er kan ook een heerlijke BBQ worden verzorgd, waarbij desgewenst uitleg gegeven kan worden over de verschillende varkensrassen.

Vergaderbreaks en teambulidingactiviteiten

Een vergaderbreak tussen de varkens ligt hier uiteraard voor de hand. Heb je weleens een varken van dichtbij gezien, gevoeld of geknuffeld? Maak kennis met de verschillende varkenssoorten tijdens een uitgebreide tour. In het maïsseizoen kun je heerlijk dwalen in het maïsdoolhof. Wie weet als eerste de uitgang te vinden? Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende teambuilding activiteiten op deze locatie worden verzorgd.

Meer over Porcus Campus

PorcusCampus is de varkenshouderij van de fam. Rooijakkers en heeft een bijzondere geschiedenis. Van een gemengd bedrijf met varkens en koeien heeft het bedrijf een ontwikkeling door gemaakt met alleen nog varkens. De fam. Rooijkakkers vindt het welzijn van de varkens en zichtbaar zijn voor bezoekers heel belangrijk. Daarom leven de varkens op het bedrijf in grote groepen en hebben stro ter beschikking. De fam. Rooijakkers was het eerst bedrijf in Nederland met een skybox waar vanuit bezoekers iedere dag de varkens kunnen bezichtigen. Inmiddels hebben ruim 200.000 mensen een bezoek gebracht aan dit bijzondere bedrijf. Na deze ontwikkeling heeft de familie Rooijakkers het varkensbedrijf omgevormd naar een belevingscentrum; PorcusCampus. Het bedrijf huisvest nu verschillende varkensrassen die te bezichtigen zijn. Van ieder ras is er van alles te ontdekken. De skybox heeft meer mogelijkheden gekregen en er is een mooi buitenterras aan toegevoegd.

Leuke weetjes over varkens en deze bijzondere locatie

Wist je dat... Varkens niet kunnen zweten? Varkens een modderbad nemen om af te koelen? Varkens binnen 3 maanden, 3 weken en 3 dagen bevallen? Varkens 4 miljoen jaar geleden in Azië zijn ontstaan? Varkens 26 verschillende geluiden herkennen? Porcus Campus een kenniscentrum is, gericht op waar ons voedsel vandaan komt Porcus Campus een plek is waar beleving, ontspanning, cultuur en kennis bij elkaar komen Porucs Campus de agrarische sector verbindt met zowel consumenten als de zakelijke markt Porcus Campus de leukste locatie in Brabant is om te vergaderen?

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij PorcusCampus in Aarle-Rixtel, Noord-Brabant via BuitenBusiness
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem