Landgoed Oude Brunninckhuis

Natuurlijk vergaderen met klimaatvriendelijk en biologisch vergaderarrangement, lunch en diner van eigen landgoed.

Hezingen
Overijssel
18
 personen
10
 kamers
18
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Welkom, volledig ontzorgd, wij vervullen uw wensen

Van harte welkom op ons landgoed. Uw gastvrouw Annette Brunninkhuis ontvangt u met optimale Twentse gastvrijheid. U wordt volledig ontzorgd, Ze maakt uw wensen graag werkelijkheid. Laat weten wat u wenst en ze helpt u.. www.landgoedoudebrunninckhuis.nl/vergaderen

Natuurlijk vergaderen, meerdaagse mogelijk

Ongestoord natuurlijk vergaderen, brainstormen, teambuilding en trainen tussen de hazen, reeën en konijnen? Dat kan op landgoed Oude Brunninckhuis. Behalve in de vergaderkamer kunt u ook op erf, in tuin, bij bron, op heide en in bos vergaderen,. Vergaderen op een historische boerderij voor het eerst genoemd in 1682, gelegen in het prachtige natura 2000 gebied "Springendal en Dal van de Mosbeek". De boerderij is in 2021 op een stijlvolle wijze getransformeerd tot een eigentijdse authentieke vergaderlocatie met moderne vergaderfaciliteiten. Komt u van ver en u wilt overnachten of u wilt voor een teambuilding, vergadering of training in 2 dagenj? Overnachten kan bij de dichtstbijzijnde buurman in mooie appartementen/ B&B op 500 m loopafstand,. U wandelt door essen en beekdal en in het donker? Het is het donkerste plekje van Nederland. Voor transfer van bagage wordt gezorgd. Meer info zie www.hoevespringendal.nl/overnachten. Leuk weetje: - Beroemd schilder en schrijver Jan Cremer heeft hier 10 jaar gewoond en het boek "De Hunnen" in 7 jaar geschreven. - Er is een expositie van Schat van het Springendal op het landgoed. Deze bevat 3 exposities. Wanneer u hier bent, kijk gerust even.

Meerdere vergaderruimten

Wist u dat landgoed Oude Brunninckhuis meerder kamers verhuurt? - De notabelenkamer, is de vergaderkamer, is voor max 18 personen in vergaderopstelling en 30 personen in filmopstelling - De beste boerenkamer is een extra kamer voor koffie drinken, lunch voor max 30 personen.

Genieten en gezond! Het eten en drinken is biologisch, klimaatvriendelijk, regionaal en/of van eigen landgoed

Het eten en drinken op Landgoed Oude Brunninckhuis is biologisch, CO 2 neutraal, klimaatvriendelijk en als zijnde uit het Twentse landschap en/of van eigen landgoed! Zo bestaat het vergaderarrangement uit o.a. heerlijke biologische speltkoffie, smaakt echt als normale koffie met daarnaast biologische koffie en natuurthee uit het landschap. Ook zijn er diverse soorten natuurwater en biologische zoetigheden. Bij ontvangst krijgt u huisgemaakt banket met ingrediënten uit het landschap. Er is keuze uit diverse warme en koude biologische en luxe lunches. Voor diners zijn ook bijzondere keuzes mogelijk,, waaronder een eenvoudige warme culinaire diner, een regionale maaltijd met twee gangen en culinair eten. Alles op eigen wijze. Vraag ernaar!

Wandelen of andere vergaderbreak

Even in de pauze wandelen door het beekdal en de essen met een wandelroute? Of een interessante rondleiding krijgen over het landgoed door de gastvrouw? Langs de grenssteen, de heide en de bron? Annette kan jullie veel over het bijzondere Natura 2000 landschap, de natuur en de cultuurhistorie vertellen. Liever zelf wandelen? Een wandelroutes is aanwezig. Voor andere vergaderbreaks vraagt u na bij Annette, welke mogelijkheden er zijn.

Waar ligt Landgoed Oude Brunninckhuis?

Landgoed Oude Brunninckhuis ligt in Twente op 7 minuten rijafstand van het prachtige plaatsje Ootmarsum,. Wanneer de navigatie je over Duitsland wil leiden, wat niet correct is., toets dan in Google Landgoed Oude Brunninckhuis voor de juiste route. Het landgoed is heel goed bereikbaar via de A1 vanuit Oldenzaal. Van harte welkom, we zien u graag op Landgoed Oude Brunninckhuis!

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Vergaderen bij Landgoed Oude Brunninckhuis in Hezingen, Overijssel via BuitenBusiness
Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem