De Hooimijt

De Hooimijt

Elst
Gelderland
18
 personen
3
 kamers
9.3
 uit 
12
 reviews

De Hooimijt, ruimte voor vernieuwing

De Hooimijt is een unieke locatie in de Betuweom te leren, creëren en ontmoeten. Een plek vol sfeer, rust en ruimte waardoor je ergens aan toe kunt komen. Tot de kern bijvoorbeeld. Of jezelf, elkaar, iets nieuws, een visie, een besluit of plan. In de Hooimijt komentrainingen, workshops, vergaderingen, brainstorm sessies en intervisies goed tot hun recht. Maar ook voor teambuildingsactiviteiten of een vrolijke borrel met je collega’s kun je hierprima terecht. Gastenwaarderen de Hooimijt om haar gastvrije atmosfeer, kleinschaligheid en de landelijke ligging. De locatie staat op het erf van een voormalige boerderij en is een gemeentelijk monument.

De hele locatie voor jezelf

Wie in de Hooimijt verblijft, heeft de locatie geheel voor zichzelf. Flexibiliteit is kenmerkend voor de ruimte en voor de gastvrouw. Beneden is een groepsruimte met keuken en een kleine subruimte. Boven is er een grote subruimte c.q. atelier. De Hooimijt wordt ingericht naar julliewensen en als jewilt kun jetegen betaling gebruik maken van het materiaal in het atelier op de eerste verdieping. De lunch wordt met veel aandacht verzorgd, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt vanstreekproducten. Een diner laten cateren behoort ook tot de mogelijkheden.

Kleinschaligheid met een warm welkom

De mensen achter de Hooimijt zijnzelf coach van organisaties en teams. Daardoorweten zijheel goed welke invloed de sfeer van een ruimte op een bijeenkomst heeft. Dat is ook de reden waarom de Hooimijt opgezet is,als thuisbasis van Ateliers voor Vernieuwing. Steeds vaker kwamde vraag of de Hooimijt ook te huur is en vanaf heden worden gasten van buitenaf ook warm welkom geheten op deze sfeervolle locatie. De plek en de sfeer die het uitstraalt is te bijzonder om niet te delen.

Van uitzicht naar inzicht

Bij de Hooimijt is een terras en grasveld met uitzicht op weilanden. Een groot gedeelte van het jaar lopen daar paarden, koeien en schapen. Bij mooi weer kun je buiten werken, lunchen of borrelen. De naastliggende weilanden bieden nog meer ruimte voor tal van inspirerende activiteiten. Via BuitenBusiness kunnen o.a. de volgende vergaderbreaks en teambuilding activiteiten georganiseerd worden op deze mooie plek: Teambuilding schapendrijven Workshop Spelen met Energie Teambuildingmet honden Haka Workshop Outdoor teambuilding Op onze activiteitenpagina vind je nog meer inspirerende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten.

Nog meer mogelijkheden

Zelf de keuken in duiken om samen te koken? Ook dat kan in de Hooimijt. Evenals kamperen met eigen tent(en) want er is groot grasveld en een badkamer met douche en bad.Wil jedat er meegedacht wordtmet de invulling van jullieprogramma of debijeenkomst begeleiden? Ook dat is mogelijk, de jarenlange ervaring van de mensen achter de Hooimijt en hun uitgebreide netwerkbieden tal van mogelijkheden.

Waar ligt de Hooimijt

De Hooimijt isde (groeps)locatie van Ateliers voor vernieuwing. Deze bijzondereplek om te ontmoeten, ontwikkelen, ontdekken encreëren ligt zeer centraal in Overbetuwe, tussen Arnhem en Nijmegen. De Hooimijt ligtin het plaatsje Elst en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar.De prachtige ligging biedt volop rust en ruimte, terwijl de locatie toch centraal gelegen is, nabij de A-15 en de A-50. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem