De Basculehoeve - Erve Klein Avest

De Basculehoeve - Erve Klein Avest

Hengelo
Overijssel
20
 personen
1
 kamers
0
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

De Basculehoeve

Een unieke business teamdag ervaren of een exclusieve training volgen in de Basculehoeve is exclusief beleven. De Basculehoeve is onderdeel van Erve Klein Avest, gelegen op het prachtige landgoed van Twickel midden in de Twentse natuur. Hier kun je genieten van echte rust en ruimte. De vrijstaande landelijk ingerichte Basculehoeve wordt exclusief voor jouw gezelschap gereserveerd, er zijn geen andere gasten. De privacy is absoluut gegarandeerd, want je hebt de gehele ruimte zowel binnen als buiten op het erf, in de boomgaard of de speciaal ingerichte kapschuur tot je beschikking. De vrijheid van dit alleenrecht maakt deze locatie een unieke plek om te vergaderen, voor brainstormsessies, trainingen, workshops of events.

Vergaderen in de Basculehoeve of in de Kapschuur

Wanneer je komt vergaderen bij de Basculehoeve, kan je kiezen uit twee ruimtes. Je mag ook beide ruimtes gebruiken: 1. De Basculehoeve:dit is de voormaligeTwickelschuur waar je met 10 personen aan een grote tafel kunt vergaderen. In een theater-opstelling is De Basculehoeve geschikt voor 20 personen. 2. De Kapschuur: dit is een half overdekte ruimte waar je met 14 tot 20 personen aan een grote tafel kunt vergaderen. In een theater-opstelling is De Kapschuur geschikt tot 30 personen. Uiteraard is er Wifi aanwezig, daarnaast is er een presentatiescherm/tv, beamer, flip-over en schrijfgerei. Liever vergaderen of een bijeenkomst houden in de buitenlucht? Dan is de unieke boomgaard, waarin Normandische appel- en perenbomen groeien, een uitstekende plek om te vertoeven.

Genieten van proeverijen met streekproducten

De culinaire verzorging is net als deze locatie anders dan anders en gericht op genieten en beleven. Uiteraard worden de gasten ontvangen met verse koffie en thee met lekkernijen. Gedurende de dag worden heerlijke proeverijen met streekproducten verzorgd. De lunch bestaat uit streekproducten, luxe broodjes, huisgemaakte soep, snacks en salades. De 38 fruitbomen produceren unieke fruitsappen en ciders (het zogenaamde Oeler sap), waar naar wens van geproefd kan worden.

De mensen achter De Basculehoeve

Miranda ter Stal en Ben Kalter zijn sinds oktober 2018 de trotse eigenaren van Erve Klein Avest waarop hun woonboerderij is gevestigd. Het was voor hen een bewuste keuze om op dit prachtige landgoed van Twickel te gaan wonen, werken & leven. Erve Klein Avest, uit 1834, was tot 1998 volop in gebruik als boerenbedrijf. Vanaf 2005 is de Twickelschuur gebruikt als proeflokaal door wijnimporteur Jan Herbrink. De boomgaard die Jan als hobby inzette om cider te produceren, wordt door Miranda en Ben voortgezet. De Twickelschuur is inmiddels omgetoverd is tot de sfeervolle Basculehoeve. Vanuit De Basculehoeve leiden Ben en Miranda hun bedrijf als businesscoach en trainer in leiderschap en organisatie Numerologie. Zij stellen De Basculehoeve graag ter beschikking voor bijzondere gelegenheden als het houden van landelijke vergaderingen, bijeenkomsten met een missie of het geven van bijzondere trainingen.

Hulp bij de invulling van workshops en trainingen

Naast vergaderen of een teamdag organiseren is deze locatie uitermate geschikt voor het geven van workshops en trainingen. Op zoek naar een exclusieve business teamdag of training in leiderschap, bewustwording en (werk)geluk? Dan  heten de eigenaren van Erve Klein Avest, Ben en Miranda, je van harte welkom. Als businesscoach en trainer in leiderschap en organisatieontwikkeling helpen ze graag bij je ontwikkelvraag. Hun kracht ligt in het combineren van wetenschappelijk bewezen methodieken met oude wijsheden, waarmee je op een eenvoudige  manier snel inzicht krijgt in je gedrag, sturing en handelen.

Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

Ben en Miranda verzorgen graag een bijzonderevergaderbreak, zoals bijvoorbeeld het originele Golf en Getal of bijvoorbeeld de combinatie van boksen en numerologie Out of the Boks. Ook via BuitenBusiness kunnen op Erve Klein Avesttal van bijzondere teambuilding activiteiten worden verzorgd. Voor alle teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks, kijk onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina.

Waar ligt de Basculehoeve?

De Basculehoeve ligt op Erve Klein Avest in Hengelo Overijssel, nabij de steden Almelo en Enschede. Erve Klein Avest bevindt zich op het grootste particuliere landgoed van Nederland: Landgoed Twickel. Uniek vanwege haar omgeving, het natuurschoon, het prachtige kasteel Twickel met haar tuinen, de vele wandel- en fietsroutes langs Twickelboerderijen en landgoedwinkel Twickel met eigen unieke streekproducten. De Basculehoeve is goed bereikbaar met de auto via de A1 of A35 en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer is De Basculehoeve bereikbaar vanuit Hengelo Overijssel, daarna de stoptrein naar Delden en van daaruit via een prachtige wandeling, huurfiets of taxi naar Erve Klein Avest.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem