Buitenlocaties

Een buitenlocatie is een locatie gelegen in het buitengebied, temidden van weilanden, bossen, kronkelende weggetjes en zandpaden. Bij buitenlocaties kan je denken aan een boerderij, een landgoed, een kasteel maar ook villa's en oude herenhuizen. Een buitenlocatie biedt rust, ruimte en privacy: de ideale omgeving om ongestoord te kunnen vergaderen, trainen of teambuilden. Daarnaast kan je op een buitenlocatie kennismaken met het betere buitenleven. Bekijk hier onze selectie met bijzondere buitenlocaties.

Buiten vergaderen

Waarom een buitenlocatie voor een vergadering? Op buitenlocaties ervaar je de natuur aan den lijve. Het uitzicht en de omringende natuur op een buitenlocatie werkt rustgevend en inspirerend. Het is bewezen dat een brainstormsessie, teambuilding of vergadering meer oplevert wanneer deze in een inspirerende omgeving plaatsvindt. De natuur inspireert en naast deze natuur bieden buitenlocaties ook meer ruimte, persoonlijke aandacht en een unieke beleving. Een zorgvuldig gekozen buitenlocatie levert een waardevolle bijdrage aan het welslagen van een vergadering, training, teambuilding of brainstorm.

Uniek vergaderen op buitenlocaties

Je kent vast het gevoel van die zomerse bijeenkomst in dat zalencentrum, in die net iets te krappe ruimte, waarbij de ramen niet open kunnen, de airco op de verkeerde plekken koele lucht blaast (in je nek), je benen plakken aan de plastic stoelen en het uitzicht beperkt blijft tot witte muren en vermoeide gezichten? Goede buitenlocaties geven het volgende beeld bij bovenstaande vergadering: comfortabele vergaderfauteuils rondom een grote tafel op de veranda of op een door jezelf gekozen plek in de tuin, een verkoelend briesje onder de parasol, uitzicht op weilanden, bossen, tevreden lachende collega's en een aardige gastvrouw die zomaar even een ijsje komt brengen. 
Of misschien ken je het gevoel van die vergadering in de winter in die centraal gelegen vergaderruimte: benauwend vanwege die strakke vergaderopstelling waarbij je echt te dicht op elkaar zit, ramen die niet open kunnen waardoor die typische vergaderlucht ontstaat en op de achtergrond het constante geluid van voorbijrazend verkeer op de snelweg. Goede buitenlocaties geven het volgende beeld bij bovenstaande vergadering: op weg naar de buitenlocatie, genietend van rustige landwegen en prachtige natuur, glijdt de hectiek van alledag langzaam van je af. Eénmaal aangekomen word je hartelijk ontvangen met verse koffie en zelfgebakken appeltaart, in de zeer royale vergaderruimte brandt een knapperend haardvuur en om je heen is het volkomen stil: geen verkeer, geen andere vergadergroepen en geen rondrennend personeel.

Waar vind ik buiten locaties?

Buitenlocaties kunnen zich door heel Nederland bevinden. De meeste en mooiste buitenlocaties bevinden zich echter van oudsher in Overijssel, Gelderland en Limburg, mede vanwege de nog vaak ongerepte natuur die men in deze provincies aantreft. Op deze website vind je de allermooiste buitenlocaties in Nederland en net over de grens.

Is een buitenlocatie goed bereikbaar?

Uiteraard is de bereikbaarheid van een buitenlocatie belangrijk: het is heel prettig 's ochtends niet te lang hoeven reizen. Echter wanneer je op de heen- en terugweg in de file belandt en op de plaats van bestemming nog een half uur extra moet uittrekken voor het vinden van een parkeerplaats, hoe lang ben je dan werkelijk onderweg? Alle buitenlocaties op deze site zijn goed bereikbaar en de meeste buitenlocaties zijn vanuit Utrecht binnen een uur filevrij te bereiken.

Buitenactiviteiten op unieke locaties

Bij een buitenlocatie hoort ook, indien gewenst, een passende buitenactiviteit. Hierbij kan je denken aan paardenmennen, schapendrijven, paardenfluisteren, koeien knuffelen, valkenieren of schilderen in de wei. Onder buitengewone breaks vind je een aantal van deze bijzondere programma's, passend bij zo'n unieke buitenlocatie. 

Buitenlocaties makkelijk zoeken en online boeken

Op deze site vind je alle informatie over de mooiste buitenlocaties voor zakelijk gebruik: voor vergaderingen, trainingen, seminars, conferenties, teambuilding, brainstormsessies e.d. Met de uitgebreide zoekfunctie vind je makkelijk en snel de buiten locatie die het best past bij julllie bijeenkomst. Wil je snel weten welke locatie nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord. Zoek je een goede buitenlocatie voor bv. een weekendje weg met familie, vrienden of vereniging dan kunnen wij de site JeZoektIetsLeuks.nl aanraden.

Neem contact met mij op
  •  
  •  
  •  
  •