Bijzondere locaties

Blogserie: Bijzonder vergaderen in de natuur

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie? Wij hebben de meest bijzondere locaties in Nederland en net over de grens alvast voor je verzameld. Via de uitgebreide zoekfunctie vind je snel de bijzondere locatie die past bij jullie bijeenkomst. Wil je echt iets heel bijzonders? Kijk dan op onze pagina met originele en bijzondere locaties.
Bijzondere locaties

Bijzondere locaties

Op deze site vind je een zorgvuldig geselecteerd aantal bijzondere locaties in Nederland en net over de grens, waar je terecht kunt voor een vergadering, training, seminar, teambuilding of brainstorm. Via de landkaart aan de linkerkant kan je de gewenste provincie aanklikken of je geeft de gewenste plaats in op de zoekbalk rechtsboven. De meest gezochte plaatsen hebben we hieronder alvast aangegeven:

Bijzondere locatie Amsterdam
Bijzondere locaties Groningen
Bijzondere locaties Rotterdam

Overnachten op een bijzondere locatie

Vergaderen en overnachten op een bijzondere locatie? De leukste plekjes vind je op deze pagina: overnachten op bijzondere locaties.
Zoek je een bijzondere locatie voor privé-doeleinden, bijvoorbeeld voor een weekendje weg, dan is de site Jezoektietsleuks.nl een echte aanrader.

Wanneer is een locatie bijzonder?

De interpretatie van een "bijzondere locatie" is uiteraard persoonlijk, de bijzondere locaties die op deze site vermeld worden zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de volgende criteria:

  • de locatie is landelijk gelegen met rondom uitzicht op de natuur
  • de locatie biedt rust, ruimte en privacy
  • de locatie is kleinschalig, inspirerend en bijzonder
  • de locatie beschikt over een sfeervolle vergaderruimte
  • de locatie biedt de mogelijkheid deze voor één groep af te huren
  • de locatie biedt de mogelijkheid om buiten te vergaderen

Bijzondere locaties op thema gesorteerd

Om snel te vinden wat je zoekt, hebben wij een aantal bijzondere locaties op thema gesorteerd:

Kleine locaties, tot 20 personen
Duurzame locaties
Huiselijke en sfeervolle locaties
Originele locaties
Bijzondere locaties welke goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer
Super-de-luxe bijzondere locaties
Goedkope locaties
Bijzondere locaties aan het water
Bijzondere locaties aan zee
Bijzondere locaties waar je kunt overnachten

Op al deze bijzondere locaties wacht je een gastvrij onthaal, een inspirerende omgeving en de juiste faciliteiten voor een geslaagde vergadering, training, teambuilding of brainstorm.

Bijzondere activiteiten

Bij het vergaderen, trainen, teambuilden of brainstormen op een bijzondere locatie hoort ook een bijzondere activiteit, vergaderbreak of workshop. Een aantal heel bijzondere vergaderbreaks en activiteiten hebben wij alvast op een rijtje gezet. Al deze activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie verzorgd worden. De opzet van deze vergaderbreaks zullen de schoonheid van de bijzondere locatie versterken en zijn allen exclusief ontwikkeld voor het bedrijfsleven. De vergaderbreaks zijn tevens in te zetten als trainingsinstrument bij o.a. leiderschapstrainingen, groepsprocessen, teambuilding, brainstormsessies of managementtrainingen op de bijzondere locatie. Wil je meer informatie over een bijzondere locatie of een advies op maat omtrent een bijzondere locatie voor je vergadering, training, teambuilding of brainstorm, neem dan contact met ons op.

Jouw bijzondere locatie op deze website

Ken je zelf een bijzondere locatie waarvan je vindt dat deze niet op deze website mag ontbreken, dan horen wij het graag. Of misschien heb je zelf zo'n bijzondere plek en wil je deze delen met anderen? Je kunt je bijzondere locatie aanmelden via deze pagina: bijzondere locaties aanmelden.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.