Evenementen

Evenementen

Bij BuitenBusiness vind je locaties en activiteiten voor evenementen. Je kunt zelf je evenement samenstellen door het combineren van de best passende locatie met de leukste activiteit. Alle evenementen kunnen op maat worden ingevuld door ons organisatiebureau. Bekijk de mogelijkheden en laat je verrassen.

400+ locaties voor evenementen

Bekijk hieronder onze collectie met inspirerende locaties voor evenementen. Om jullie evenement helemaal af te maken kan op iedere locatie een activiteit (of meerdere activiteiten) bijgeboekt worden. Hulp nodig? Neem dan contact op met ons organisatiebureau, we helpen je graag.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Wat is een evenement?

Een evenement is een georganiseerde dag of meerdere dagen op externe locaties. Evenementen kunnen besloten zijn, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, of openbaar toegankelijk. Een evenement kan 1 dag duren, maar ook meerdere dagen. Bij de organisatie van evenementen komt heel veel kijken zoals het regelen van de locatie, marketing, publicatie, kaartenverkoop, parkeergelegenheid, catering, activiteiten, audio-visuele atributen. Bij BuitenBusiness vind je bijzondere locaties en inspirerende activiteiten voor evenementen.

Evenementen, start van de organisatie

Een geslaagd evenement begint met het vinden van een passende locatie. De evenementenlocatie van je keuze moet goed bereikbaar zijn voor de gasten, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Let op of er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is en of er bijvoorbeeld een shuttle-service vanaf het station wordt aangeboden. Uiteraard moet de locatie groot genoeg zijn voor het maximale aantal deelnemers aan het evenement. Kijk daarnaast ook naar zaken als de geluidsinstallatie en de aanwezige audio-visuele voorzieningen op de locatie.

Een passende evenementenlocatie

Een bijzondere locatie zorgt voor een onvergetelijke indruk bij de gasten. Daarom vind je op deze site alleen de meest bijzondere evenementenlocaties, want (zo vinden wij) standaard kan altijd nog. Je kunt eenvoudig een evenementenlocatie zoeken per provincie, op beschikbaarheid of op aantal personen en vervolgens online een offerte aanvragen. Wil je snel weten welke locatie nog beschikbaar is voor jullie evenement, plaats je vraag dan op het prikbord. Je ontvangt per ommegaande mooie aanbiedingen in je mailbox, je hebt altijd rechtstreeks contact met de locaties.

Inspirerende activiteiten voor een evenement

Een leuke, passende activiteit tijdens een evenement, kan een onvergetelijke indruk achterlaten bij de gasten. Uit vele honderden activiteiten hebben wij de meest inspirerende activiteiten gekozen en deze alvast op een rijtje gezet. Staat er niets bij wat bij je evenement past of heb je liever een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag en kosteloos met de organisatie en invulling van ieder evenement.

Groene & duurzame evenementen

Het organiseren van groene, duurzame evenementen is onze specialiteit. Daarom liggen al onze evenementenlocaties midden in de natuur en geniet je tijdens jullie bedrijfsevenement van biologische streekproducten. Ieder evenement wordt samengesteld met respect voor natuur, milieu, mens en dier. Neem contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat voor een groen evenement.

Locaties en activiteiten voor evenementen

Middels deze website kan je online je eigen evenement samenstellen. Alle locaties en activiteiten kunnen naar wens gecombineerd worden. Per locatie worden extra mogelijkheden en arrangementen weergegeven en kan je direct de beschikbaarheid checken. Heb je liever een voorstel op maat, neem dan contact op met ons organisatiebureau.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.