Wouw-Arrangementen

Duurzame en kleinschalige vergaderlocatie op het Drentse platteland

Nieuweroord
Drenthe
10
 personen
0
 kamers
0
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Ik ben Piet Nieuwendijk, oprichter en eigenaar van Wouw-Arrangementen. De naam komt van mijn favoriete vogel de Rode Wouw, en ik hoop met mijn vergaderlocatie vaak een Wow! moment te creëren. Na jaren werkzaam in o.a. IT en diverse vrijwilligersfuncties geef ik nu meer ruimte aan mijn passie voor de natuur en wil ik meer mensen laten genieten van, en laten inspireren door, de natuur. Mijn bedrijf Wouw Arrangementen staat heerlijk in de Drentse natuur. Ik bied u de mogelijkheid voor verschillende, duurzame en kleinschalige vergaderarrangementen, altijd in een inspirerende natuurlijke omgeving. Bij ons treft u een ronde vergadertafel aan: dus iedereen kan de andere deelnemers makkelijk aankijken, zonder om anderen heen te moeten kijken. Door deze opstelling kunt u ook meer profiteren van de non-verbale communicatie in de groep.

Sfeer & Inrichting

Wij bieden een landelijke en duurzame locatie. Waar u prima kunt vergaderen in een inspirerende omgeving

Ruimtes

Onze vergaderzaal is gemaakt van 2 oude paardenstallen die zijn getransformeerd naar een grote vergaderzaal. alleen de staldeuren en de oude paardenwei herinneren nog aan die oude bestemming. Aansluitend aan de vergaderzaal is een grote veranda gemaakt die zicht geeft op de tuin met Jeu des Boulesbaan.

Eten & Drinken

Koffie en Thee zijn onbeperkt beschikbaar bij een vergaderarrangement. Het water waarmee die koffie gezet wordt is onthardt, hetgeen de smaak zeker ten goede komt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een lunch of High Tea als break in de vergadering. Ook bieden wij de mogelijkheid voor een gezamenlijke afsluitende maaltijd, bijvoorbeeld samen Pizza maken. Maar ook andere wensen gaan wij zeker oppakken. Wij streven naar maatwerk.

Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

Wij bieden in ieder geval de mogelijkheid om als break even een partijtje Jeu des Boules te spelen, of een korte wandeling in het naast gelegen bosje. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de workshops die door BuitenBusiness hier worden aangeboden.

Ligging & Bereikbaarheid

Wij beschikken over een eigen 'groene' verharde parkeerplaats voor ong 6 personenauto's Daarnaast stopt de bus Hoogeveen-Emmen en vice versa bij ons voor de deur.

Overige informatie

Wij bieden zelf geen overnachting maar zeker in Hoogeveen is er genoeg gelegenheid tot overnachting. Dus ook meerdaagse vergader-arrangementen zijn mogelijk. Geef uw wensen door en wij doen ons best deze wensen te overtreffen.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

Plaatsen in de buurt:
10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem