Groepshoeve Wiendsels

Groepshoeve Wiendsels

Ruinerwold
Drenthe
22
 personen
10
 kamers
22
bedden
0.0
 uit 
0
 reviews

Vergaderen bij Wiendsels staat voor vergaderen in een relaxte, gemoedelijke sfeer. Deze sfeervolle vergaderlocatie is gevestigd in een prachtig verbouwde boerderij in Drenthe en biedt je alle rust en vrijheid. Eigenaren Ria en Hans zorgen ervoor dat de bijeenkomst van begin tot eind tot in de puntjes is verzorgd. De zelfverzorgende locatie biedt inspiratie voor heidagen, vergader- en/of brainstormsessies met luxe overnachtingsmogelijkheden tot maximaal 22 personen.

Vergaderen in volledige privacy

Wiendsels is ruim opgezet met meerdere plekken om zowel samen als gesplitst in overleg te gaan. De prachtig verbouwde boerderij geeft zowel binnen als buiten volledige privacy zodat je je volledig kunt concentreren op nieuwe ideeën om bijvoorbeeld jullie bedrijf verder te ontplooien. Beeldschermen, whiteboard, flipover en supersnel glasvezel is aanwezig. Naast de formele vergaderplekken is er ook een open haard en een bar voor een informeel samenzijn. De tuin met ruime veranda kijkt uit op een prachtig coulisselandschap van Staatsbosbeheer, ook hier is privacy gewaarborgd. Ook is er een groot veld aanwezig waar buitenactiviteiten ondernomen kunnen worden. Ontdek wat Wiendsels voor jullie bedrijf kan betekenen!

Zelfverzorging of geheel verzorgd

De verhuurtarieven zijn inclusief onbeperkt barista waardige koffie/ thee, koekjes, ijswater. De maaltijden kunnen volledig worden verzorgd door Wiendsels (zoals bijvoorbeeld een barbecue), maar kunnen ook door jullie zelf worden verzorgd. De professionele, gezellige keuken biedt de mogelijkheid tot samen koken als vorm van teambuilding. Met het goud arrangement kies je zelfde gerechten en koopt Wiendsels alvast de duurzame ingrediënten in. Na de maaltijden wacht de bar waar een pilsje getapt kan worden, of zit je gezellig rond de openhaard met een glas heerlijke huiswijn. Een ontspannen manier om het formele gedeelte af te sluiten.

Ligging en bereikbaarheid van vergaderlocatie Wiendsels?

Vergaderlocatie Wiendsels ligt in Ruinerwold in Drenthe, tussen Meppel en Hoogeveen. De locatie is met de auto gemakkelijk te bereiken via de A32 of A28. Er is voldoende parkeerruimte op eigen terrein aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is Wiendsels goed bereikbaar: vanuit Meppel neem je buslijn 32, vanaf de bushalte is het ca. 10 minuten lopen naar Wiendsels. Wiendsels beschikt over 2 eigen laadpalen

Beleef de prachtige omgeving in Drenthe

Ruinerwold ligt in Zuid-West Drenthe, in de gemeente De Wolden. Vanuit de boerderij kun je een mooie wandeling maken naar de 'achtertuin' Hier ligt in het waterwingebied een pingoruïne; het Sultansmeer. Een pingo is een heuvel die ontstaan is doordat een ondergrondse ijslens, tijdens de ijstijd, de bodem heeft opgedrukt. Toen al het ijs gesmolten was bleef er een ringvormige krater over die zich vulde met smeltwater: een pingoruïne. Het Sultansmeer doet nu dienst als vismeertje. Rondom het Sultansmeer kun je heerlijk wandelen, meestal ben je er helemaal alleen en zie je regelmatig reeën de houtwallen over springen.

Foto's

No items found.

Vergaderruimtes

Vergaderarrangementen

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Faciliteiten

Veelgestelde vragen

Dit is een vraag
Dit is een antwoord op een vraag
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel 'm dan hier

Ligging

Plaatsen in de buurt:
10.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Geplaatst op 1 januari 2024 door Anoniem