Inspirerende Locaties

Inspirerende Locaties

Op zoek naar een inspirerende locatie voor je vergadering, training, teambuilding of andere zakelijke meeting? Bekijk ons aanbod met meer dan 400 inspirerende locaties en laat je verrassen. Alle locaties liggen midden in de natuur, voor een extra vleugje natuurlijke inspiratie.

Bekijk onze inspirerende locaties

Hieronder vind je onze collectie inspirerende locaties voor jouw vergadering, teambuilding of training. Wil je snel weten welke inspirerende locatie nog beschikbaar is voor jullie meeting? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord. Je ontvangt per ommegaande reacties van inspirerende vergaderlocaties in je mailbox.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Een inspirerende locatie

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor jullie bijeenkomst? Wij hebben alvast de meest bijzondere en unieke locaties voor je geselecteerd. Er zijn veel creatieve en sfeervolle locaties in Nederland die geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, conferenties en andere evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een museum of kunstgalerie, dit kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar een inspirerende locatie met een cultureel of creatief tintje. Ben je op zoek naar rust en ruimte, kies dan een inspiratie-locatie in een natuurgebied of op de hei. Een historisch gebouw of een kasteel kan ook een inspirerende en sfeervolle locatie zijn. Als je op zoek bent naar een specifieke locatie of op een bepaalde datum, dan kun je het beste gebruik maken van de uitgebreide zoekfilters om zo de beste keuze te kunnen maken. Wil je snel weten welke inspirerende locaties nog beschikbaar zijn voor jullie meeting? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord.

Locaties vinden op thema

Via de uitgebreide zoekfilters kun je selecteren op bepaalde thema's zoals een duurzame locatie, locaties op een boerderij of locaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Wanneer er al een datum bekend is voor jullie vergadering, dan kun je direct zien welke locaties nog beschikbaar zijn. Alle locaties zijn inspirerend, bijzonder, uniek en geschikt voor vergadering, teambuilding, training, workshop of een andere zakelijke meeting.

Locatie met overnachting

Bekijk onze locaties om te vergaderen, trainen, teambuilden, voor een brainstorm, workshop of andere zakelijke meeting. Unieke, inspirerende en bijzondere locaties midden in de natuur. Rust, ruimte en uitzicht op weilanden, bossen of water. Groene en duurzame locaties met hart voor mens en milieu. Kleine en grote locaties, met en zonder overnachtingsmogelijkheden. BuitenBusiness staat bekend om haar grote aanbod inspirerende locaties waar je ook kunt overnachten. Per locatie staan alle mogelijkheden aangegeven en je kunt direct zien of een locatie beschikbaar is. Heb je jouw favoriete locatie gevonden? Dan klik je makkelijk een offerte bij elkaar, zodat je direct weet wat de kosten zullen zijn.

Inspirerende activiteiten

Bij BuitenBusiness vind je kleinschalige locaties waar je exclusief met je eigen gezelschap verblijft. Alle locaties liggen midden in de natuur, op het platteland of in de bossen. Vergaderen in sfeervolle vergaderruimtes in een huiselijke omgeving. Op alle locaties kunnen inspirerende vergaderbreaks verzorgd worden, passend bij de locatie en de omgeving. Locaties en activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd voor een inspirerende beleving.

Locaties in de natuur

Al onze inspirerende locaties liggen midden in de natuur, zodat je verzekerd bent van rust, ruimte en privacy tijdens jullie meeting. Iedere locatie beschikt over voldoende buitenruimte voor een actieve vergaderbreak of teambuilding activiteit. Hulp nodig bij het samenstellen van een inspirerende programma? Wij helpen je graag met het vinden van een inspirerende locatie en het invullen van een “anders dan anders” bijeenkomst. Om je een idee te geven wat wij kunnen aanbieden tref je op deze site een selectie aan van onze meest inspirerende vergaderlocaties en vergaderbreaks, maar je mag ons ook altijd bellen voor een advies op maat.

Inspiratie op locatie

Onze inspirerende vergaderlocaties zijn authentiek en gastvrij en hebben allen een geheel eigen sfeer en ambiance. Professionaliteit en goed gastheerschap worden gecombineerd met huiselijkheid en een persoonlijke sfeer. Al onze inspirerende locaties laten je kennismaken met het betere buitenleven. De inspirerende vergaderlocaties die op deze site vermeld staan voldoen tenminste aan de volgende criteria:

  • de locatie is landelijk gelegen, in de tuinen van Nederland
  • de locatie biedt Rust, Ruimte en Privacy
  • de locatie is kleinschalig en werkelijk inspirerend
  • de locatie beschikt over een sfeervolle vergaderruimte
  • de locatie biedt de mogelijkheid deze voor één groep af te huren
  • de locatie biedt de mogelijkheid om buiten te vergaderen

Welke inspirerende locaties zijn beschikbaar

Bij alle locaties staat de beschikbaarheid aangegeven en kan je direct contact opnemen met de betreffende locatie. Wil je snel weten welke inspirerende locatie nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord, je ontvangt per ommegaande reacties van beschikbare en inspirerende locaties in je mailbox. Je hebt altijd direct contact met de locatie en kunt hierdoor snel schakelen. Wij berekenen geen commissie of fee aan de locatie, waardoor je altijd verzekerd bent van de laagste prijs.

Hulp bij het vinden van een inspirerende locatie

De meeste inspirerende locaties op deze site zijn door ons persoonlijk bezocht, voor een objectief en onafhankelijk advies op maat kun je contact met ons opnemen. Is er geen inspirerende locatie voor je bij? Wij helpen je kostenloos en vrijblijvend met het vinden van een mooie en passende vergaderlocatie. Naast inspirerende locaties bieden wij u ook een aantal bijzondere vergaderbreaks en events welke op het terrein van de locaties uitgevoerd kunnen worden. Meer informatie over deze bijzondere vergaderbreaks vind je op de site onder "Activiteiten". Ons doel is het aanbieden van werkelijk inspirerende locaties met daarnaast een passende vergaderbreak op de gekozen locatie, zodat deze twee elementen tezamen een inspirerende bijdrage zullen leveren aan het doel van jullie “anders dan anders” vergadering, training, brainstorm of teambuilding. Graag tot ziens op één van onze inspirerende locaties!

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.