Inspirerende locaties

Op deze website vind je unieke en inspirerende locaties voor je vergadering, training, teambuilding of andere zakelijke meeting. Alle locaties liggen midden in de natuur, voor een extra vleugje natuurlijke inspiratie. Via onze uitgebreide zoekpagina vind je makkelijk en snel de leukste en meest inspirerende locatie. Wil je snel weten welke inspirerende vergaderlocatie nog beschikbaar is voor jullie meeting? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord. Je ontvangt per ommegaande reacties van inspirerende vergaderlocaties in je mailbox.

Inspirerend vergaderen

Inspirerend vergaderen op bijzondere locaties. Hier vind je kleinschalige locaties waar je exclusief met je eigen gezelschap verblijft. Alle locaties liggen midden in de natuur, op het platteland of in de bossen. Vergaderen in sfeervolle vergaderruimtes in een huiselijke omgeving. Op alle locaties kunnen inspirerende vergaderbreaks verzorgd worden, passend bij de locatie en de omgeving. Welkom bij BuitenBusiness, inspirerend vergaderen op bijzondere locaties!

Vergaderen in de natuur

De meest inspirerende locaties voor je vergadering vind je hier. Een inspirerende vergaderlocatie, een bijzondere locatie voor je meerdaagse bijeenkomst, een duurzame trainingslocatie of een groene locatie voor een brainstorm of teambuilding. Wij helpen je graag met het vinden van een inspirerende locatie voor jullie “anders dan anders” bijeenkomst. Om je een idee te geven wat wij kunnen aanbieden tref je op deze site een selectie aan van onze meest inspirerende vergaderlocaties. Alle locaties liggen midden in de natuur, zodat je verzekerd bent van rust, ruimte en privacy.

Inspiratie op locatie

Onze inspirerende vergaderlocaties zijn authentiek en gastvrij en hebben allen een geheel eigen sfeer en ambiance. Professionaliteit en goed gastheerschap worden gecombineerd met huiselijkheid en een persoonlijke sfeer. Al onze inspirerende locaties laten je kennismaken met het betere buitenleven. De inspirerende vergaderlocaties die op deze site vermeld staan voldoen tenminste aan de volgende criteria:

  • de locatie is landelijk gelegen, in de tuinen van Nederland
  • de locatie biedt Rust, Ruimte en Privacy
  • de locatie is kleinschalig en werkelijk inspirerend
  • de locatie beschikt over een sfeervolle vergaderruimte
  • de locatie biedt de mogelijkheid deze voor één groep af te huren
  • de locatie biedt de mogelijkheid om buiten te vergaderen

Welke inspirerende vergaderlocaties zijn beschikbaar

Bij alle locaties staat de beschikbaarheid aangegeven en kan je direct contact opnemen met de betreffende vergaderlocatie. Wil je snel weten welke inspirerende vergaderlocatie nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord, je ontvangt per ommegaande reacties van beschikbare en inspirerende locaties in je mailbox. Je hebt altijd direct contact met de locatie en kunt hierdoor snel schakelen. Wij berekenen geen commissie of fee aan de locatie, waardoor je altijd verzekerd bent van de laagste prijs.

Hulp bij het vinden van een inspirerende locatie

De meeste inspirerende locaties op deze site zijn door ons persoonlijk bezocht, voor een objectief en onafhankelijk advies op maat kan je contact met ons opnemen. Is er geen inspirerende locatie voor je bij? Wij helpen je kostenloos en vrijblijvend met het vinden van een inspirerende vergaderlocatie. Naast inspirerende locaties bieden wij u ook een aantal bijzondere vergaderbreaks en events welke op het terrein van de locaties uitgevoerd kunnen worden. Meer informatie over deze bijzondere vergaderbreaks vind je op de site onder "Activiteiten". Ons doel is het aanbieden van werkelijk inspirerende vergaderlocaties met daarnaast een passende vergaderbreak op de gekozen locatie, zodat deze twee elementen tesamen een inspirerende bijdrage zullen leveren aan het doel van jullie “anders dan anders” vergadering, training, brainstorm of teambuilding. Graag tot ziens op één van onze inspirerende locaties!

Neem contact met mij op
  •  
  •  
  •  
  •