Bijzonder vergaderen

Bijzonder vergaderen

Wil je bijzonder vergaderen en ben je op zoek naar een anders-dan-anders vergaderlocatie? Op deze site vind je de meest bijzondere vergaderlocaties in Nederland en net over de grens. Makkelijk zoeken en direct online boeken bij de locatie-eigenaar. Per locatie staan de tarieven en de beschikbaarheid vermeld. Wil je echt heel bijzonder vergaderen? Neem dan een kijkje op deze pagina met de meest bijzondere locaties om te vergaderen.

Vergaderen op bijzondere locaties

Vergaderen wordt genieten wanneer je vergadert op één van onze unieke Inspiratie-Locaties. Geen files, maar een rustgevende autorit en bij aankomst meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Tel daarbij de verse koffie met huisgemaakte appeltaart, een knapperend houtvuur en een rustgevend groen uitzicht. En... veel van onze bijzondere vergaderlocaties huur je helemaal exclusief voor jullie gezelschap. Geen ruis van andere gasten, volop rust en inspiratie om jullie doelen te behalen.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Unieke vergaderlocaties

Al onze Inspiratie-Locaties zijn sfeervol, uniek in hun opzet, liggen midden in de natuur en bieden een gastvrij en persoonlijk onthaal. Vrijwel alle locaties op deze website zijn door ons bezocht, je vindt hier echt alleen de meest bijzondere vergaderlocaties. Wil jij ook vergaderen zonder stropdas? In een kleinschalige en informele setting? Kijk dan snel verder op deze site en laat je inspireren door onze bijzondere locaties!

Welke locaties zijn nog vrij?

Om  snel te weten welke locaties nog beschikbaar zijn voor jullie vergadering, kan je je vraag gratis op ons prikbord plaatsen. Je ontvangt dan per ommegaande mooie vergader-aanbiedingen vaan bijzondere locaties in je mailbox. Deze service is gratis en je hebt direct contact met de locaties. Snel, makkelijk en gratis.

Hulp nodig bij het organiseren van een bijzondere vergadering?

Heb je hulp nodig bij het organiseren van de vergadering? Wij helpen graag en kosteloos met het vinden van een unieke en bijzondere vergaderlocatie. Bel met ons organisatiebureau: 0575-470258 of neem contact met ons op via één van de andere mogelijkheden.  Wij wensen je alvast een vruchtbare en onvergetelijke vergadering toe!

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.