Landelijk vergaderen

Landelijk vergaderen

Landelijk vergaderen op bijzondere locaties. Unieke locaties voor een heisessie. Op deze website vind je een unieke collectie bijzondere locaties, midden in de natuur. Bekijk hier alle locaties waar je landelijk kunt vergaderen.

Vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur is rustgevend en de natuur zorgt voor extra inspiratie tijdens je vergadering. Een landelijke vergaderlocatie is uitstekend geschikt voor meerdaagse trainingen, waarbij rust en privacy vaak gewenst is. Alle locaties op deze website bevinden zich midden in de natuur, zijn landelijk gelegen en bieden rust, ruimte en privacy.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Sfeervol en inspirerend

Onze vergaderlocaties worden met zorg uitgekozen. Hierbij letten we niet alleen op de ligging, maar ook op sfeer, uitstraling en authenciteit. Alle locaties op deze website zijn landelijk gelegen en sfeervol ingericht. Via onze thema-pagina vind je snel en makkelijk een landelijke vergaderlocatie op thema's als "duurzaam vergaderen", "goed bereikbaar met openbaar vervoer", "low budget" of "exclusief vergaderen".

Landelijke vergaderlocatie vinden via het prikbord

Wil je snel weten welke locatie nog beschikbaar is voor jullie vergadering? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord, je ontvangt per ommegaande aanbiedingen van landelijk gelegen vergaderlocaties in je mailbox.

Landelijk vergaderen per provincie

Via de zoekbalk rechtsboven kan je de gewenste regio of plaats intypen, je krijgt dan direct een overzicht van landelijke locaties in de betreffende regio. Via de landkaart hiernaast kan je snel zoeken op de gewenste provincie. Bekijk hier alle locaties:
Landelijk vergaderen Utrecht
Landelijk vergaderen Gelderland
Landelijk vergaderen Brabant
Landelijk vergaderen Overijssel
Landelijk vergaderen Noord-Holland
Landelijk vergaderen Zuid-Holland
Landelijk vergaderen Limburg
Landelijk vergaderen Drenthe
Landelijk vergaderen Friesland
Landelijk vergaderen Groningen

Vergaderbreaks en activiteiten in de natuur

Bij een landelijke vergaderlocatie, horen vergaderbreaks en activiteiten die passen bij een buitenbeleving. Denk bijvoorbeeld aan een outdoor teambuilding, schapendrijven of een workshop outdoor cooking. Bekijk hier een overzicht met inspirerende activiteiten in de natuur. Alle locaties en activiteiten kunnen naar wens gecombineerd worden.

Landelijk vergaderen via BuitenBusiness

Landelijk vergaderen is onze specialiteit. Wij helpen graag en gratis met het vinden van een landelijke vergaderlocatie of het samenstellen van een vergadering op een landelijke locatie. Neem hiervoor contact met ons op. Alvast een geslaagde vergadering toegewenst op één van onze landelijke locaties!

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.