Duurzaam vergaderen

Duurzaam vergaderen

Duurzaam vergaderen? Bekijk onze duurzame vergaderlocaties waar je op een groene en energie neutrale manier kunt vergaderen. Bijzondere locaties voor een maatschappelijke verantwoorde vergadering, training, teambuilding of brainstorm. Groene vergaderruimtes en duurzame vergaderzalen met aandacht voor mens en milieu.

Duurzame vergaderlocaties

Duurzaam vergaderen? Bekijk hieronder ons aanbod met inspirerende en duurzame vergaderlocaties en laat je verrassen.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Duurzame vergaderlocaties

Zowel voor kleine gezelschappen als voor grote groepen vind je hier snel en makkelijk een duurzame locatie om te vergaderen. Wil je duurzaam vergaderen midden in de natuur of juist dichtbij de stad? Wil je ook blijven overnachten? Via het uitgebreide zoekfilter vind je eenvoudig een duurzame vergaderlocatie die past bij je wensen. Je kunt de beschikbaarheid inzien en direct online een offerte op maat samenstellen. Je hebt altijd rechtstreeks contact met de locatie-eigenaar zelf, waardoor je verzekerd bent van de laagste prijs.  Ken jij nog duurzame locaties waar je energie-neutraal kunt vergaderen?  Laat het ons weten zodat we jouw favoriete groene vergaderlocatie kunnen delen met anderen. Ben je eigenaar van zo'n MVO-locatie waar je duurzaam kunt vergaderen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een vermelding op deze website.

Duurzaam vergaderen per regio

Ben je op zoek naar een duurzame locatie in een bepaalde plaats of regio? Wij hebben een aantal bijzondere en duurzame locaties per plaats voor je geselecteerd. Duurzame locaties zijn gericht op het minimaliseren van de ecologische voetafdruk en het verminderen van de negatieve impact op het milieu. Ze zijn ook gericht op het verhogen van delevenskwaliteit van de mensen die er wonen of werken. Er zijn verschillende manieren waarop een locatie duurzamer kan worden gemaakt, zoals het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, het bevorderen van energie-efficiëntie, het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Bovenstaande duurzame locaties zijn geschikt om te vergaderen, brainstormen, teambuilden,voor een workshop, training of andere zakelijke meeting.

500+ Duurzame locaties in Nederland

Op deze website vind je meer dan 500 unieke en duurzame vergaderlocaties in Nederland en net over de grens. Een duurzame vergaderlocatie onderscheidt zich van andere vergaderlocaties door aan een aantal voorwaarden te voldoen. Sommige vergaderlocaties hebben een duurzaamheidscertificering behaald en/of maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen of windenergie. Een duurzame locatie waar je kunt vergaderen serveert ook vaak lokale en seizoensgebonden producten en zorgt er voor dat het eten dat wordt aangeboden zoveel mogelijk milieuvriendelijk is. De vergaderlocaties maken gebruik van duurzame materialen en producten, zoals biologisch afbreekbare producten en recyclebaar materiaal. Ga je voor duurzaam vergaderen, dan kies je voor vergaderlocaties die gemakkelijk te bereiken zijn met het openbaar vervoer of die fietsvriendelijk zijn, om het gebruik van het eigen vervoer te verminderen. Wil je snel weten welke duurzame vergaderlocaties nog beschikbaar zijn voor jullie bijeenkomst? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.