Wereldse Winter bij Kontakt der Kontinenten

Blog door BuitenBusiness - Gepubliceerd op 10 October 2017

De herfst heeft net zijn intrede gedaan, maar voor je het weet is het jaar alweer voorbij. Ben je nog op zoek naar een locatie voor een eindejaarsevenement? Of een plek om samen met je collega's of relaties het nieuwe jaar in te luiden? Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg heeft nog mogelijkheden in december en januari!

Sfeervolle ruimtes voor een inspirerend event

De Ceciliakapel leent zich uitstekend voor een feestelijk diner of een gezellige feestavond. In de Wintertuin staan de 'bubbels' voor jullie klaar. Voor kleinere gezelschappen is de Wintertuin tevens een ideale setting voor private dining. Ga je liever voor een echte winterse beleving? Dan kun je genieten van een apertitief of diner rondom de buitenkeuken; vuurkorven en fakkels rondom de ketel met warme winterdrank maken de winterbeleving compleet. 

Stijlvolle Steylzaal

Wil je voorafgaand aan de feestelijkheden nog een zakelijke boodschap overbrengen, dan kun je hiervoor de sfeervolle Steylzaal gebruiken. Deze inspirerende ruimte met indrukwekkende kroonluchters en glas-in-lood-ramen laat gegarandeerd een indruk achter op je gasten. 

Eindejaar, nieuwjaar of zomaar?

Wil je meer informatie ontvangen over een (winters) event bij Kontakt der Kontinenten? Via onderstaand contactformulier kun je direct contact opnemen met de locatie en de beschikbaarheid opvragen. Wij wensen je alvast een wereldse winter toe!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kontakt der Kontinenten in Soesterberg Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
De sfeervolle Steyzaal De sfeervolle Steyzaal
Een winters event of feestavond? Een winters event of feestavond?