BuitenBusiness op bezoek bij Inn The Woods

Blogserie: Op bezoek bij onze locaties

Op een frisse herfstdag togen wij naar De Utrechtse Heuvelrug om een bezoek te brengen aan Inn The Woods. Deze splinternieuwe vergaderlocatie dichtbij Veenendaal is nét geopend en wij waren uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Op de heenweg is het even zoeken naar de exacte locatie, maar na drie rondjes van de zaak ontdekten we een klein bordje langs de kant van de weg. "Inn The Woods" staat erop geschreven, met een pijl richting het bos. Dat belooft wat...
BuitenBusiness op bezoek bij Inn The Woods

BuitenBusiness op bezoek bij Inn The Woods

Over het knisperende grind arriveren wij op een open plek in het bos. Yes, we hebben het gevonden! Bij aankomst worden we welkom geheten door Chris en Vera, eigenaren van Inn The Woods. De eerste vraag die wordt gesteld is of we de locatie goed hebben kunnen vinden. "Aan de bewegwijzering wordt nog gewerkt", legt Vera uit. Gelukkig! Al heeft het ook wel iets, zo'n locatie die verstopt ligt. Hier ben je namelijk écht even weg van de bewoonde wereld. Ideaal wanneer je in alle rust wilt kunnen vergaderen.

In het bos

De naam Inn the Woods verklapt het eigenlijk al: deze vergaderlocatie ligt midden in het bos. Het Amerongse Bos om precies te zijn, één van de oudste bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Na een internationale corporate carriere besloten Chris en Vera hun levens om te gooien en op zoek te gaan naar een plek waar zij elke dag van de natuur konden genieten. Ze zegden hun baan op, verhuisden naar dit prachtige landgoed en begonnen aan een grootscheepse verbouwing van hun woonhuis. Het landgoed bleek echter toch iets te groot voor hunzelf, waardoor zij al gauw besloten om ook anderen te laten meegenieten van dit mooie plekje. En zo geschiedde: in 2019 was Inn The Woods een feit.

The Lodge

Inn The Woods is opgezet als een kleinschalig resort, midden in de natuur. In één van de gebouwen op het landgoed is The Lodge gevestigd, een sfeervolle vergaderruimte voor 14 personen. The Lodge is ingericht met natuurlijke materialen: veel hout, hier en daar een golfplaat en groene planten in de vensterbank. Rondom een lange houten tafel (die zij zelf hebben gemaakt) staan fijne stoelen in verschillende kleuren. Hier kan je prima een dag vergaderen! (zelfs het toilet is leuk, neem vooral even een kijkje).

Fijne buitenplek met prachtig uitzicht

De openslaande deuren in de vergaderruimte geven toegang tot een (deels) overdekt terras. "Een heerlijke plek voor onze gasten om een lange vergaderdag af te sluiten", aldus Vera. Hier zijn we het helemaal mee eens, want wát een mooi uitzicht heb je hier. En zodra de zon onder is kun je rondom het knapperende vuur van de vuurplaats nog even rustig de dag nabespreken. Wie weet spot je in de avondschermering nog een voorbij hupsend reetje...

Tip voor trainers

Leuk om te weten: Inn The Woods beschikt niet alleen over een vergaderruimte, maar ook over twee luxe overnachtingsaccommdodaties. Deze gastenkamers worden met name verhuurd als bed & breakfast, maar zijn ook te boeken voor bijvoorbeeld jullie trainer of gasten die van ver moeten komen (of je komt nog eens terug voor een romantisch weekendje weg met je partner ;)).

Verstopt maar toch goed bereikbaar

Vergaderen op een verstopte plek in het bos betekent overigens niet dat de locatie slecht bereikbaar is (al is het even zoeken naar de ingang). Inn The Woods ligt namelijk net buiten Veenendaal en op slechts 30 minuten rijden van Utrecht, Amersfoort en Arnhem. Dat maakt een dagje vergaderen in de bossen wel heel aantrekkelijk... Meer weten over Inn The Woods? Lees hier een uitgebreide beschrijving, bekijk beschikbaarheid en tarieven of vraag direct een offerte aan.

 

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.