BuitenBusiness op bezoek bij Bad Boekelo

Blog door Diana - Gepubliceerd op 3 March 2016

Vandaag brachten wij een bezoek aan Resort Hotel Bad Boekelo. Normaal gesproken lopen wij niet zo snel warm voor een groot hotel. Maar in Boekelo werden we blij verrast...

Een Twentse ontvangst

De ontvangst in Bad Boekelo is op z'n Twents: warm, hartelijk en ongedwongen. We voelen ons direct thuis. Overal staan enorme banken met vrolijk gekleurde kussens. In de hoek brandt een gezellig knapperend vuur op een salontafel. Een heerlijke plek om te borrelen, maar wij komen om te lunchen. 

Nieuwtjes tijdens de lunch

We mogen mee naar het restaurant waar we wederom op de gebruikelijke Twentse manier worden begroet. Wat is het personeel hier vriendelijk. Na de kerriesoep genieten we van een tafel vol lekkere hapjes. Het smaakt heerlijk en tijdens het eten worden we bijgepraat. Hotel Bad Boekelo hoort sinds kort niet meer bij de Sandton hotels, maar staat op eigen benen. Er zijn vele plannen, van het vernieuwen van de vloeren tot de herinrichting van het grote restaurant op de eerste verdieping. Tijd voor een rondleiding.

Vergaderen en overnachten tot 400 personen

Bad Boekelo is een hotel met veel onverwachte mogelijkheden. Er is ruimte voor bijeenkomsten tot 400 personen, welke ook allemaal kunnen overnachten. De hotelkamers en grote appartementen kijken allemaal uit op het omringende natuurgebied en geven een heerlijk vrij gevoel. De vergaderruimtes zijn onverwacht leuk, met bijvoorbeeld een open haard en openslaande deuren naar een fijn terras. 

Natuurgebied van 23 hectare

Wanneer je in Bad Boekelo verblijft, mag je gratis gebruik maken van de vele extra's in dit hotel. Hierbij kan je denken aan het grote, overdekte zwembad, sauna, turks stoombad, bowlingbanen en er is een wellnesscentre. Het hotel ligt midden in een groot natuurgebied van 23 hectare, het werd hier vroeger ook wel "de zee op de heide" genoemd. Vanuit je hotelkamer of de vergaderruimte loop je zo het bos in voor een frisse neus, maar je kunt hier ook prima bijzondere activiteiten organiseren zoals schapendrijven of een workshop met roofvogels.

Persoonlijk, huiselijk en ongedwongen

Ondanks de omvang van dit hotel, is de sfeer persoonlijk en huiselijk. Wij werden blij verrast door de ongedwongen sfeer die er heerst. Het personeel is enorm aardig en denkt in mogelijkheden. Alles kan en mag hier en er wordt alles aan gedaan om ieder evenement tot een groot succes te maken. Er mogen bijvoorbeeld ook tentjes op het buitenterrein geplaatst worden, er mag buiten gebarbecued worden, je mag hier lekker zelf koken uit de rookton en nog veel meer leuks...

Een hotel waar wij warm voor lopen

Kortom, dit is een hotel waar wij warm voor lopen. Een Inspiratie-Locatie zoals we dat noemen. Wil je meer weten over Bad Boekelo? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt z.s.m. een uitgebreide brochure van dit leuke hotel. Of lees hier meer over Resort Bad Boekelo. En uiteraard ben je van harte welkom voor een rondleiding. Laat je ons weten hoe het geweest is?

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over Bad Boekelo
  •  
  •  
  •