BuitenBusiness op bezoek bij Landgoed Te Werve

Blogserie: Op bezoek bij onze locaties

Wij mochten Landgoed Te Werve bezoeken. Deze unieke locatie ligt op slechts 5 minuten van Den Haag, midden in de Randstad. Het Landgoed bevindt zich letterlijk in het hart van Rijswijk. Je kijkt uit over 26 hectare met heel veel groen, grote vijvers, vossen, fazanten en konijnen. Een ware verrassing in de Randstad, maar de grootste verrassing volgt nog...
BuitenBusiness op bezoek bij Landgoed Te Werve

BuitenBusiness op bezoek bij Landgoed Te Werve

Op één van de warmste dagen van dit jaar bezoek ik (Marije) het mooie Landgoed te Werve in Rijswijk. Deze unieke locatie ligt op slechts 5 minuten van Den Haag, midden in de Randstad. Wanneer de navigatie aangeeft dat ik het landgoed bijna heb bereikt, vrees ik even dat ik het adres verkeerd heb ingevoerd. Ik bevind me namelijk letterlijk in het hart van Rijswijk. Maar opeens doemt een groene oase voor me op: ik ben gearriveerd bij Te Werve, een landgoed van 26 hectare met heel veel groen, grote vijvers, vossen, fazanten en konijnen. Een ware verrassing in de Randstad, maar de grootste verrassing volgt nog...

Een groene oase in Rijswijk

Ik word welkom geheten door Leonie, ambassadeur van Event Company. Deze organisatie exploiteert een drietal prachtige, monumentale locaties, waarvan Landgoed Te Werve er één is. Leonie vertelt mij over het ontstaan van het eeuwenoude landhuis, een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1000. Het landhuis is in 2012 geheel gerenoveerd en geschikt gemaakt voor het houden van vergaderingen, diners, recepties en bruiloften.

Modern, stijlvol en warm

De inrichting van het landhuis is modern, stijlvol en warm, met eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren. Op de eerste en tweede verdieping van het landhuis bevinden zich 6 luxe vergaderzalen en 2 break-out rooms voor vergaderingen van 6 tot 40 personen. Diners en lunches zijn mogelijk van 10 tot 100 personen, recepties van 50 tot 250 personen en feesten van 50 tot 200 personen. Leuk: alle vergaderuimtes bieden een prachtig uitzicht op het mooie landgoed.

Geniet-momentje

Het is een dinsdagochtend in september, een drukke dag voor Landgoed te Werve. De medewerkers van het landgoed zijn bezig om de lunch voor te bereiden voor de vergadergroepen die vandaag in huis zijn. Lunches en diners vinden plaats op de begane grond van het landhuis. Op zo'n prachtige, zonovergoten dag als vandaag gaan de deuren van het landhuis open en kun je plaatsnemen op het terras met uitzicht op de grote vijver. Een gegarandeerd geniet-momentje tijdens je vergadering!

Te Werve Buiten: een unieke buitenlocatie

We wandelen over het mooie landgoed naar een tweede locatie: Te Werve Buiten. Deze unieke buitenlocatie is een grote verrassing, wat een leuke plek! Te Werve Buiten is een unieke buitenlocatie, midden in de natuur. De locatie bestaat uit een overdekt gedeelte met een flextent en heaters van 250 m2 en een zonnig terras aan het water van 200 m2. Te Werve Buiten is geschikt voor events van 50-500 personen en is geopend van mei tot half oktober. De locatie is geschikt voor informele borrels, presentaties, workshops, lunches en diners met Wereldse streetfood-gerechten, zoals BBQ of pizza-slices uit de houtgestookte oven. Er heerst hier een ontspannen en informele sfeer, helemaal wanneer het zonnetje lekker schijnt. Meer weten over Te Werve Buiten? Bekijk hier een filmpje.

Een aangename verrassing in de Randstad

Kortom, Landgoed Te Werve is een prachtige locatie in de drukke Randstad. Een stukje verborgen groen dichtbij Den Haag. Een unieke plek, waarbij vooral de buitenlocatie Te Werve Buiten ons aangenaam heeft verrast. Wil je meer weten over Landgoed Te Werve? Lees hier meer over deze unieke locatie in Rijswijk.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.