Trainingslocaties

Trainingslocaties

Je zoekt een informele locatie voor jullie (bedrijfs-) training? Huiselijk, kleinschalig en sfeervol? Met volop ruimte voor "natuurlijke" inspiratie? Dan kunnen wij je helpen! Op deze website vind je de allermooiste en meest inspirerende trainingslocaties in Nederland en net over de grens. Wij helpen je graag en kosteloos met het vinden van de perfecte trainingslocatie, neem hiervoor contact met ons op. Om snel te weten welke trainingsruimte nog beschikbaar is voor jullie training, kan je je vraag ook gratis op ons prikbord zetten. Je ontvangt dan per ommegaande reacties van beschikbare trainingslocaties in je mailbox.

De ideale trainingslocatie

Zoek je een trainingslocatie waar je exclusief met je groep kunt verblijven, zonder dat er andere gasten aanwezig zijn? Met voldoende kamers, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen? Aparte ruimtes voor de training, lunch en diner? Trainingslocaties waar je thuiskomt? We zijn zo vrij om je alvast een paar suggesties te geven:

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Trainingsruimte Utrecht

De meeste trainingen vinden plaats in Utrecht. Deze plaats is centraal gelegen en vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bekijk hier alle trainingsruimtes in Utrecht of klik op de kaart hiernaast om een provincie te selecteren.

Trainingsruimte Utrecht
Trainingsruimte Gelderland
Trainingslocatie Noord-Holland
Trainingsruimte Brabant
Trainingslocaties Overijssel

Je kunt via onze uitgebreide zoekpagina een trainingslocatie selecteren op thema, bijvoorbeeld goed bereikbaar met openbaar vervoer, aantal personen of bepaalde regio.

Trainingslocaties online zoeken en boeken

Op deze website kan je alle trainingslocaties online zoeken en boeken. Per trainingslocatie staat de beschikbaarheid vermeld en worden de tarieven aangegeven. Je hebt altijd direct contact met de locatie-eigenaar en je betaalt geen administratie- of reserveringskosten. Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende trainingslocatie? Neem dan contact op met ons organisatiebureau, wij helpen je graag met het vinden van de perfecte trainingslocatie. Wij wensen jullie alvast een vruchtbare training toe!

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.