Training

Training

Een training kan op twee manier uitgelegd worden: een sporttraining of een bedrijfstraining. In beide gevallen geldt dat het stelselmatig oefenen van een bepaalde vaardigheid, de prestatie zal verhogen. Op deze pagina vindt je meer informatie over trainingen voor het bedrijfsleven.

Verschillende trainingen

Er is een breed scala aan trainingen mogelijk voor bedrijven. Er zijn sales trainingen, management trainingen en leiderschapstrainingen, waarbij verschillende aspecten te onderscheiden zijn die getraind kunnen worden. Voor de trainers zelf zijn er opleidingen als train-de-trainer beschikbaar. Een training kan één dag of meerdere dagdelen duren en kan zowel op de eigen locatie als op een externe locatie plaatsvinden. Op deze website vind je inspirerende locaties en activiteiten voor bedrijfstrainingen. Daarnaast zijn we je graag behulpzaam bij het vinden van goede trainers.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Trainingslocaties

Wanneer de training op een externe locatie plaatsvindt, is het prettig wanneer de locatie aansluit bij het doel van de training. Wanneer er gewerkt wordt aan teambuilding, kan het gevoel van saamhorigheid versterkt worden door een kleinschalige locatie waar op dat moment geen andere gasten verblijven. Bij trainingen met open inschrijvingen is het handig wanneer de locatie goed bereikbaar is zowel per auto als met het openbaar vervoer. Voor een mindfulness training is rust en privacy gewenst en kan de natuur zorgen voor extra inspiratie. Bij trainingen over authentiek leiderschap of authentieke communicatie is het prettig wanneer deelnemers zichzelf kunnen zijn en makkelijk kunnen ontspannen. Een huiselijke, informele locatie helpt hierbij. Via de thema-pagina vind je snel en makkelijk de locatie die het best past bij de training.

Ervaringsgericht leren

Een training kan versterkt worden door middel van ervaringsgericht leren. Ervaringsgericht leren is leren door te doen en te ervaren. Het eigen handelen en de eigen overtuigingen zijn immers het vertrekpunt voor groei en ontwikkeling. Door om te gaan met concrete situaties en hierop te reageren, wordt het geheel van een persoon aangesproken. Daarbij wordt niet alleen een beroep gedaan op het intellect, maar ook op vaardigheden, het omgaan met emoties en achterliggende opvattingen. Bij ervaringsgericht leren staat de beleving en de ervaring van de personen centraal. Deze vorm van leren vraagt van mensen dat ze goed leren waarnemen wat er speelt, wat zich aan het ontvouwen is en tot welke inzichten dit leidt. Ze leren met andere ogen naar een situatie kijken en ermee omgaan. Op deze website vindt je tal van aanvullende activiteiten voor trainingen, waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om middels bijzondere ervaringen op een andere manier te reflecteren. Vervolgens zullen uit die analyse waardevolle inzichten ontstaan, die als resultaat verandering in mening en/of gedrag teweegbrengen.

Spiegelend werken met dieren

Een inspirerende workshop met paarden of honden kan zowel de trainer als de deelnemers helpen om snel inzicht te krijgen in processen. De meeste bedrijven hebben al weleens spiegelend gewerkt met paarden. Het paard is een zeer gevoelig dier en neemt niet alleen het non-verbale gedrag van de mens waar maar ook de achterliggende intenties. Het paard zal altijd datgene spiegelen wat de mens het meeste afweert. Dat kan iets zijn wat zich op bewust niveau afspeelt maar ook op onbewust niveau. Doordat het paard het gedrag en de achterliggende intenties van de teamleden spiegelt, krijgt het team zicht op de dynamieken die in het team werkzaam zijn. Maar ook honden kunnen een echte spiegel voorhouden en behulpzaam zijn bij trainingen. Honden communiceren door middel van houding, gedrag en energie. Zij reageren op signalen die mensen aan ze geven. Honden laten hiermee zien wat het effect van deze signalen op hen is. Zij 'spiegelen' ons hiermee. Als wij in deze spiegel willen kijken, kunnen we hier veel van leren. Door te werken met honden ervaar je het effect van je eigen gedrag. Persoonlijke kwaliteiten, talenten, houding en gedrag worden op een natuurlijke wijze zichtbaar. Zelfs schapen kunnen behulpzaam zijn bij het verbetereren van de communicatie en samenwerking binnen teams. Schapen zijn kuddedieren bij uitstek en laten op een vrolijke, ongedwongen manier zien wat er verbeterd kan worden binnen teams.

Spiegelen met paarden

Spiegelen met honden

Teambuilding schapendrijven

Teambuilding met roofvogels

Locaties en activiteiten voor trainingen

Wij geloven dat de juiste locatie, in combinatie met een passende activiteit, een training effectiever maakt en gestelde doelen eerder behaald worden. We helpen graag en gratis bij het kiezen van de juiste locatie en adviseren obejctief en onafhankelijk bij de keuze van activiteiten en trainers. Neem contact met ons op voor een inspirerend voorstel op maat voor jullie training.

Locaties voor trainingen

Activiteiten voor trainingen

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.