Hotel

Hotel

Een hotel boeken voor jullie vergadering, training of teambuilding? Dan ben je bij BuitenBusiness aan het juiste adres! Hier vind je de mooiste hotels om te vergaderen en overnachten. Alle hotels liggen midden in de natuur en zijn geselecteerd op uitstraling, sfeer en vergader faciliteiten.

Hotel boeken om te vergaderen en overnachten

Maak een keuze uit meer dan 400 inspirerende hotels voor jullie vergadering met of zonder overnachting. Ieder hotel is geselecteerd op ligging, bereikbaarheid, sfeer, uitstraling en vergaderfaciliteiten. Bij alle hotels kan naar wens een vergaderbreak bijgeboekt worden. Hulp nodig om een hotel te vinden? Neem dan contact op met ons organisatiebureau.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Een mooi hotel voor jullie vergadering of teambuilding

Als je op zoek bent naar mooie hotels om te vergaderen en teambuilding te doen, dan ben je bij BuitenBusiness aan het juiste adres. Op deze pagina tref je onze selectie aan van bijzondere en inspirerende hotels die geschikt zijn voor een vergadering. Je kunt eenvoudig tarieven van de verschillende hotels vergelijken en je kunt direct zien of de vergaderruimte van jouw keuze beschikbaar is. Je kunt ook de gewenste datum ingeven en je ziet dan direct welk hotel nog beschikbaar is voor jullie vergadering. Sommige hotels hebben speciale aanbiedingen of arrangementen voor vergaderingen en teambuilding, dit staat per hotel aangegeven. Wil je snel weten welk hotel nog ruimte heeft om te vergaderen op de door jullie gewenste datum? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord.

Hotels in de natuur

Er zijn vele hotels in Nederland die geschikt zijn voor vergaderingen, teambuilding en conferenties in natuurgebieden. De hotels die je bij BuitenBusiness vindt, kunnen een goede optie zijn als je op zoek bent naar een rustige en afgelegen locatie voor je vergadering, of als je wilt profiteren van de natuur en de buitenlucht tijdens je vergadering. Hieronder een aantal punten waar je aan kunt denken bij het zoeken naar een hotel voor een vergadering in een natuurgebied:

De grootte van het hotel en de beschikbare vergaderruimtes:

Zorg ervoor dat het hotel genoeg ruimte heeft voor je groep en dat er vergaderruimtes beschikbaar zijn die aan je behoeften voldoen. Per hotel kan je snel zien welke vergaderruimte er beschikbaar is voor jullie gezelschap.

De locatie van het hotel:

Kijk of het hotel gemakkelijk te bereiken is en of het in de buurt van voorzieningen zoals restaurants en openbaar vervoer.

De faciliteiten van het hotel:

Zoek naar hotels met faciliteiten zoals een zwembad, fitnesscentrum, bar of open haard als je deelnemers deze voorzieningen wilt aanbieden.

De kosten van het hotel:

Via deze website vergelijk je makkelijk de tarieven van verschillende hotels om ervoor te zorgen dat je het beste aanbod krijgt voor je budget.

Als je op zoek bent naar een specifieke locatie, kun je het beste zoeken naar hotels in natuurgebieden in de omgeving waar je wilt zijn en vervolgens de bovenstaande factoren vergelijken om de beste keuze te maken. Wil je snel weten welk hotel nog beschikbaar is voor jullie meeting? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord.

Jouw favoriete vergaderhotel

Bij BuitenBusiness vind je een unieke collectie met bijzondere en inspirerende vergaderhotels in Nederland. Een vergaderhotel is een hotel dat is ingericht voor het houden van vergaderingen, seminars, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Ze hebben vaak verschillende vergaderzalen met verschillende capaciteiten en zijn uitgerust met de nodige technologie en faciliteiten om professionele bijeenkomsten te kunnen organiseren. Vergaderhotels bieden vaak ook overnachtingen voor de deelnemers aan de bijeenkomst. Goed om te weten: alle hotels op deze website liggen midden in de natuur!

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.