Kerstborrel organiseren?

Blogserie: Op bezoek bij onze locaties

Vorige week was het zo ver: de eerste nachtvorst. De winter is in aantocht en daarmee ook de gezellige feestdagen! Ben je gevraagd om dit jaar een kerstborrel te organiseren? Of zoek je een mooie locatie voor een nieuwjaarsreceptie? Hieronder geven wij een aantal tips voor mooie locaties voor een winterse bijeenkomst. De locaties zijn rondom de feestdagen omgetoverd tot een sfeervolle plek vol lichtjes en knapperende vuurtjes. Passende catering wordt verzorgd en vriendelijke medewerkers zorgen voor een gezellige en warme middag of avond. Hulp nodig bij het vinden van een passende locatie? Bel, mail of chat met ons, wij helpen jullie graag en gratis met de organisatie van jullie kerstborrel.
Kerstborrel organiseren?

Kerstborrel organiseren?

Dit stijlvolle hotel in Overijssel is een inspirerende plek voor een sprankelende kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst. Mooirivier is alles behalve doorsnee; de rietgedekte gebouwen liggen midden in de natuur, pal aan de Overijsselse Vecht. Je boekt al een kerstborrel vanaf € 16,50 per persoon. Geen zin om na afloop naar huis te rijden? Blijf dan overnachten in één van de 90 luxe hotelkamers. Lees hier meer over Mooirivier in Dalfsen.

Fort aan de Klop in Utrecht

Dit historische fortterein in Utrecht wordt in de winter omgetoverd tot een magisch wintereiland. Rond knapperende vuren staan gezellige picknickbanken en er liggen fleecedekens voor je klaar. Winterse drankjes, bites, fakkels en kaarslicht maken het winterse gevoel compleet. Superleuk is een "snertborrel" met collega's of een winterbarbecue met zakenrelaties. Is het buiten te koud of te nat? In brasserie Het Wachthuis is het knus en warm. Lees hier meer over Fort aan de Klop in Utrecht.

De IJsselstroom in Zutphen

Tegenwoordig zijn we allemaal druk, druk, druk. Daarom is het goed om juist rondom de feestdagen even tegen de stroom in te gaan en het harde werken te onderbreken. De IJsselstroom in Zutphen biedt een bijzondere plek om privé met je groep tijd te hebben voor elkaar, stil te staan bij het afgelopen jaar of een blik te werpen op 2018. Er zijn drie mooie winterarrangementen samengesteld, waarvoor De IJsselstroom samenwerkt met lokale cateraars. Het bijzondere pand en het fabuleuze uitzicht over de Uiterwaarden geven een extra dimensie aan je winterse bijeenkomst. Lees hier meer over De IJsselstroom in Zutphen.

De Bronckhorst Hoeve in Brummen

In de aanloop naar de feestdagen wordt De Bronckhorst Hoeve in Brummen omgetoverd tot een sfeervolle locatie met verlichting, kerstdecoraties, heel veel kaarsen en feestelijke Winterse foodstandjes. Durf je outside the box te denken? Kies dan voor een borrel in de unieke "Kerst Tipi" waar de leukste kerstnummers zorgen voor een vrolijke sfeer. De speciale Kerst Tipi is voorzien van knisperende haardvuren, heaters, kerstverlichting, schapenvachtjes en een heel bijzondere inrichting. Voor een spetterend eindejaars- of nieuwjaarsfeest kun je hier terecht met 250 personen! Lees hier meer over De Bronckhorst Hoeve in Brummen.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.