Teambuilding met landrover defender 130

Je kunt zelfstandig met je team op pad of onder begeleiding van een van onze instructeurs. De teambuilding kan desgewenst volledig begeleid worden door onze trainers. De landrovers zijn volledig uitgerust en voorzien van alle moderne en luxe gemakken. Mogelijk voor twee of meerdere dagen en eventueel te combineren met een trainingsprogramma. Een unieke en onvergetelijke ervaring!
Teambuilding met landrover defender 130

Teambuilding met Landrover Defender 130

Met je team op een avontuurlijke missie? Boek een teambuilding Landrover Experience! De Off Road Landrover experience is gemaakt voor de zakelijke markt. Er zijn verschillende arrangementen te boeken, welke kunnen worden afgestemd op jullie specifieke wensen. Er staan 3 Landrover Defenders 130 en 1 Landrover Defender 110 volledig uitgerust voor jullie klaar. Jullie kunnen zelfstandig met je team op missie of onder begeleiding van een van onze instructeurs. De Experience is afgestemd op zakelijke groepen en als compleet arrangement te boeken. Per gezelschap huur je één of meerdere Randrover Defender 130. De Landrovers zijn volledig uitgerust en voorzien van buitenkeuken met serviesgoed, toilet, overnachtingsmogelijkheden met beddengoed en inspiratieboeken voor een avontuurlijke route in Nederland of België. Mogelijk voor twee of meerdere dagen. Met je team ga je van de gebaande paden af, op avontuur op onbekend terrein, op een onvergetelijke missie met je collega's!

Landrover Experience

De Landrover Experiencie is o.a. in te zetten als een teambuilding om nooit te vergeten, een unieke setting voor een managementoverleg, een bijzonder uitje voor jullie afdeling of bijvoorbeeld als training voor jullie team. Je huurt de Landrovers voor 2 of meerdere dagen en kunt kiezen uit de volgende teambuilding arrangementen:

Arrangement 1: jullie gaan zelfstandig op een avontuurlijke missie met de Landrovers. 

Arrangement 2: jullie gaan op missie inclusief een trainer. De trainer faciliteert in het ontdekken van jullie kwaliteiten en drijfveren en het ontwikkelen van jullie gezamenlijke krachten en kernwaarden. Samen werken aan het onderlinge vertrouwen middels pure verbinding in de openlucht en vertaald in een gezamenlijke missie. Waar staan jullie voor en waar gaan jullie voor? Dit doe je op een actieve en avontuurlijke manier. Geen rondreis, maar een ontdekkingstocht. Bijvoorbeeld met activiteiten die het proces faciliteren. Dit arrangement wordt in overleg op maat samengesteld.

Compleet uitgeruste Landrover Defender 130

Geheel onafhankelijk, maar samen met je team op pad in een zeer compleet ingerichte Landrover Defender 130. De auto is met veel oog voor detail gerestaureerd en voorzien van alle hedendaagse comfort. Iedere auto beschikt over 2 daktenten (totaal voor 4 personen), een 270 graden luifel, buitenkeuken met servies, toilet, heerlijke bedden, bedlinnen, BBQ en hangmat. Alles wat je nodig zou kunnen hebben is aanwezig zoals bijvoorbeeld (zak-)lampen, EHBO-set, USB-stekker en elektriciteit haspel. Met alles wat in de auto aanwezig is, kan je volledig zelfstandig in de natuur verblijven. Een echte Landrover outdoor ervaring en voorzien van hedendaags comfort! Wil je liever in een hotel of bed and breakfast overnachten? Ook dat is mogelijk, wij informeren graag over de mooiste plekjes.

Eten & drinken onderweg

De Landrovers zijn uitgerust met een complete compacte keuken inclusief koelkast en vriezer en alle benodigde serviesgoed. Je kunt onderweg zelf koffie en thee maken en een potje koken, maar dit laatste kan ook voor jullie worden verzorgd. Afhankelijk van jullie wensen verzorgen we een Outdoor Cooking workshop met een kok die met jullie gaat koken op open vuren. Een workshop Outdoor Cooking is aanvullend bij te boeken.

Electriciteit en water onderweg

Bij iedere Landrover wordt een verlengsnoer geleverd met Europese verloopstekker. Daarnaast zijn er in de auto een aantal stroompunten om je laptop of telefoon op te laden. En natuurlijk om ’s avonds gezellig een lampje aan te kunnen maken. In de auto zijn twee lithium accu’s gemonteerd die lange tijd de spanning vasthouden. In jullie Landrover Defender bevindt zich tevens een ingebouwde watertank van 45 liter met een kraantje. Een tank van 45 liter is genoeg voor ongeveer 4 dagen met twee personen per auto. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden kun je ook water in flessen meenemen. In de Landrover is voldoende opslagruimte om de flessen goed op te bergen.

Overnachten onderweg

De Landrovers zijn volledig uitgerust om ergens onderweg te overnachten en beschikt over twee daktenten met goede matrassen voor maximaal 4 personen per Landrover Defender 130 of 2 personen (1 daktent) voor de Landrover Defender 110. In totaal zijn er 3 Landrover Defenders 130 en 1 Landrover Defender 110 beschikbaar. Het is ook mogelijk om een aparte tent erbij te plaatsen. Voor mensen die minder van kamperen houden, is het ook mogelijk om andere overnachtingen bij te boeken. Dit kan een hotel zijn of een bed & breakfast of een luxe vakantiehuis waar jullie met de hele groep overnachten. Op basis van jullie wensen wordt een voorstel op maat uitgewerkt.

Landrover Teambuilding

De Landrover Experience kan ingezet worden als unieke teambuilding. Je kunt één of meerdere Landrovers huren voor twee of voor meerdere dagen. Via BuitenEvents kan een begeleider ingehuurd worden, maar het is ook mogelijk om zelf een trainer of begeleider mee te nemen. Op basis van jullie wensen en doelen kunnen we een op maat gemaakt programma samenstellen. Er kan een actief teambuilding element toegevoegd worden d.m.v. van het opzetten van de slaapgelegenheden, het samen koken, het voorbereiden van de routes etc. Informeer naar de vele teambuilding mogelijkheden.

Wat kost een Landrover Experience?

De Landrover Experience wordt op maat ingericht. De prijs is afhankelijk van het aantal Landrovers die jullie willen huren en voor hoeveel dagen. Willen jullie zonder overnachting of met overnachting in de Landrover? Of slapen jullie liever in een hotel onderweg? Willen jullie zelf de route uitstippelen of gebruik maken van één van onze routes? Willen jullie gebruik maken van catering onderweg, een aanvullende workshop Outdoor Cooking of willen jullie zelf koken? Willen jullie de route zelfstandig rijden of liever een georganiseerde teambuilding onder begeleiding van een instructeur van BuitenEvents die met jullie kernwaarden en missie helpt ontdekken? De antwoorden op deze vragen bepalen de uiteindelijke prijs. Vul je wensen in op het offerte-formulier en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.

Inspiratie & Roadbooks

Natuurlijk kunnen jullie zelf je reis uitstippelen of gewoon op pad gaan met de Landrovers zonder vooraf bepaald plan. Iedere auto beschikt over Inspiratie- & Roadbooks om een route uit te stippelen. Er zijn prachtige routes uitgezet met verschillende thema's en in verschillende landen. Gaan jullie voor een route door Nederland? Of liever door België of Duitsland? Rijden jullie de kustroute of gaan jullie op zoek naar de Big Five in Nederland? In de inspiratie boeken staat ook suggesties voor locaties waar jullie kunnen overnachten. 

Waar vertrekt de Landrover Experience?

De Landrover Experience is gebaseerd in Limburg en kan vanaf haar eigen locatie vertrekken. Tegen een toeslag is het ook mogelijk om vanaf een andere locatie naar eigen keuze te vertrekken. Er kunnen meerdere Landrovers gehuurd worden voor één of meerdere dagen en je kiest zelf de route die je wilt rijden. Het is mogelijk om zelf een route uit te zetten, maar je kunt ook één van de kant-en-klare routes gebruiken. De kant-en-klare routes zijn inclusief overnachtingsmogelijkheden onderweg. 

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.