Mijn baas is een hond

Blogserie: Inspirerende vergaderbreaks

Onbewust wordt bewust, onuitgesproken wordt uitgesproken…"Mijn baas is een hond" is een unieke workshop met honden, ontwikkeld voor de zakelijke markt. Het spiegelen met honden is een enorm krachtig en waardevol instrument bij communicatietrainingen, leiderschapstrainingen, managementdagen of teamsessies. De methode is bewezen effectief doordat deelnemers direct zullen ervaren wat het effect is van (onbewust) gedrag.
Mijn baas is een hond

Mijn baas is een hond, een unieke workshop voor bedrijven

Onbewust wordt bewust, onuitgesproken wordt uitgesproken…"Mijn baas is een hond" is een unieke workshop met honden, ontwikkeld voor de zakelijke markt. Het spiegelen met honden is een enorm krachtig en waardevol instrument bij communicatietrainingen, leiderschapstrainingen, managementdagen of teamsessies. De methode is bewezen effectief doordat deelnemers direct zullen er varen wat het effect is van (onbewust) gedrag.
​Bekijk hier foto's en video's over ons werk met honden.

Krachtige leider, ja-maarder of goedzak?

Tijdens het programma wordt er gewerkt met een roedel welke bestaat uit verschillende rassen en types. Je kiest zelf de hond uit waarmee je graag wilt werken, uiteraard kan je ook met meerdere honden werken. De roedel is een weerspiegeling van je eigen team; herken je de de krachtige leider, de macho, de ja-maarder en de goedzak? Het speelse gedrag van de honden zorgt ervoor dat deelnemers snel zichzelf zijn tijdens de workshop. ”Net doen alsof” heeft geen zin, honden oordelen niet, zijn oprecht, eerlijk en zeer nieuwsgierig. Dit opent deuren naar een krachtige, authentieke leerervaring, doordat deelnemers gespiegeld worden in wie ze werkelijk zijn en waar hun ware kwaliteiten liggen.

Samenwerken, communicatie en leiderschap

BuitenBusiness maakt gebruik van speciaal opgeleide honden om te dienen als spiegel van ons menselijk gedrag en communicatie. Voorafgaand vindt een intakegesprek plaats; de workshop staat in het kader van vooraf overeengekomen trainingsdoelen. Tijdens de opdrachten ervaren de deelnemers de invloed van hun houding en handelen op de hond. De coaches vertalen dit naar concrete dagelijkse ervaringen op de werk­vloer. In de interactie tussen deelnemers en honden worden competenties als communicatie, natuurlijk leiderschap, motiveren en samenwerking op boeiende wijze uitgewerkt. De coaches zijn professioneel opgeleid en gespecialiseerd om de vertaalslag te maken naar het dagelijks leven op de werkvloer. De inhoud van het programma wordt afgestemd op vooraf overeengekomen wensen en doelstellingen. Samen met de honden ga je voor een blijvende leerervaring waarbij plezier en diepgang hand in hand gaan.

Mogelijk op alle locaties in Nederland en België

De workshop “Mijn baas is een hond” is mogelijk op alle locaties in Nederland en België en kan zowel binnen als buiten uit­gevoerd worden. Je hebt de keuze uit een korte workshop van 1½ uur of een dagdeel training. Bij meer dan 60 personen kan de workshop in een wisselprogramma plaatsvinden, bijvoorbeeld in combinatie met het schapendrijven.

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.