Meeting organiseren?

Meeting organiseren?

Bij BuitenBusiness vind je inspirerende meetinglocaties, unieke meetingbreaks en ervaren meetingplanners om je te helpen met het organiseren van julllie meeting. Zelf zoeken & boeken via de website of een voorstel op maat via het organisatiebureau, een meeting organiseren was nog nooit zo snel geregeld!

400+ inspirerende locaties voor een zakelijke meeting

Een meeting organiseren begint bij het vinden van een passende locatie. Hieronder vind je onze collectie met bijzondere locaties voor een zakelijke meeting. Op iedere locatie kan naar wens een bijpassende meetingbreak bijgeboekt worden. Hulp nodig bij de organisatie van jullie bijeenkomst? Neem dan contact op met ons organisatiebureau.

Filteren
Filters
Lijst
Kaart
Filters
Lijst
Kaart

Meeting organiseren?

Wij helpen je graag met de organisatie van je meeting. Allereerst is het belangrijk om het doel van de meeting te bepalen en een lijst met deelnemers op te stellen. Kies een geschikte tijd en datum voor de meeting. Op basis van deze gegevens kun je een locatie voor jullie meeting uitzoeken. Dit kan een vergaderruimte in een hotel zijn of een conferentiecentrum. Je kunt ook kiezen voor een anders-dan-anders meetinglocatie zoals een boerderij, museum of bijvoorbeeld een boot. Op deze pagina hebben wij alvast een aantal inspirerende meetinglocaties op een rijtje gezet. Misschien willen jullie gebruik maken van een professionele organisator voor jullie meeting of een meeting-onderbreker toevoegen aan het programma, ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Het organiseren van een succesvolle zakelijke meeting

Het organiseren van een succesvolle zakelijke meeting vereist zorgvuldige planning en coördinatie. Ons team van ervaren eventplanners staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste locatie tot het regelen van catering, technische ondersteuning en eventuele extra activiteiten. Met onze ervaring en uitgebreide diensten zorgen we voor een vlekkeloze planning en uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van de meeting.

Boeken van meeting locaties

Of je nu op zoek bent naar een intieme vergaderruimte voor een klein team of een ruime conferentiezaal voor een grotere groep, wij hebben een breed scala aan meeting locaties om uit te kiezen. Onze locaties zijn voorzien van state-of-the-art faciliteiten en bieden een comfortabele en professionele omgeving voor jouw bijeenkomst.

Activiteiten voor een zakelijke meeting

Om de productiviteit en betrokkenheid tijdens jouw zakelijke meeting te bevorderen, bieden we een scala aan activiteiten die kunnen worden toegevoegd aan het programma. Van teambuilding activiteiten en workshops tot ontspannende pauzes en netwerkevenementen, wij helpen je om een evenwichtig en boeiend programma samen te stellen.

Voordelen van onze diensten:

  • Professionele en persoonlijke service van begin tot eind
  • Meer dan 500 meeting locaties met moderne faciliteiten
  • Flexibele cateringopties afgestemd op jouw behoeften
  • Een breed scala aan activiteiten om de meeting te verrijken
  • Deskundige begeleiding en ondersteuning van ons ervaren team

Laat je meeting organiseren door BuitenBusiness

Klaar om jouw volgende zakelijke meeting tot een succes te maken? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement te plannen met de expertise en diensten van BuitenBusiness. Natuurlijk kun je ook zelf een keuze maken uit onze uitgebreide collectie meetinglocaties en meetingbreaks en direct online een offerte samenstellen. Wij wensen jullie alvast een geslaagde meeting toe!

Zullen we even bellen?

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderlocatie of vergaderbreak? Vul hiernaast je telefoonnummer en naam in, dan bellen wij je terug!
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens onze privacy statement.
Bedankt!
We hebben jouw terugbelverzoek ontvangen. We nemen zo spoedig mogelijk contact me je op!
Er ging iets fout bij het versturen van jouw terugbelverzoek. Probeer het opnieuw of bel ons op 0575 470 28.